Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A játéknak mennie kell közbe, és elindítod a progit. A bal alsó sarokba ott van h Load, akkor betölti a játék adatait. Aztán ott fent a keresőbe beírod a játékos/klub nevét, majd a jobb oldali lehetőségek közül válogathatsz. Szinte mindent lehet vele buherálni.Victor_Valdes írta:Amugy hogy kell használni ?
Morminho írta:Van egy belső editor, én nerm lesérítésre hanem felépítésre szoktam használniVictor_Valdes írta:Lenne 3 kérdésem:-Van olyan Editor vagy mi a neve amivel egy pár játékost le lehet séríteni(bocs a jó magyarért..)
-honnan lehet ilyet szerezni?
- Hogy kell használni őket?
Nem nekem kell hanem uncsimnak fontos lenne előre is köszi...Mondjuk ha ilyen 6-7 hónapokra lesérül akkor felépítem vele. Az fmscout.com-ról le lehet szedni, FM Modifier a neve.
Annyit h a Reáltól jött a Barcába idénbarca99 írta:Egyébként mit tudtok erről a Thaer gyerekről?
Van egy belső editor, én nerm lesérítésre hanem felépítésre szoktam használniVictor_Valdes írta:Lenne 3 kérdésem:-Van olyan Editor vagy mi a neve amivel egy pár játékost le lehet séríteni(bocs a jó magyarért..)
-honnan lehet ilyet szerezni?
- Hogy kell használni őket?
Nem nekem kell hanem uncsimnak fontos lenne előre is köszi...
barca99 írta:Amikor szembekerültem a buggal, én is próbálkoztam ilyennel, de nem találtam.
Egyébként mit tudtok erről a Thaer gyerekről? Seconda B III-ban 12 meccsen 17 gól.Mondjuk sztem max. arra jó, hogy az utánpótlás jól szerepeljen, nagycsapatban nincs sok helye. Vagy tévedek?
![]()
Mesterhármast tizuból már többször láttam, de mesternégyest.
http://www.youtube.com/watch?v=i_ZmMaqnbj8barca99 írta:Crosas ilyen jó már első évben? Nálam (második évad első fele) még mindig a C-ben van, bár már lehet felhoztam B-be, viszont nagycsapatba nem nagyon merem.![]()
Amúgy második évtől a B csapat is játszik a bajnokságban, legalábbis B3-ban, szal ha vkinek az be van állítva, akkor majd elszórakozhat azzal is.Viszont az hiányolom, hogy a u19-es bajnokságban nincs benne a C csapat.
Aki Barcával nyomja, az nézze már meg nekem plz, hogy játszik-e a Barca C-ben egy Dennis Krol nevű német vkp...Nem ismerős a neve, de a történelménél csak a Barcát írja, tehát akkor valszeg mégsem én igazoltam.
Hajrá!Kluivertinho írta:Az fmhungaryn is meghirdetett országos Football Manager 2008 Online kupa döntőjébe jutottam. Ellenfelem vagy TPM|Zionduc vagy TPM|Toto.
A TPM Magyarország legerősebb Football Manager klánja és európai szinten is értek már el szép eredményeket, szóval nehéz dolgom lesz.![]()
Nemtom, lehetHomer írta:Eltörött a nyaka? és még futballozik? Nincs az félrefordítva?Danka00792 írta:Nemtudom, nem néztem. De már visszatért. Szerintem kb 2honap volt. De nem vagyok benne biztos.Kluivertinho írta: Nyakcsonttörés? Azzal milyen hosszú időre dőlt ki?
Eltörött a nyaka? és még futballozik? Nincs az félrefordítva?Danka00792 írta:Nemtudom, nem néztem. De már visszatért. Szerintem kb 2honap volt. De nem vagyok benne biztos.Kluivertinho írta:Nyakcsonttörés? Azzal milyen hosszú időre dőlt ki?Danka00792 írta:Sikerült eladnom Guddy-tMegvette az Atletico Madrid. Werder Bremen-t idegenben vertem 1-2-re. Henry-nek sajnos nyakcsont törése van, Puyol is lesérült, nem beszélve: Edmilson, Toure-rol.
![]()
Crosas jol helyettesiti Toure-t, szoval nem aggodom.
Nemtudom, nem néztem. De már visszatért. Szerintem kb 2honap volt. De nem vagyok benne biztos.Kluivertinho írta:Nyakcsonttörés? Azzal milyen hosszú időre dőlt ki?Danka00792 írta:Sikerült eladnom Guddy-tMegvette az Atletico Madrid. Werder Bremen-t idegenben vertem 1-2-re. Henry-nek sajnos nyakcsont törése van, Puyol is lesérült, nem beszélve: Edmilson, Toure-rol.
![]()
Szerintem két hétKluivertinho írta:Nyakcsonttörés? Azzal milyen hosszú időre dőlt ki?Danka00792 írta:Sikerült eladnom Guddy-tMegvette az Atletico Madrid. Werder Bremen-t idegenben vertem 1-2-re. Henry-nek sajnos nyakcsont törése van, Puyol is lesérült, nem beszélve: Edmilson, Toure-rol.
![]()
Nyakcsonttörés? Azzal milyen hosszú időre dőlt ki?Danka00792 írta:Sikerült eladnom Guddy-tMegvette az Atletico Madrid. Werder Bremen-t idegenben vertem 1-2-re. Henry-nek sajnos nyakcsont törése van, Puyol is lesérült, nem beszélve: Edmilson, Toure-rol.
![]()