Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább Robinho-tól kell tartani. Fantasztikus nagy formába van. És kii tudja, hogy milyen napot fognak ki a jobb hátvédeink?!Danka00792 írta: Nos igen. Én RVN-töl féleg igazán. Osasuna ellen is a semmiböl fejelt golt. Ha megbotlana a ladbában még az is begurulna a kapunkba.
Nos igen. Én RVN-töl féleg igazán. Osasuna ellen is a semmiböl fejelt golt. Ha megbotlana a ladbában még az is begurulna a kapunkba.Drigo írta:Érdekes észrevétel. Én is pont az elejétől tartok, mert az utóbbi 3 meccsből kétszer már az első 5 percben hátrányba kerültünk, az előző meccsen azért a Valenciával nem tudtuk ugyanezt "eljátszani". Szép is lett volna...Szóval ezekszerint nagyon is érdekes lesz már az eleje, hogy ki veszi fel hamarabb a ritmust. De semmiképp sem szabad azt eljátszani, mint a tavalyi 3-3 alkalmával.
Nekem be kell zárnom a szobám ajtaját, nehogy testvéreimbe összeomoljon a rólam alkotott képvarga tamás írta: Én a Chelsea elleni meccsekkel voltam így anno, majd fel robbantam. Most már elértem arra a szintre, hogy csak a meccs előtt halok meg majdnem, előtte pár nappal még tök nyugodt vagyok... Aztán ha meccs alatt olyan van, akkor törik minden!
Szerintem, Mr. Master valójában Senor Laporta![]()
Én csak a meccs napján szoktam ideges lenni, de akkor nagyon. A meccs alatt pedig a szüleim is jobban teszik, ha felém se néznek. Ha nyerésre állunk azért, ha vesztésre, akkor azért.
A meccset amúgy a sportklub adja, mert a sport1-en francia bajnoki lesz, a sport2-n meg amerikai futball. Remélem, Horti kolléga lesz a kommentátor
Szerintem, Mr. Master valójában Senor LaportaOrdog írta:Mr.Master: jegy??? meccsre???
Nem mondod komolyan??![]()
Én a Chelsea elleni meccsekkel voltam így anno, majd fel robbantam. Most már elértem arra a szintre, hogy csak a meccs előtt halok meg majdnem, előtte pár nappal még tök nyugodt vagyok... Aztán ha meccs alatt olyan van, akkor törik minden!
én se vok sokkal többBenga írta:mivel csak 15 éves vagyok ezért ez még természetes, hogy e körül forog a világ és ezt így adjuk mi magunkból.
Igen elvileg nálunk is kampánycsend van mer Realos haverom felajánlotta de ez kerek 10 percig tartChris0527 írta:nálam(nálunk) ez pont fordítva van...a meccs elötti héten tabu a meccs a Barça meg a madrid...utána meg aki nyer jol kineveti a másikatBenga írta:Egész napos vita a Realos ismerősökkel.meg persze megvitatjuk a meccset, elötte meg azér nem mondunk semmit hogy legalább azt ne keljen halgatni hogy "én megmontam" meg hasonlok...
nálam(nálunk) ez pont fordítva van...a meccs elötti héten tabu a meccs a Barça meg a madrid...utána meg aki nyer jol kineveti a másikatBenga írta:Egész napos vita a Realos ismerősökkel.
Badi írta:Zsolti írta:érdekes..régen ez álam is így működött...de már leszoktam róla...nekem ez ugyan olyan meccs lesz,mint a többi..egyáltalán nem izgulok.
olyan ez, mint a szerelem![]()
Benga, ha ez megnyugtat, nálam is így van![]()
Zsolti írta:érdekes..régen ez álam is így működött...de már leszoktam róla...nekem ez ugyan olyan meccs lesz,mint a többi..egyáltalán nem izgulok.
érdekes..régen ez álam is így működött...de már leszoktam róla...nekem ez ugyan olyan meccs lesz,mint a többi..egyáltalán nem izgulok.Benga írta:
Egy kis ON: Az nagy gond ha a meccs előtt egy héttel elkezdek izgulni?Sál meg mez már kikészítve a polcon. Barcások is és Realosok is lesznek a társaságba ahol nézem. Barca nyer akk tuti lebontjuk a panel lakást örömünkbe
Ha nem akkor is.