Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.19. 20:45:06

ronaldinho immáron amolyan fantasztikus barát,és tudom,hogy ezér nem maradhat ,de ha elmenne,nagyon sokan sajnálnák és nem tudni,milyen reakciokat váltana ki belőlük!egyébként ronnie lesz még,ha nem is olyan jo,de világklasszis!ronnie volt,ronnie van,ronnie lesz a Barcában :!:
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.19. 20:38:52

barca_vitya_93 írta:OK.Tudom az átigazolsái szezon alatt lévő pletykákat.
De én most véleményt kérdeznék, és légyszi írjon mindenki.
Ronit elviszi a pénz és át megy Angliába vagy marad Barcás.

üdv

FORCA BARCA!!!!!! 8) :lol:
A pénzért biztos nem menne el, akkor már rég el ment volna :!: Más okok miatt távozhat.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.19. 20:37:22

Idő kérdése és átmegy, már nem tőle függ a Barca játéka, szóval szép volt jó volt minden, de sajna el fog menni. Ha nem is a kövi nyáron, de utána már tuti!

Szerintem
barca_vitya_93
Barça C

2007.12.19. 20:31:31

OK.Tudom az átigazolsái szezon alatt lévő pletykákat.
De én most véleményt kérdeznék, és légyszi írjon mindenki.
Ronit elviszi a pénz és át megy Angliába vagy marad Barcás.

üdv

FORCA BARCA!!!!!! 8) :lol:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.19. 19:22:01

home azért jobb ha megbarátkozol a gondolattal, hogy ha nem embereli meg magát, már pedig úgy néz ki hogy többet nem fog tudni már itt kihozni magából, akkor sztem nyáron egy jó kis 40-50 milkáért el fog menni olaszba vagy oroszba:DD(cselszki)

Bár kitudja... lehet, hogy egy új edző még csavarhat ezen a dolgon, de sztem nagyobb esélye van annak, hogy nyáron eladják, mint sem.
home
Jugador d'estrella

2007.12.19. 19:18:10

én csak azt nem szeretem, ha sértegetik, mert igaz ő nem látja, de mi igen...és nem az hogy ő hanem senki nem érdemli meg sztem
nah de mostmár tényleg abbahagyom :D

de ha mindenki össze-vissza beszél: soha nem lesz a régi...stb akkor valahogy vigasztalnom kell magam. és ennyi, de haggyukmár
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Szandi
Főnökasszony

2007.12.19. 19:17:30

home írta:de én soha nem mondtam hogy milyen jó formában van,én csak szeretném ha megiint a legjobb lenne, és vigasztalom magam. és tényleg nem veszekedésképp mondtam az elöbbit, csak szeretném ha megértenétek.
és ez sem vita vagy ilyesmi...most is csak leírom a véleményem.

Szerinted mi nem szeretnénk? Egy Barcásnak szerinted nem egy kirobbanó formában játszó R10 az álma? Szerintem igen...
Emlékszünk még rá, milyen is volt akkor, és mi is visszasírjuk :wink:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.19. 19:15:56

home írta:de én soha nem mondtam hogy milyen jó formában van,én csak szeretném ha megiint a legjobb lenne, és vigasztalom magam. és tényleg nem veszekedésképp mondtam az elöbbit, csak szeretném ha megértenétek.
Na és ilyenekre irjátok hogy fúúúú de szánalmas , vvááá szánalmas vagy fúúú. Igen én is ezzel vigasztalom magam :D. És mág valami, a léleménynyilvánitás(mértékkel) nem egyenlú egy veszekedés elkezdésével.
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
home
Jugador d'estrella

2007.12.19. 19:12:23

de én soha nem mondtam hogy milyen jó formában van,én csak szeretném ha megiint a legjobb lenne, és vigasztalom magam. és tényleg nem veszekedésképp mondtam az elöbbit, csak szeretném ha megértenétek.
,,EVERYBODY LIES."

Mihu
Director del Fútbol

2007.12.19. 19:07:46

Peace :wink: Mondjuk én nem folytam bele a vitába :)
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.19. 19:06:34

Vita lezárva :!: :)
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.19. 19:05:24

Most nézzétek meg. Én kijelentem hogy vége a veszekedésnek,erre újra kezdi valamelyik. Nem akarok senkivel vitát csak uttálom ha mondok egy VÉLEMÉNYT de csak egy VÉLEMÉNYT és máris valaki, hopp máris beszól egyet csak a semmiből. Ez az oldal a legjobb mind közül és nem akarok senki miatt elmenni innen. Tehát a vita lezárva. ok?
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.19. 19:04:48

home írta:egy csatárnak nem elsősorban a védekezés a lételeme...maradjunk ennyiben....de nem csak dinhoval van így...sztem
Ezzel csupán annyi a gáz, hogy mivel 3 kp-val és 3 támadóval játszunk, ezért az ellen felfutó szélsőhátvédjével nem ártana vkinek tartania a lépést... jelen esetben Dinhonak.
home írta:én is ronnie fan vagyok ennyi....nagyon.....
vannak akik nem, ők tartsák ezt tiszteletben...
amúgy biztos van nektek is valami vagy valaki akiért amiért rajongtok nem? vagy legalábbis volt....biztos...nah szóval gondoljatok bele
A többség meg Barca fan. A csapat érdekei mindenek előtt. Tiszteletben tarthatnád. :roll:

Dawe, a biztosnág kedvéért már most regelj egy Milan vagy Chelsea fórumra... :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.19. 19:03:30

home írta:én is ronnie fan vagyok ennyi....nagyon.....
amúgy biztos van nektek is valami vagy valaki akiért amiért rajongtok nem? vagy legalábbis volt....biztos...nah szóval gondoljatok bele
Csak tudod attól hogy valaki nagyon nagy Ronnie fan, még nem kellene elveszteni a realitás érzékét. Az a baj az ilyen Dawe-hez hasonló egyénekkel, hogy (most túlozni fogok szólok előre) amikor két jó passza nincs 3 meccs alatt, akkor is azt mondogatják hogy bombaformában van, és hogy miért kell őt bántani mert milyen hasznos tagja a csapatnak, meg még mindig a csapat legjobbja. Mondják ezt úgy, hogy amikor Iniesta játszik helyette, akkor ég és föld a különbség köztük. Félreértés ne essék, nem azt akarjuk hogy elmenjen, és nem arról van szó hogy mi antironnie fanok lennénk, hanem arról hogy próbáljuk reálisan látni a dolgokat. Még akkor is ha ez egyeseknek nem tetszik és még nekünk is rosszul esik kimondani bizonyos dolgokat. De attól még az az igazság. Az meg hogy egy csatárnak nem elsődleges feladata a védekezés...mikor láttad R10-et a saját 16-osánál szerelni? Mert én Messit már nagyon sokszor. :roll:
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.19. 18:56:14

Hőőőőő :!:

Nugi van emberek :!:
home
Jugador d'estrella

2007.12.19. 18:53:59

én is ronnie fan vagyok ennyi....nagyon.....
,,EVERYBODY LIES."

home
Jugador d'estrella

2007.12.19. 18:52:09

egy csatárnak nem elsősorban a védekezés a lételeme...maradjunk ennyiben....de nem csak dinhoval van így...sztem
,,EVERYBODY LIES."

Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.19. 18:28:06

Meg nem ártott volna gondolkodni sem pl Farkas Norbinak meg itt másoknak mikor Dinho padoztatásán siránkoztak.

Messi lesérült, be kellett hozni jobb támadónak valaki mást és mivel Dinho bal oldalt játszik ezért őt hanyagolta Frenki

Ezek után pedig lehetett tudni hogy Frenki lehozza Yaya-t, mert kellett a játéka a margó ellen, mehogy sárgalapok terén elég [auto_cenzúra] állt.
Utána a másik kézenfekvő csere Eto'o volt, hiszen most tért vissza sérüléséből és nem tudott még végigjátszani 1 meccset és az ő játéka is nagyon fontos a margó ellen tehát őt is pihentetni kellett.

Namármost adott volt mind 3 cserelehetőség egy sajnálatos sérülés miatt. És egyik ember sem igazán Dinho posztján játszik, tehát nem volt meg az a szabad cserélési lehetősége Frenkinek, hogy a megfelelő ember helyére hozza be Dinho-t a 2. félidőben valamikor.
Sérülésekkor ilyen minden csapatban előfordulnak aztán ezek miatt maradnak a padon olyan emberek akiket alaphelyzetben vszeg becserélt volna az edző. De mivel ez az ember most Dinho volt, ezért most jól felfújja mindenki ezt az ügyet és beszélik a jó nagy hülyeségeket...

Mellesleg én örülök annak, hogy Dinho-t Frenki a padon kezdeti idegenben, mert amit ő művel védekezésben ezzel a puhapöcsű játékával az kritikán aluli.
A Nou Campban még a közönség kivédekezi helyette amit kell:D de idegenben kész kamikaze taktika lenne őt kezdetni kis és középcsapatok ellen, mert nem tudja magát feltüzelni a megfelelő szintre és több hátrányunk származik belőle, mint előny.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.12.19. 18:07:05

Hagyjuk már ezt a szöveget,h Frank megalázta Ronniet mert nem állította be... :? Ugyan,ez hülyeség. Megsérült Messi azon a meccsen,teszem azt beállítja 20percre,lerúgja az egyik sportszerű Valenciai védő,mert ugye nem igen eshetett jól nekik,hogy kicsit aláztuk őket hazai pályán...akkor meg az a szöveg ment volna,hogy de nagy marha ez a Frank,minek állította be Ronniet :roll: :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2007.12.19. 18:02:35

Üdvözlök mindenkit!Sztem a classico egyik kulcs momentuma lesz,h Ronnie játszik-e és ha igen ,h!Én mindenképpen játszatnám,mert a Stuttgart ellen igazán jól mozgott és égett benne az a tűz ,ami sokáig hiányzott.Harcolt küzdött,hajtott!Azok után,h szombaton megalázta őt Frank megérdemelné,h játszon és 1ébként is Iniesta hátrébb sztem jobb Bojan pedig(bár technikailag kétségkivül zseniális )még fizikailag és szellemileg sem tudja vállalni a játékot egy ilyen rangadón.játszott már jól idén,de nézzük meg azokat a meccseket és szögezzük le,h igazán aggresszív és jó védekezés ellen még nem alkotott nagyot!8félre ne értsétek nem bántom őt,hanem egyszerűen el sem várhatjuk még tőle ezt)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.19. 17:50:01

Ha nem kezd,az hatalmas hiba.Ronaldinhonak most játszania KELL :!:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.12.19. 17:47:51

varga tamás írta:cho omega: az előző hsz-odat mielőtt megírtad volna, megnézhetted volna az időpontját, amire reagáltál - 2007. 15. 15. 21h26min. Azaz a hsz-em a Valencia-FCB meccsre vonatkozott, ami aznap este volt.
Köszike! :wink:
Off:Gondolom 12. akart lenni :wink:

Ronnie szerintem kezdő lesz,ez elég egyértelmű,akármekkora tehetség is Gio ,vagy akár Bojan,ilyen kaliberű meccshez semmilyen körülmények között sincsenek hozzászokva,nem is lehetnek természetszerűleg még...

Én azon sem húztam fel magam,h Valencia ellen nem cserélte be őt Frank,tény,h előtte jól mozgott,és nem lehetett rá panasz,de egy eldőlt meccsen nem kell rizikoztatni a sérülését.
A lényeg,h a classikon kezdeni fog! És nagy szükség is lesz rá!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.19. 17:08:15

Elég nagy luxus lenni Messi hiányában Ronaldinhot is padoztatni... Gio/Krkic ráér akkor jönni, ha Marcelo (Heinze) már jól elfáradt... :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.19. 16:52:47

Én ilyen randadon 1ik fiatalt sem raknám kezdőbe. Iniesta kell Messi helyett, melette Marcelonak kellemetlen percei lehetnek, + ő a védekezésben is be tud segiteni, hiszen vkp-t szokott játxani, jol megtudja tartani a labdát, ha elveszti, rohan visszaszerezni, gyakran sikerrel, jol cselez, nagy paxokat tud adni, és most van is aki berugja azt, mert Henryt is gyakran leinditotta, de a francia rengeted ziccert hibázott.

Ronaldinhot meg egyszerüen egy rangadon nem szanad kihagyni. Tavalyi hazai klasszikuson is Messi után ő volt a csapat 2. legjobbja. Ráadásul ha ezen a meccsen tudna nagyot alkotni, akkor az igencsak meghozná a kedvét. Emlékxem 2004-2005-s szezonban sem ment Ronienak igazán ősszel a játék, bár a klasszikuson ott is varázsolt :!: De tavasszal összekerültük a cselzivel, első meccsen nem volt hü de jo. A másodikon is eleinte szenvedett. Aztán 3-0-nál kaptuk egy 11st :!: Azt belőtte, innentől kezdve elkezdett harapni, és lőtt egy álomgolt. Végül is kikaptunk egy vitathato gollal, de Ronie onnantol varázsolt, lőtt pár pazar golt, pl. Valecia ellen is, és a VB-ig egésszen kitartott a formája. Ott viszont megtört.

Perxe, lehet, csak egy edzőváltás segitene rajta. Raulon is ez segitett, mindenki azt hitte, már kiégett, aztán Capello föltámasztotta, és most is csapata 1ik legjobbja.
robag
Jugador d'estrella

2007.12.19. 16:24:22

LG írta:
Lionel85 írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy a fiatalokban több elszántságot lát, mint Ronaldinhóban, ezért cserélte be a Valencia ellen Giovanit és nem Ronnie-t. Esetleg azzal lehetne takarózni, hogy a Real ellen pihentette és most hogy Messi kidőlt, le merném fogadni, hogy Ron kezd.
Ja én is ugyanezt gondolom. Bár olvastam olyan hsz-t, h kezdjen Giovanni Ronie helyett. Sztem veszett ötlet. Olyan védő mellett mint Ramos, szegény Gio csak keresné a labdát :roll:
Én is kezdőbe raknám Gio-t, de nem Roni helyére hanem messi helyett, akkor Marceloval vagy hogy hívják fog találkozni, és visszasegíthetne jobb hátul, mert ott robinho fog futkározni, aztán a második félidőben Iniesta pedig hozna új lendületet a jobb oldalunkra...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Lezárt