Élő közvetítések 07/08
végre csere bejött dos santos
r10 helyére???????most pedig ő játszik a legjobban!!!zozi írta:Henry kell R10 helyére, és Gio Deco helyére.
.
pepe megfejeli dinhot és nem fujja be!!hűt ilyen egy madridista bírót!!!!!!!!!! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
.
Henry kell R10 helyére, és Gio Deco helyére.
olvassom mit irnak azok a f... madrijó néhány azt hogy: korábbi El Clásico bírói tevékenységével ellentétben - kifejezetten jól vezeti a mérkőzést
bojan y gio melegít
Így még a Celtic-et sem verjük meg, és kiesünk a francba. A bajnokság már elment.
ezt sem fujta be ez a favágó !!!!!!!!
.
most is irányítunk,mint az első félidő végén de cassilas jóformában van 

- DaNNy
- Jugador d'estrella
Frankie tudja hogy az állása mulik ezen a meccsen , nem értem mért nem cserél... ha 10 percen belül nem jön be Henry vagy Gio akkor búcsúzhatunk Rijkaard-tól...
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
hiányzik a lendület,mindenki sétál,henry be deco helyére,ini vissza deco helyére!!!
.
Valóban gyengék vagyunk, nem a bírón múlik. R10 ma sem az igazi R10. Én Henryt várom, hátha tud valami új színt hozni, de Riijkard sokat vár vele. Már a szünetben becseréltem volna.
na elkezdödött hajrá fiuk megfordittjuk küll. ramosnak nem kellett volna ki jönnie 5 perc múlva mehet vissza pedig őa legszimpibb a madridban
visca el barca
més que un club
visca el barca
més que un club
Robinhot meg nem szabad engedni labdához jutni, Puyol ezt sokszor meg is oldotta. Csak egyszer ment rá, abból meg sárga lett Puyi részére.... szal necces.
A vén Heinze meg hogy fut, mintha lőnének rá
A vén Heinze meg hogy fut, mintha lőnének rá

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem csak te készülnél ki. 1 Gol-ig, mint már leirtam talán elég ez a csapat. De forditásra nagyon össze kell kapni magát.
FORZA BARCA!!!!!
FORZA BARCA!!!!!
Pontatlanul játszunk
Én nem így látom, nem a bíróra kell fogni, de ha [auto_cenzúra], elkell ismerni! Szerintem meg a barca jobb, mnt a real, csak hát egy kontra volt és összejött nekik!FCB_gábor írta:Na nehogy már a bíróra fogjuk!
Gyengék vagyunk. A real sokkal jobban pörög, mi csak lötyögünk megint.
R10 alibi löbbölések, ívelések és szánalmas hempergés. Eto'o nem az igazi. Iniesta alig van játékban, jobb oldalunk eddig 1-es. Deco lenne a legjobb, ha nem adna el 1-2 labdát.
A madrid meg iszonyat mákos, de meg is dolgoznak érte. Minden labda hozzájuk pattan.
Az a dúrva, hogy már ennyivel a vége előtt elúszni látszik a bajnokság.
Már fel sem tud idegesíteni. a gól után teljesen beléenyugodtam, hogy ez megint elúszott.
A jobb oldal meg tényleg gyenge, várnék 10 percet és toure henry csere, és max a végére még krkics!
1.a bíró [auto_cenzúra],de nem ellenünk fúj,hanem buta
2,ronnie jo,eto akar,de nem megy neki,deco akar,de nem megy neki
3,ezek a madridisták olyan pöchendiek,szinészkednek meg ilyenek(kivétel baptista meg raul)
4.be kéne lőni a helyzetet!
gyerünk gyerekek,meg lehet ez forditani,egyáltalán nem jo a real,csak talált egy golt!egyébként ha most berugtuk volna a helyzeteinket,akkor nem frank-et szidnátok,szal sztem be kéne rugni a ziccert és nem őt szidni!persze mi,nézők nem rughatjuk be!
2,ronnie jo,eto akar,de nem megy neki,deco akar,de nem megy neki
3,ezek a madridisták olyan pöchendiek,szinészkednek meg ilyenek(kivétel baptista meg raul)
4.be kéne lőni a helyzetet!
gyerünk gyerekek,meg lehet ez forditani,egyáltalán nem jo a real,csak talált egy golt!egyébként ha most berugtuk volna a helyzeteinket,akkor nem frank-et szidnátok,szal sztem be kéne rugni a ziccert és nem őt szidni!persze mi,nézők nem rughatjuk be!
.