Robinho és Ruud SZABÁLYOS megállítása lesz a legnehezebb. Nem tudom melyikünk lenne robinak nehezebb: Puyol vagy Zambi? Talán Carles.... De el fog neki kélni a segítség. A múltkor már felvetettem hogy Dos santos-sal kellene kezdetni aki rengeteget tudna Messi helyén visszazárni és ketten legyűrik a biciklistát, aztán a második félidőben mire Gio lefárasztotta marcelinot is , jöhetne André aki majd egy az egyben megveri. Jó recept, nem?
ruud-ot Gabi-nak kell ápolgatnia, schneidert pedig Deconak. És vigyázni a szabadrúgásokkal ( meg a szögletekkel ) mert ebben az egy dologban jobbak nálunk. Roninak és Eto'onak pedig rengeteg mozgás és helycsere, hogy a kirendelt védőiktől elszakadjanak, vagy vigyék magukkal és a helyükre meg lehet érkezni. Roninak lesz könnyebb dolga Abidallal az oldalán ( bár ők pont ramossal fognak találkozni ) Középen Yaya is kulcsfontosságú lesz mert diarra és baptista is ütőtávon belül lesz...
Én nem kezdetném Henryt, sőt be sem cserélném. Eto'o helyére nem , Roni helyére sem, jobb szél pedig André vagy Gio
Ja ezzel kellett volna kezdenem:
Szal:
Victor
Puyol-Rafa-Gabi--Abidal
Xavi-Yaya-Deco
Gio( André )-Samuel--Roni
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."