Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azt azért nem merném kijelenteni, hogy túlságosan hazafi lennélPerrero írta:van pár magyarom
Németh, Dudás, Hrepka, Dzsudzsák, Bogdán, Szalai, Filkor, Vass, Koman, Simon, Farkas, lehet nem jutott eszembe mindenki
Kantakovinho írta:Köszi, és ugyanebben a témakörben egy támadó középpályást?barca99 írta:Próbáld meg Yegor Filipenkot.
hát ez bexarás én is ugyanezzel a felállással és ugyanevvel a kezdőcsapattal játszok..barca99 írta:
-------------VV-------------
Zambi--Puyol--Milito--Abidal
-------Xavi---Touré--------
----Messi-Iniesta-R10-----
----------Eto'o-------------
Asszem Menedszer->Bizalom->Kérés a vezetőséghez->Stadionbővítés.Homér írta: Hogy lehet stadiont fejleszteni? valamiről lemaradtam
Hogy lehet stadiont fejleszteni? valamiről lemaradtamVictor_Valdes írta:Már megtettem....150.000 ezer néző fér be kb más tipp?Titinho írta:Fejleszd a stadiont!Victor_Valdes írta:Azt mondja a vezetőség hogy további pénzösszeget szabaditanak fel!mi a szrt csináljak mostmár 214 millio euroval játékos nem kell mert igy is van egy tökéletes csapat...
Már megtettem....150.000 ezer néző fér be kb más tipp?Titinho írta:Fejleszd a stadiont!Victor_Valdes írta:Azt mondja a vezetőség hogy további pénzösszeget szabaditanak fel!mi a szrt csináljak mostmár 214 millio euroval játékos nem kell mert igy is van egy tökéletes csapat...
Fejleszd a stadiont!Victor_Valdes írta:Azt mondja a vezetőség hogy további pénzösszeget szabaditanak fel!mi a szrt csináljak mostmár 214 millio euroval játékos nem kell mert igy is van egy tökéletes csapat...
OFF:hmm névrokonom akkor már csak jójátékos lehet..frustrat írta:Valaki nem tudja, hogy egy Cerrajero nevezetű fiatal spanyol középpályás melyik klubban játszik?
Nem biztos hogy a menedzser asszisztens a hülye. A játékosok általában 24 éves korukig fejlődnek csak, ha addig nem éri el a maximális szintet akkor nem is fogja minden bizonnyal. Bojan pl. 16 éves korátol top edzésekkel nagy valószínüséggel 20 éves korára maxra kifejlődig. De mentésenként változó h milyen jövőbeli tudással tölti be ezért lehet az h ezt mondják róla. Szerintem csak egy olyan figyelő,vagy asszisztens kell akinek a képességek megítélése és a lehetőség megítélése 20ason van és az általában nem fog hülyeséget mondani.Victor_Valdes írta:A menedzser aszisztensem (Guardiola)azt fujja hogy Bojan már fejlődése csucspontján van....18 éves..nem hiszem el,elegem van a menedzser aszisztensekből Neskense is hülye volt...
Az megint más csak azért mondtam mert az előző karrierembe nem fejlődött így!!Kluivertinho írta:Messi 20 éves és milyen adatai vannak... 18-19-20...Victor_Valdes írta:Láttatok már 12 éves játékost fm-ben a mosómagyaróvárban nyomja a gép kreálta.Oier mostmár 19 éves....15-16-os értékei vannak...nem emberi.
![]()
Messi 20 éves és milyen adatai vannak... 18-19-20...Victor_Valdes írta:Láttatok már 12 éves játékost fm-ben a mosómagyaróvárban nyomja a gép kreálta.Oier mostmár 19 éves....15-16-os értékei vannak...nem emberi.