2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
elszomorító,ha ez egy "korrekt"kép.....La Pulga írta:http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=525065
igazad vanR10dinho írta:És!!?? Ronaldinho topikba vagy...!!visca el barca írta:azt meghogy szépen levette a labdát ramos mellett ki nem [auto_cenzúra] le?hány pontot kaptunk érte?
És!!?? Ronaldinho topikba vagy...!!visca el barca írta:azt meghogy szépen levette a labdát ramos mellett ki nem [auto_cenzúra] le?hány pontot kaptunk érte?
Te még nem hallottál olyat h aki fel szed vlmennyi izmot az lassul, erre a testépítők a legjobb példa tiszta izom az égészt testük és naon lassúak , a sprintereknél is megvan h mikor lehet erősíteni mert amikor gyorsulni kell akkor nem gyúrhatnak és robinho leeht azé maradt gyors sőt biztos mert csináltatnak vele v csináltattak gyorsító futásokat lehet h ronnienál is elkezdték de ez még nem látszik sajnosfrustrat írta:Már megbocsáss, de sztem ez hülyeség. Azért lett lassabb, mert erősebb lett? Akkor Robinho miért nem lett lassabb?Dabas írta:Nem azért de szem a 80 edzésből amit kihagott özte van a sérülése meg amíg távol volt a válagatot miatt, és írták azt is h lassult mert erősödött és mivel több izom van rajta tényszerű h lelassult, sztem max 1 hónap és ugyan olyan gyors lesz mint volt és megint ő lesz a barce LEGJOBBJA!!!
Igy van, Ronie jelenlegi szintjét több játékos is hozni tudná, és nem keresik meg egy játékos árát egy évben.visca el barca írta:már hogy ne tudnanak ilyen jatekost hozni a helyére. 10000000 olyan jatekos van aki ugyanugy nem csinal semmit mint ő most. azt meghogy szépen levette a labdát ramos mellett ki nem [auto_cenzúra] le?Dabas írta:RONNIE NÉLKÜL NEM IGAZI A BARCA ÉS HA ELADJÁK SOSE LESZ AZ MERT NEM TUDNAK EGY MÁSIK ILYEN JÁTÉKOST HOZNI A HELYÉREhány pontot kaptunk érte?
már hogy ne tudnanak ilyen jatekost hozni a helyére. 10000000 olyan jatekos van aki ugyanugy nem csinal semmit mint ő most. azt meghogy szépen levette a labdát ramos mellett ki nem [auto_cenzúra] le?Dabas írta:RONNIE NÉLKÜL NEM IGAZI A BARCA ÉS HA ELADJÁK SOSE LESZ AZ MERT NEM TUDNAK EGY MÁSIK ILYEN JÁTÉKOST HOZNI A HELYÉRE
Már megbocsáss, de sztem ez hülyeség. Azért lett lassabb, mert erősebb lett? Akkor Robinho miért nem lett lassabb?Dabas írta:Nem azért de szem a 80 edzésből amit kihagott özte van a sérülése meg amíg távol volt a válagatot miatt, és írták azt is h lassult mert erősödött és mivel több izom van rajta tényszerű h lelassult, sztem max 1 hónap és ugyan olyan gyors lesz mint volt és megint ő lesz a barce LEGJOBBJA!!!
Bravó,Ronaldinho szépen levette a labdát Ramos mellett!Subic_10 írta:attol h mindenki tole varta a MEGVALTAST az n azt jelenti h o kellett volna a legjobb legyen!amit tudott csinalt latszott rajta h akar es tud is ....![]()
![]()
azert egyszer ugy levette a labdat Ramos mellett h eszre se vette meg vagy 2x
meg is etette....
RONNIE NÉLKÜL NEM IGAZI A BARCA ÉS HA ELADJÁK SOSE LESZ AZ MERT NEM TUDNAK EGY MÁSIK ILYEN JÁTÉKOST HOZNI A HELYÉRE ROBINHO LEHET MAJD MÉG IYLEN EGYSZER MINT RONNIE DE Ő NE MFOG ELJÖNNI A BARCÁBA ÉS INKÁBB EGY RONALDINHO JÁTSZON MINT EGY NAGYON GYENGE GUDJHONSENvisca el barca írta:tamás ezeket a sorokat te sem gondoltad komolyan...varga tamás írta:A mai gyenge csapatteljesítmény ellenére Iniesta és Ronaldinho játéka emelkedett ki. Rajta láttam a küzdést, a győzni akarást. Ő volt az, aki kezdeni akart valamit a labdával, aki megszakadt, hogy a szögletet vagy a szabadrúgást minél előbb végezzük el, aki utánament az elveszett labdának. A mai teljesítménye - az összképet tekintve - jó és bizakodásra adhat okot.
mikor hozzákerült a labda már mondtuk a heverokkal: a viszonylag gyors támadás le fog lassulni, el kezd cselezgetni, beleviszi a védőbe és ennyi.
másfél éve sehol nincs. el kell adni a hova is?. várunk még 8 évet hátha feltámad? tegnap is mi a faxomnak volt a pályán? hátha lövünk egy szabadot v minek? szép volt jo volt köszönjük ennyi. el kell adni jó pénzért és hozni helyett 2-3 értelmes jatekost.
tamás ezeket a sorokat te sem gondoltad komolyan...varga tamás írta:A mai gyenge csapatteljesítmény ellenére Iniesta és Ronaldinho játéka emelkedett ki. Rajta láttam a küzdést, a győzni akarást. Ő volt az, aki kezdeni akart valamit a labdával, aki megszakadt, hogy a szögletet vagy a szabadrúgást minél előbb végezzük el, aki utánament az elveszett labdának. A mai teljesítménye - az összképet tekintve - jó és bizakodásra adhat okot.