Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég szomoru, h 1 embertől függünksalvatore írta:Lahm johetne , Fabregas sem jonne rosszul de en eladnam Edmilsont vagy meg talan Henryt mert Spanyolorszagban nemigen men neki.
A balcsatar postra kene valaki gyors es goleros jatekos,mert Ronnienak eleg rosszul men.
Oda johetne vagy Robinho,vagy Kalou vagy estleg Iniestat odatenni
Messi mama hianyzott,es azert buktak. Amugy pontot biztos hogy szereztek volna
MESSI A KIRALY
Én Xavival már jo idelye nem vagyok elégedett...sztem nem sokat tex hozzá a Barca játékához. A labdajáratásbol kiveszi a részét, de semmi extra, semmi váratlan dolgot nem lehet látni tőle..OvaMind írta:Fabregas.... sztem nincs sok értelme. Deco vagy Xavi labdái oylan sz.rok? Inkább ebből a keretből kéne vmi értelmeset kihozni
Akit felsoroltál mind sokkal technikásabb és jobb játékosok!Számomra!Vitát lezárom!Még annyit hogy ez nem a hleb fun klub oldala!na csőő!kellemes ünnepeket!Andrisveres írta:na mert xavi a közelébe került
pedig ő barca szint azér nem? vagy deco mióta a barcába játszik? vagy iniesta?
ja amugy meg kemény szöveg ez a ne csak lásd a focit hanem nézd biztos megjegyezted annyian mondták már neked...
AMúgy meg mielőtt erre beszolna valaki:
mikor vkinek mutatsz vmit és azt akarod h figyeljen rá oda akkor azt mondod h: Nézz ide. Nem azt h láss ide.
Ergo az a jó ha nézed a focit és nem az ha látod.
jól van elhiszem hogy te hlebbel tapétázod a szobád falát tedd azt szíved joga!de azért nem kéne itt túl spilláznod magad ezzel a hleb a király dumával mert aki látja a focit nem csak nézi az egyből levágja hogy nem akkor nagy ász ő!egy közepes középpályás egy kis plusz technikával ennyi!érdekes módon ez a nagy májer ember még nem került egyetlen elismerés kzelébe sem!ennyit hlebről!!!na csőő!Andrisveres írta:nem Hleb egy király:D és kumma jó passzol , indít nem
wight philips típus akire te gondolsz mert meg kell mutatni neki hol
az alapvonal mert hazáig futna.
ja és hleb jobb mint walcott. én nem húzni akarlak de tényleg
A kislábujjad tyúkszemét kellett volna eladniszemrobber írta:Ronniet nyáron kellett volna eladni a mai ár 150%áért és most több pénz lenne a pótlására.
Decoból idén a sérülése miatt keveset láttam és az ő esetében meg voltam győződve nyáron hogy nem marad (mert amellett hogy Ronniet el kellett volna adni) világos volt hogy nem fogják.
A 4 új igazolás viszont jó volt...
Hát középályán nekem 1átalán nem tetxik Ebué játékabarca99 írta:Biztos nem lenne olcsó, de tuti nem olyan drága, mint tavaly lett volna. Inkább Bakari Sándort preferálja Wenger a jobb bekk poszton, Eboué a kp-n játszik, oda meg vannak nála jobbak is.
Fiatal, jól támad, jól védekezik, kell ennél több?
Vicente szerintem még Robbennél is porcelánabb. Pedig nagyon játékos.Lionel85 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=164264
Szívesen látnám Vicentét Ronaldinho cseréjének és akkor Iniesta maradhatna a középpályán. Touré cseréjének pedig Albelda.