Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hol látod?kralo írta:Sziasztok! Látom egy izgalmas mérkőzés! És Egy Eto'o gól!
Eto'o idén hány gólt lőtt? Van még esélye az aranycipőre?
Biztos h nem lesz akkor könnyű, de elveszíteni?? Ááá...Mihu írta:ha Puyol.Xavi és Deco vagy ezek közül akárki nem játszik akkor sajnos el fogjuk veszteni az El Classicot.Ezért lenne jó vigyázni a lapokkal.
Marquez már biztos, hogy ott lesz madridban... Deco, Xavi és Puyol az, aki 1 sárgányira van az eltiltástól, ergo ha sárgát kapnak a Betis ellen, kihagyják a madrid-meccset...Foolkiller írta:Nem tul latvanyos meccsen,emberhatranyban(a madrid 2-t nyalt toluk 11 emberel)is megvan a meccs.Ez az sracok!
Érzem ezt mar nem veszi el senki tolunk.
Én már tavaly megmondtam hogy bajnoksag az 100%(itt és most lekopogom;kopp,kopp),a blre még csiszolodni kell és a vedelmet javitani széleken,DE JO LENNE COMPANY!!!![]()
Ő jönne albertini és gerard mene,valjuk be albertini idén sokat segithet még,de betis ellen marguez naon hianyozni fog
!+jo lett volna itt lerendezni a sargas ugyeket(deco,xavi;marguez megtette....remélem csak 1 meccses),decot féltem igazan mert őt amugy is szétfaragjak és néha jatszik is rá...szoval nem lenne jo marguez és deco nélkül. derbizni
!!!!
FORCA BARCA!!!!
BE FAIR,BE GOOD,BE A PLAYER,BE THE CHAMPION!!!