2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hogy érted hogy Eto'o nélkül...Eto'o nem sérült tudtommal csak MessiHomér írta:Emellett lesz még kb 3 meccs (spanyol kupa visszavágó a kiscsapat ellen, egy hétre rá a következőkör első meccse és január végén a második), elég kemény lesz Eto'o és Messi nélkül.csipa1899 írta:Januárban:Mallorca, Murcia, Racing, Bilbao--ellen játszunk hát ha ez nem lesz 4-ből 4 akkor semmi..
Míg a real:Zaragoza, Levante, At. Madrid Villareal
könnyen lehetne fordítani a bajnokság állásan januárban...és ezt most hétvégén meg is lehetne alapozin egy gyözelemmel....![]()
Iniesta már kész játékos. Vele nem is szabad összehasonlitgatni Bojant és Giovannit. De szerintem ha igy fejlödnek lehet belölük olyan jo játékos akár mint Eto'o, Ronaldinho, Henry. és lesznek isChris0527 írta:hát igen de szvsz nem lehet öket nagyon összehasonlitani..Inivel meg főleg...Danka00792 írta:És van olyan jo mint Krkics!
Az ilyen szélsőséges véleményekhez legalább valami indoklást jóvolna csatolni...Haider írta:Szerintem Bojan Krkics ezerszer jobb mind Giovani dos Santos és hát hogy Iniesta mennyivel jobb arról ne is beszéljünk
Én erre szavazok! Dos Santost el kellene kezdezni mártogatni a mély vízbe. És van olyan jo mint Krkics! Söt, szerintem még jobb isVV
Zambrotta, Milito, Puyol, Abidal
Deco-Yaya-Xavi
R10 -Eto'o (Bojan)-dos Santos (Ini)
ezzel én is kiegyeznék!!!!!Ordog írta:Roni-Eto'o-Iniesta támadóhármast várok, a kp-n pedig Xavi-Deco-Touré. A védelmet meg lehet oldani több féle képpen is...
Iniesta húzodik vissza mikor Ronnie jön be...Dawe írta:Mért húzódna vissza Ronnie vissza a középpájára? Ez hülyeség. Úgysem igy lesz. Rijkard nem hülye.zalan05 írta:sztem Ronni megint csak csere lesz Iniesta szerintem sokkal pörgősebb és Ramos ellen több esélye van mint Ronninak, sztem egy ilyen kazdönek kéne lenni:
---------Valdes-----------
Puyol--Marquez--Millito--Abidal
--Xavi----Toure----Deco(Guddi, elöző mecsen nagyon jol ment neki)
---Gio---Eto'o---Iniesta-----
és Gio helyére majd jöhetne Henry , Iniesta meg majd ha Ronni bejön visszahuzodik valamelyik középpályás helyére.
Mért húzódna vissza Ronnie vissza a középpájára? Ez hülyeség. Úgysem igy lesz. Rijkard nem hülye.zalan05 írta:sztem Ronni megint csak csere lesz Iniesta szerintem sokkal pörgősebb és Ramos ellen több esélye van mint Ronninak, sztem egy ilyen kazdönek kéne lenni:
---------Valdes-----------
Puyol--Marquez--Millito--Abidal
--Xavi----Toure----Deco(Guddi, elöző mecsen nagyon jol ment neki)
---Gio---Eto'o---Iniesta-----
és Gio helyére majd jöhetne Henry , Iniesta meg majd ha Ronni bejön visszahuzodik valamelyik középpályás helyére.
99%, hogy ez lesz a kezdő a Clasico-n, ha addig nem lesz gond senkivel.csipa1899 írta:Szerintem ez lenne a legjobb kezdö a real ellen:
Kapu: V. Valdez
Védők: Abidal Milito Marquez Puyol
Középpályások: Deco Toure Xavi
Csatárok: Ronaldinho Eto'o Iniesta
???
Teljesen egyet értek. Iniesta már 4 poszton játszott a csapatban, és mindegyiken hozta az átlag feletti színvonalat. Európa egyik legjobb középpályásáva nőtte ki magát, kihagyhatatlan a Barca és a spanyol válogatott kezdőjébőllionelmessi19 írta: Szerintem pedig Iniesta már semmivel nem játszik rosszabbul kezdőként, sőt... csak annyi, hogy a többiek csereként kevésbé lendítenek a csapaton. Ini igazi Jolly Joker. Akárminek, akármikor.
Emellett lesz még kb 3 meccs (spanyol kupa visszavágó a kiscsapat ellen, egy hétre rá a következőkör első meccse és január végén a második), elég kemény lesz Eto'o és Messi nélkül.csipa1899 írta:Januárban:Mallorca, Murcia, Racing, Bilbao--ellen játszunk hát ha ez nem lesz 4-ből 4 akkor semmi..
Míg a real:Zaragoza, Levante, At. Madrid Villareal
könnyen lehetne fordítani a bajnokság állásan januárban...és ezt most hétvégén meg is lehetne alapozin egy gyözelemmel....![]()
Szerintem pedig Iniesta már semmivel nem játszik rosszabbul kezdőként, sőt... csak annyi, hogy a többiek csereként kevésbé lendítenek a csapaton. Ini igazi Jolly Joker. Akárminek, akármikor.fcbarcelonazsombi írta: Iniesta<=>Dos Santos. Szerintem Ini jobban tud játszik csereként. Ez az igazság