Én is lázban égek, de én Madrid győzelmet várok!
Bár én kevésbé vagyok "fanatikus" ezek szerint, mert én nem vitázom a Barcás ismerőseimmel, habár sok van

... Félek, hogy ez kihat a barátságaimra ...
Amúgy én úgy látom, hogy a Realnak is van esélye a győzelem elhozatalára, bár kisebb, de nem elenyésző. Én olyan 5:7 arányt mondok, ennyivel esélyesebb a Barca (de ahogy írtam régebben, semleges körülmények között a Real szerintem most 1-2 szinttel jobb)...
Régebben írt valaki Henryval kapcsolatban, hogy nem ért, mért befejező csatárként játszatja Rijkaard. Teljesen egyet értek! Henry szervezőképessége legalább olyan jól jönne a Barcának, mint a góljai, és ahogy látjuk, egyedül elöl önmagában nem sokra volt képes eddig... Az ő rúgótechnikája sokkal kifinomultabb egy befejező csatárénál, így szerintem Ronladinho helyén kéne játszatnia, dehát nem én vagyok az edző...
Valaki meg írta, hogy Eto'o csak azért "él", hogy a Clasico-kon ott lehessen, mert ugye uálja a Realt ... Erre azt tudom mondani: az ő baja, mert ettől csak neki lesz rosszabb szerintem. Dühből, eszetlenül ugyanis nem lehet rendesen játszani, és erre a legutóbbi Clasioco nála tökéletes példa volt. Egyszerűen nem volt képes gondolkozni, és sorra bikázta bele a labdát Casillasba... Remélem, most is így lesz ...

:D
Hala Madrid! Hala szép játék!

:D