Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A pénzért biztos nem menne el, akkor már rég el ment volnabarca_vitya_93 írta:OK.Tudom az átigazolsái szezon alatt lévő pletykákat.
De én most véleményt kérdeznék, és légyszi írjon mindenki.
Ronit elviszi a pénz és át megy Angliába vagy marad Barcás.
üdv
FORCA BARCA!!!!!!![]()
home írta:de én soha nem mondtam hogy milyen jó formában van,én csak szeretném ha megiint a legjobb lenne, és vigasztalom magam. és tényleg nem veszekedésképp mondtam az elöbbit, csak szeretném ha megértenétek.
és ez sem vita vagy ilyesmi...most is csak leírom a véleményem.
Na és ilyenekre irjátok hogy fúúúú de szánalmas , vvááá szánalmas vagy fúúú. Igen én is ezzel vigasztalom magamhome írta:de én soha nem mondtam hogy milyen jó formában van,én csak szeretném ha megiint a legjobb lenne, és vigasztalom magam. és tényleg nem veszekedésképp mondtam az elöbbit, csak szeretném ha megértenétek.
és ez sem vita vagy ilyesmi...most is csak leírom a véleményem.
Ezzel csupán annyi a gáz, hogy mivel 3 kp-val és 3 támadóval játszunk, ezért az ellen felfutó szélsőhátvédjével nem ártana vkinek tartania a lépést... jelen esetben Dinhonak.home írta:egy csatárnak nem elsősorban a védekezés a lételeme...maradjunk ennyiben....de nem csak dinhoval van így...sztem
A többség meg Barca fan. A csapat érdekei mindenek előtt. Tiszteletben tarthatnád.home írta:én is ronnie fan vagyok ennyi....nagyon.....
vannak akik nem, ők tartsák ezt tiszteletben...
amúgy biztos van nektek is valami vagy valaki akiért amiért rajongtok nem? vagy legalábbis volt....biztos...nah szóval gondoljatok bele
Csak tudod attól hogy valaki nagyon nagy Ronnie fan, még nem kellene elveszteni a realitás érzékét. Az a baj az ilyen Dawe-hez hasonló egyénekkel, hogy (most túlozni fogok szólok előre) amikor két jó passza nincs 3 meccs alatt, akkor is azt mondogatják hogy bombaformában van, és hogy miért kell őt bántani mert milyen hasznos tagja a csapatnak, meg még mindig a csapat legjobbja. Mondják ezt úgy, hogy amikor Iniesta játszik helyette, akkor ég és föld a különbség köztük. Félreértés ne essék, nem azt akarjuk hogy elmenjen, és nem arról van szó hogy mi antironnie fanok lennénk, hanem arról hogy próbáljuk reálisan látni a dolgokat. Még akkor is ha ez egyeseknek nem tetszik és még nekünk is rosszul esik kimondani bizonyos dolgokat. De attól még az az igazság. Az meg hogy egy csatárnak nem elsődleges feladata a védekezés...mikor láttad R10-et a saját 16-osánál szerelni? Mert én Messit már nagyon sokszor.home írta:én is ronnie fan vagyok ennyi....nagyon.....
vannak akik nem, ők tartsák ezt tiszteletben...
amúgy biztos van nektek is valami vagy valaki akiért amiért rajongtok nem? vagy legalábbis volt....biztos...nah szóval gondoljatok bele
Off:Gondolom 12. akart lennivarga tamás írta:cho omega: az előző hsz-odat mielőtt megírtad volna, megnézhetted volna az időpontját, amire reagáltál - 2007. 15. 15. 21h26min. Azaz a hsz-em a Valencia-FCB meccsre vonatkozott, ami aznap este volt.
Köszike!
Én is kezdőbe raknám Gio-t, de nem Roni helyére hanem messi helyett, akkor Marceloval vagy hogy hívják fog találkozni, és visszasegíthetne jobb hátul, mert ott robinho fog futkározni, aztán a második félidőben Iniesta pedig hozna új lendületet a jobb oldalunkra...LG írta:Ja én is ugyanezt gondolom. Bár olvastam olyan hsz-t, h kezdjen Giovanni Ronie helyett. Sztem veszett ötlet. Olyan védő mellett mint Ramos, szegény Gio csak keresné a labdátLionel85 írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy a fiatalokban több elszántságot lát, mint Ronaldinhóban, ezért cserélte be a Valencia ellen Giovanit és nem Ronnie-t. Esetleg azzal lehetne takarózni, hogy a Real ellen pihentette és most hogy Messi kidőlt, le merném fogadni, hogy Ron kezd.