Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2007.12.24. 10:44:32

Na ha nem bánjátok leíroma véleményemet!Szerintem csinálni kell egy tisztogatást és nagy nevek is hullhatnak!Vároma véleményeket!
kezdem hátul Váldes néha lepkézi de legtöbbször jó teljesítményt nyújt és jól véd nagyokat is!zambrotta-lefőtt a kávé helyére alves,puyol marquez,milito abidal maradhat :) yaya jó asszema az a poszt megoldott ha elmegy vagy sérült akkor marquez megoldja szerintem!xavi cserének jó lenne helyette iniesta ott van!ronaldinhonak meg kell köszönni a munkáját ami megkérdőjelezhetetlen és megválni tőle amíg lehet rajta keresni lét viszont a helyére kell valaki mert az ő feladatára se messi se más a csapatba nem alkalmas nem az a posztjuk!véleményem szerint vagy diego vagy van der vaart lenne a legalkalmasabb és legelérhetőbb!gudjohnsen őt már régebben el kellett volna adni!henry egy év elég volt neki ahhpz hogy semmit ne csináljon!nyáron picsánrúgnám és vennék helyette egy huntelaart vagy egy lisandrot!eto'o ő asszem még mindig a harcos a csapatban neki helye van!messi meg hát alap ember!giovannit eladnám krkicet meg szépen építgetném befelé!eza z én hülyeségem!bocsi!minden jót!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2007.12.24. 09:47:14

Zambrotta elmegy ez tuti az ő helyére kellene valaki és én akkor már Alvest hoznám!!!Nem lahmot!Henry akármi is lesz vele szerintem egy felesleges pénzkidobás volt csak azért lett idehozva mert Laporta kegyeltje!Akkor már Inkább trezeguet-ét kellett volna megvenni anno!Most szerintem is szükség lenne egy tisztogatásra és a kispaddal kezdeném!Reggelt alig vártam hogy olvassam az oldalt és azt találjam hogy vagy elzavarták vagy lemondott a vezér!de nem!és ezt valahol tegnap éreztem is hogy bizalmat szavaznak neki!az a baj mindig arra hivatkoznak hogy ha a jóba együtt akkor a rosszba is!ez oké egy házastársi kapcslatba de itt több millió ember,szurkoló csapatával játszanak és azt mindenki tudja hogy ezzel a kerettel ilyen játékot játszani akárki ellen is az szánalmas!nem megengedhető hogy hullámzó teljesítményünk legyen mert hol dicsérjük hol szarjuk a csapatot!A dícséretet el kell felejteni mindaddig amíg nem tudják zsinórba hozni a játékot!Na mind1 nem offolom a topicot csak a tegnapi játékot látva elkeserdtem nagyon és mondom én a mai naptól nem a karácsonyt vártam hanem frank távozását!Más még egy jó igazolás lehetne mondjuk Lisandro a portoból! :D kellemes ünnepeket!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.24. 08:56:06

salvatore írta:Lahm johetne , Fabregas sem jonne rosszul de en eladnam Edmilsont vagy meg talan Henryt mert Spanyolorszagban nemigen men neki.
A balcsatar postra kene valaki gyors es goleros jatekos,mert Ronnienak eleg rosszul men.
Oda johetne vagy Robinho,vagy Kalou vagy estleg Iniestat odatenni
Messi mama hianyzott,es azert buktak. Amugy pontot biztos hogy szereztek volna

MESSI A KIRALY
Elég szomoru, h 1 embertől függünk :evil: Puyolnak nagyon igaza volt, ez nem csapat :!: Akkor nyerjük a meccseket, ha a klasszisaink-általában Messi megvillan. Ha ez nincs, akkor szpunk. kb. ennyivel volt jobb a madrid a klasszikuson, ők csapat.
Kicsit [auto_cenzúra] dolog, h gyengébb kerettel rendelkező csapatok aláznak :evil:
salvatore
Barça B

2007.12.24. 00:31:13

Lahm johetne , Fabregas sem jonne rosszul de en eladnam Edmilsont vagy meg talan Henryt mert Spanyolorszagban nemigen men neki.
A balcsatar postra kene valaki gyors es goleros jatekos,mert Ronnienak eleg rosszul men.
Oda johetne vagy Robinho,vagy Kalou vagy estleg Iniestat odatenni
Messi mama hianyzott,es azert buktak. Amugy pontot biztos hogy szereztek volna

MESSI A KIRALY
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.23. 22:48:37

OvaMind írta:Fabregas.... sztem nincs sok értelme. Deco vagy Xavi labdái oylan sz.rok? Inkább ebből a keretből kéne vmi értelmeset kihozni
Én Xavival már jo idelye nem vagyok elégedett...sztem nem sokat tex hozzá a Barca játékához. A labdajáratásbol kiveszi a részét, de semmi extra, semmi váratlan dolgot nem lehet látni tőle..
Meg még vmi...a középályásaink 1átalán nem golerősek :!: Pedig régebben Luis Enrique és Cocu nem keveset gyártott :roll: Fabregas meg egy nagyon golerős középályás :!:
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.12.23. 22:32:57

Fabregas.... sztem nincs sok értelme. Deco vagy Xavi labdái oylan sz.rok? Inkább ebből a keretből kéne vmi értelmeset kihozni
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.23. 22:30:02

Nemtom, hogy került szoba Hleb, de mind1. A tudását el kéne ismerni, ő sztem is elférne még a Barcában is. Bár nekem sokkal inkább Fabregas kéne onnan.
albicelesteX
A Vadász

2007.12.23. 17:12:36

Andrisveres írta:na mert xavi a közelébe került :D
pedig ő barca szint azér nem? vagy deco mióta a barcába játszik? vagy iniesta?
ja amugy meg kemény szöveg ez a ne csak lásd a focit hanem nézd biztos megjegyezted annyian mondták már neked...

AMúgy meg mielőtt erre beszolna valaki:

mikor vkinek mutatsz vmit és azt akarod h figyeljen rá oda akkor azt mondod h: Nézz ide. Nem azt h láss ide.

Ergo az a jó ha nézed a focit és nem az ha látod.
Akit felsoroltál mind sokkal technikásabb és jobb játékosok!Számomra!Vitát lezárom!Még annyit hogy ez nem a hleb fun klub oldala!na csőő!kellemes ünnepeket!
Kép
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.23. 13:54:06

na mert xavi a közelébe került :D
pedig ő barca szint azér nem? vagy deco mióta a barcába játszik? vagy iniesta?
ja amugy meg kemény szöveg ez a ne csak lásd a focit hanem nézd biztos megjegyezted annyian mondták már neked...

AMúgy meg mielőtt erre beszolna valaki:

mikor vkinek mutatsz vmit és azt akarod h figyeljen rá oda akkor azt mondod h: Nézz ide. Nem azt h láss ide.

Ergo az a jó ha nézed a focit és nem az ha látod.
albicelesteX
A Vadász

2007.12.23. 13:43:17

Andrisveres írta:nem Hleb egy király:D és kumma jó passzol , indít nem
wight philips típus akire te gondolsz mert meg kell mutatni neki hol
az alapvonal mert hazáig futna.

ja és hleb jobb mint walcott. én nem húzni akarlak de tényleg :D
jól van elhiszem hogy te hlebbel tapétázod a szobád falát tedd azt szíved joga!de azért nem kéne itt túl spilláznod magad ezzel a hleb a király dumával mert aki látja a focit nem csak nézi az egyből levágja hogy nem akkor nagy ász ő!egy közepes középpályás egy kis plusz technikával ennyi!érdekes módon ez a nagy májer ember még nem került egyetlen elismerés kzelébe sem!ennyit hlebről!!!na csőő!
Kép
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.23. 13:29:05

nem Hleb egy király:D és [auto_cenzúra] jó passzol , indít nem
wight philips típus akire te gondolsz mert meg kell mutatni neki hol
az alapvonal mert hazáig futna.

ja és hleb jobb mint walcott. én nem húzni akarlak de tényleg :D
Aprieto

2007.12.23. 13:24:49

Nos én nem tartozom közéjük :)
A Barcának van egy felépített taktikája. TÖkéletesen frankón ki lett találva. Működött is évekig. De nem a végtelenségig és ez itt a baj, nincs váltás... nincs másik taktika. Egyébként akkoris tartom, Rosicky nem egy Dinho. És sorolhatnám, de nem teszem.

Én arra értettem hogy Hlebet ne hozzuk már egy szintre velük, mert ő azért minden téren jócskán le van maradva. Wenger rendszerében meg vana kis helye, tökéleetsen meg is oldja a feladatát, de hogy pluszt hozzon a játékba.... na arra nem képes. Ezt lehet ragozni, így van :)
Az Arsenalban a "színes" emberkék Fabregas, Van Persie, most talán ez a Denilson gyerek, Walcott és Rosicky ha jó napja van.
SLUSSZ
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.23. 13:15:41

Ugyanmár nem erről beszélek :D

hanem arról pl , hogy tavaly az arsenal b megverte 6:3ra a liverpoolt, a kupa meccsen meg rosicky 2-t is rúgott.
szóval erősebb ellenfelek ellen is felveszik a kesztyűt, nem úgy ,mint a celtic.

És tény , hogy összevan rakva nagyon a csapat de az csak ennyire szépen csak akkkor lehetséges játszani , ha a játékosok egyéni képességei is kiválóak : és ez az arsenalnál ugyanúgy adott , mint itt. Semmivel nem erősebb csapat a barca az arsenálnál , ez van sajnos.

Itt van messi , ronaldinho stb tényleg remel , fantasztikus de legtöbbször nem az első szándék dönt , mert midnegyik egy az egybe is megtudja sinálni,. Az arsenal még a barcánál is jobban nyomja a kombinatív játékot , ezért mondtam példának , hogy hogyan hozzák ki a labdát.

És a barca mivel mindig a labdtartásra összpontosít nagy bajban lenne most velük , mert a kontráik életveszélyesek.

az a baj , hogy itt a legtöbb embernek van ez a barca szint: a küszöb a mások számára elérhetetlen szint stb.. sztem ez hülyeség
Aprieto

2007.12.23. 13:06:21

Kedves Andrisveres:

Tegnap a Celtic-Hibernian meccsen is úgy hozta ki a Hibs-es srác a labdát és olyan kényszerítőt nyomtak az ellenfél tizenhatosánál és úgy vágta be a keresztlécről "Mörfi", amiről a Barca csak álmodhat jelenleg.

Akkor ő is Barca szint?
Ne komolytalankodjál velem :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.23. 12:59:49

Nem azért játxanak szebben, mert jobbak a játékosaik, hanem azért, mert világklasszis az edzőjük, és nagyon jol összerekta a csapatát. Nekünk közepes edző van, aki a világ legjobb keretéből nem nagyon tud igazán jol működő csapatot gyurni :roll:
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.23. 12:57:55

Anmásik , hogy pillanatokon belül úgyhozzák ki a labdát , amiről max a barca most csak álmodhat... sajnos.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.23. 12:54:28

szerintem meg de! jelenleg angol bajnokok , ha néznél arsenal meccset látnád , hogy nyomják. szebben játszanak ,mint a barca és eredményesebbek. akkor miért nem barca szint?
Aprieto

2007.12.23. 12:14:51

Rosicky nem Barcelona szint. EZt azért leszögezhetjük...
Hlebről véleményt se mondanék... Fabregas igen, őt szívesen látnám :)
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.23. 12:13:03

Hleb , Rosicky , Fabregas: ezek pont olyan játékosok akik nagyon beleillenének a barca játékába!!!

Szerintem simán egy szinten mérhető a tachnikájuk a a deco xavi touré vagy iniesta xavi touré barca középpályával.

Imádom őket nézni , de Hleb se jönne cserének ide , mikor egy zseni és jelenleg azn angol bajnokságot vezető Arsenal meghatározó tagja :D nem értem miért mennének "nagyobb" csapatba? ők a NAGY csapat! és sztem az arsenalra érvényes eléggé a klubhűség , Wenger adot a fiataloknak itt lehetőséget, karolt fel olyanokat mint rosicky vagy hleb biztos nem igazolna el onnan senki sem!
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.22. 19:45:57

varga tamás írta: A kislábujjad tyúkszemét kellett volna eladni :lol: :lol: :lol:
Az nem biztos, hogy nagy biznisz lett volna 8)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.22. 19:43:48

szemrobber írta:Ronniet nyáron kellett volna eladni a mai ár 150%áért és most több pénz lenne a pótlására.
Decoból idén a sérülése miatt keveset láttam és az ő esetében meg voltam győződve nyáron hogy nem marad (mert amellett hogy Ronniet el kellett volna adni) világos volt hogy nem fogják.
A 4 új igazolás viszont jó volt...
A kislábujjad tyúkszemét kellett volna eladni :lol: :lol: :lol:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.22. 19:42:40

barca99 írta:Biztos nem lenne olcsó, de tuti nem olyan drága, mint tavaly lett volna. Inkább Bakari Sándort preferálja Wenger a jobb bekk poszton, Eboué a kp-n játszik, oda meg vannak nála jobbak is.

Fiatal, jól támad, jól védekezik, kell ennél több? :)
Hát középályán nekem 1átalán nem tetxik Ebué játéka :roll: Védőként jobb volt, de Sagna jobb, ugyhogy megértem Wenger döntését.
szemrobber
Barça B

2007.12.22. 18:03:49

Ronniet nyáron kellett volna eladni a mai ár 150%áért és most több pénz lenne a pótlására.
Decoból idén a sérülése miatt keveset láttam és az ő esetében meg voltam győződve nyáron hogy nem marad (mert amellett hogy Ronniet el kellett volna adni) világos volt hogy nem fogják.
A 4 új igazolás viszont jó volt...
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.12.22. 17:42:23

Télen Hleb érkezhet... nem értem miért lene rá szükségünk, végülis ő egy kp nem ? akkormeg ? teli vunk jobbnál jobb kp-kal, de cserének persze jöhet.. meg ha védekezésben be lehet vetni... (amúgy forrás : sport.es) én mondjuk örülnék Eto'o tesójának is, ha jól tudom fiatal (17-18) és róla is jóket hallottam, és szintúgy Mallorcán tolja, talán az ifiben nem tudom...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.22. 14:16:23

Lionel85 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=164264

Szívesen látnám Vicentét Ronaldinho cseréjének és akkor Iniesta maradhatna a középpályán. Touré cseréjének pedig Albelda.
Vicente szerintem még Robbennél is porcelánabb. Pedig nagyon játékos.
Lezárt