Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Director del Fútbol
ha már valaki belinkelte, akkor sorry, de gondoltam érdekes:
R10 tegnap a reptéren kapott "egy kis kellemes karácsonyi fogadtatást"...
http://www.youtube.com/watch?v=kc1KAQ4KUk8
R10 tegnap a reptéren kapott "egy kis kellemes karácsonyi fogadtatást"...
http://www.youtube.com/watch?v=kc1KAQ4KUk8
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
elszomorító,ha ez egy "korrekt"kép.....La Pulga írta:http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=525065

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Azért az a levétel és csel szép volt.. de persze hogy ő a hibás.. csapatként kellett volna nyerni, azért Eto'o is árnyéka volt önmagának, még nem lendült annyira játékba, szerintem helyette bejöhetett volna Henry amikor már ugyis mind1 volt .
És azért hozzátéve Ronaldinhot ha kicsit többet játsztatja meccseken pl: a Valencia ellen akkor lehet nagyobb kedvel jött volna.. de sajnos Rijkaardnak olyan az agyjárása amit én nem értek.
Talán most ez a kis szünet elég lesz hogy a fejekbe helyre tegyenek mindent és újultan pörgőssen nekivágni a 2. félidőnek.!!
És azért hozzátéve Ronaldinhot ha kicsit többet játsztatja meccseken pl: a Valencia ellen akkor lehet nagyobb kedvel jött volna.. de sajnos Rijkaardnak olyan az agyjárása amit én nem értek.
Talán most ez a kis szünet elég lesz hogy a fejekbe helyre tegyenek mindent és újultan pörgőssen nekivágni a 2. félidőnek.!!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ti értitek mi lehet vele? Mitől lassult le ennyire? Mitől nem megy neki?
Olyan az egész, mintha vmi betegségben szenvedne folyamatosan.
Pedig 1-1 villanásából látni, mekkora futballista, de egész egyszerűen 10-20 percet tud pörögni. A múltkor Rijkaard nyilatkozta, hogy nagyon sokat kell dolgoznia, hogy újra 90 perces játékos legyen. Ez mit jelent? Két évig nem edzett, vagy mit??? Hogy kell ezt érteni?
Olyan az egész, mintha vmi betegségben szenvedne folyamatosan.
Pedig 1-1 villanásából látni, mekkora futballista, de egész egyszerűen 10-20 percet tud pörögni. A múltkor Rijkaard nyilatkozta, hogy nagyon sokat kell dolgoznia, hogy újra 90 perces játékos legyen. Ez mit jelent? Két évig nem edzett, vagy mit??? Hogy kell ezt érteni?
Rivaldo-A Legnagyobb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igazad vanR10dinho írta:És!!?? Ronaldinho topikba vagy...!!visca el barca írta:azt meghogy szépen levette a labdát ramos mellett ki nem [auto_cenzúra] le?hány pontot kaptunk érte?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

És!!?? Ronaldinho topikba vagy...!!visca el barca írta:azt meghogy szépen levette a labdát ramos mellett ki nem [auto_cenzúra] le?hány pontot kaptunk érte?
menjen el tényleg. ha hajt ha nem sajnos ez már neki nem lesz jobb! ien játékot mutat a kezdőben bárki amit ő. abból a pénzből meg simán veszünk minőségi játékost. rosz látni néha ahogy szenved. sajnos nehéz kimondani, de ő már meg se fogja közelíti a régi dinho-t.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Most már teljesen bitos vagyok abban hogy legkésőbb nyáron elmegy tőlünk... De ezzel 2 baj van... ha nyáron elmegy, az azt jelenti h rosszul játszik tavasszal, tehát ergo 'elküldik'.. na msot igy nem sok lét lehet kicskarni belőle... ha viszont jól játszik akkor meg lehet hogy marad megint itt, és a köv. szezonban megin lazsál... és ott vagyunk ahol tartottunk... én óriási Roni fan vagyok, és megmondom még most is ő a kedvenc játékosom de!.. a csapat érdekeit nézve, télen el kéne adnunk, így megmenekülhetünk mi is és Roni is egy óriási tavaszi égéstől.. és még pénzt is látnánk msot érte... Berlusconi papa, v Abra papa csengetne még érte szerintem.. és egy új környezet, motiválhatná őt is, és talán megközelíthetné a régi formáját, de sajnos nem nálunk
Szal amondó vagyok, hogy adjuk el télen, 60 milka körül, és abból tudjuk pótolni.. Diego-ra gondoltam énis, vagy esetleg CR-re, bár kétlem hogy egyhamar el tudnánk csábítani... De 1-2 év és Bojan is beérik, addig itt van Messi...
Ja és mégvalami, kéne egy új edző
mondjuk Mourinho

Ja és mégvalami, kéne egy új edző

-
- Jugador del Barça
Te még nem hallottál olyat h aki fel szed vlmennyi izmot az lassul, erre a testépítők a legjobb példa tiszta izom az égészt testük és naon lassúak , a sprintereknél is megvan h mikor lehet erősíteni mert amikor gyorsulni kell akkor nem gyúrhatnak és robinho leeht azé maradt gyors sőt biztos mert csináltatnak vele v csináltattak gyorsító futásokat lehet h ronnienál is elkezdték de ez még nem látszik sajnosfrustrat írta:Már megbocsáss, de sztem ez hülyeség. Azért lett lassabb, mert erősebb lett? Akkor Robinho miért nem lett lassabb?Dabas írta:Nem azért de szem a 80 edzésből amit kihagott özte van a sérülése meg amíg távol volt a válagatot miatt, és írták azt is h lassult mert erősödött és mivel több izom van rajta tényszerű h lelassult, sztem max 1 hónap és ugyan olyan gyors lesz mint volt és megint ő lesz a barce LEGJOBBJA!!!
Igy van, Ronie jelenlegi szintjét több játékos is hozni tudná, és nem keresik meg egy játékos árát egy évben.visca el barca írta:már hogy ne tudnanak ilyen jatekost hozni a helyére. 10000000 olyan jatekos van aki ugyanugy nem csinal semmit mint ő most. azt meghogy szépen levette a labdát ramos mellett ki nem [auto_cenzúra] le?Dabas írta:RONNIE NÉLKÜL NEM IGAZI A BARCA ÉS HA ELADJÁK SOSE LESZ AZ MERT NEM TUDNAK EGY MÁSIK ILYEN JÁTÉKOST HOZNI A HELYÉREhány pontot kaptunk érte?
Lassan télleg ott tartunk, h még 5 év mulva is az lex, h reménykedünk, h Ronie formába lendül, és még akkor is Rijkaar lex a padon

- visca el barca
- Presidente del Barça
már hogy ne tudnanak ilyen jatekost hozni a helyére. 10000000 olyan jatekos van aki ugyanugy nem csinal semmit mint ő most. azt meghogy szépen levette a labdát ramos mellett ki nem [auto_cenzúra] le?Dabas írta:RONNIE NÉLKÜL NEM IGAZI A BARCA ÉS HA ELADJÁK SOSE LESZ AZ MERT NEM TUDNAK EGY MÁSIK ILYEN JÁTÉKOST HOZNI A HELYÉRE

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én még mindig bízom benne, hogy egyszer újra a régi lesz, bár már egyre kevésbé. A mentalitásával semmi gond, látni az akarást rajta, de a sebességgel és a lendülettel valami gond van.

- frustrat
- Barça B
Már megbocsáss, de sztem ez hülyeség. Azért lett lassabb, mert erősebb lett? Akkor Robinho miért nem lett lassabb?Dabas írta:Nem azért de szem a 80 edzésből amit kihagott özte van a sérülése meg amíg távol volt a válagatot miatt, és írták azt is h lassult mert erősödött és mivel több izom van rajta tényszerű h lelassult, sztem max 1 hónap és ugyan olyan gyors lesz mint volt és megint ő lesz a barce LEGJOBBJA!!!
Ne már..ha 10 cselből 1-2 sikerül neki, ha 6 paszbol egy sikerül neki, akkor már örüljünk
Hát nem, ez 0 amit csinál. 1,5 éve csak a szabadrugásokbol él.

Szerintem is megpróbált tegnap mindent...Amikor Ramos mellett levette a labdát azért a gyorsasággal se volt ott gond...
Viszont ahogy Eto'o emlitette R10 már sosem lesz olyan mint régen
crysajnos nagy Rdinho rajongóként már kezdem belátni...
Viszont ahogy Eto'o emlitette R10 már sosem lesz olyan mint régen

crysajnos nagy Rdinho rajongóként már kezdem belátni...

-
- Director del Fútbol
Bravó,Ronaldinho szépen levette a labdát Ramos mellett!Subic_10 írta:attol h mindenki tole varta a MEGVALTAST az n azt jelenti h o kellett volna a legjobb legyen!amit tudott csinalt latszott rajta h akar es tud is ....![]()
![]()
azert egyszer ugy levette a labdat Ramos mellett h eszre se vette meg vagy 2x
meg is etette....
Ez már valami,mostmár újra bízok a bajnoki címben...
Enrique fogalmazta meg tökéletes Ronaldinho helyzetét a Barcelona-Real Madrid számokban cikkben,szóval nem is ismételgetném,ott van az igazság.
Ronaldinho meg sem közelíti régi önmagát és már nem is fogja soha.
Ezt vagy elfogadjuk vagy nem,de így van és kész!
-
- Jugador del Barça
RONNIE NÉLKÜL NEM IGAZI A BARCA ÉS HA ELADJÁK SOSE LESZ AZ MERT NEM TUDNAK EGY MÁSIK ILYEN JÁTÉKOST HOZNI A HELYÉRE ROBINHO LEHET MAJD MÉG IYLEN EGYSZER MINT RONNIE DE Ő NE MFOG ELJÖNNI A BARCÁBA ÉS INKÁBB EGY RONALDINHO JÁTSZON MINT EGY NAGYON GYENGE GUDJHONSENvisca el barca írta:tamás ezeket a sorokat te sem gondoltad komolyan...varga tamás írta:A mai gyenge csapatteljesítmény ellenére Iniesta és Ronaldinho játéka emelkedett ki. Rajta láttam a küzdést, a győzni akarást. Ő volt az, aki kezdeni akart valamit a labdával, aki megszakadt, hogy a szögletet vagy a szabadrúgást minél előbb végezzük el, aki utánament az elveszett labdának. A mai teljesítménye - az összképet tekintve - jó és bizakodásra adhat okot.
mikor hozzákerült a labda már mondtuk a heverokkal: a viszonylag gyors támadás le fog lassulni, el kezd cselezgetni, beleviszi a védőbe és ennyi.
másfél éve sehol nincs. el kell adni a hova is?. várunk még 8 évet hátha feltámad? tegnap is mi a faxomnak volt a pályán? hátha lövünk egy szabadot v minek? szép volt jo volt köszönjük ennyi. el kell adni jó pénzért és hozni helyett 2-3 értelmes jatekost.
- visca el barca
- Presidente del Barça
tamás ezeket a sorokat te sem gondoltad komolyan...varga tamás írta:A mai gyenge csapatteljesítmény ellenére Iniesta és Ronaldinho játéka emelkedett ki. Rajta láttam a küzdést, a győzni akarást. Ő volt az, aki kezdeni akart valamit a labdával, aki megszakadt, hogy a szögletet vagy a szabadrúgást minél előbb végezzük el, aki utánament az elveszett labdának. A mai teljesítménye - az összképet tekintve - jó és bizakodásra adhat okot.
mikor hozzákerült a labda már mondtuk a heverokkal: a viszonylag gyors támadás le fog lassulni, el kezd cselezgetni, beleviszi a védőbe és ennyi.
másfél éve sehol nincs. el kell adni a [auto_cenzúra]. várunk még 8 évet hátha feltámad? tegnap is mi a faxomnak volt a pályán? hátha lövünk egy szabadot v minek? szép volt jo volt köszönjük ennyi. el kell adni jó pénzért és hozni helyett 2-3 értelmes jatekost.

- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
attol h mindenki tole varta a MEGVALTAST az n azt jelenti h o kellett volna a legjobb legyen!amit tudott csinalt latszott rajta h akar es tud is ....
azert egyszer ugy levette a labdat Ramos mellett h eszre se vette meg vagy 2x
meg is etette.... 

BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Engem cska az bosszant, hogy mig Rijkaard élvezi elnök urunk bizalmát, addig Roni valszeg kipaterolják.. legalábbis a sport.es szerint... van egy ilyen cikk h : Ez volt Roni utolsó esélye ?.....
Roni ugyanolyan ötlettelenül játszott mint eddig (már amikor játszott), annak ellenére h itt olvasokolyan véleményeket amik ennek ellent mondanak. Nem jönnek be a cselei de azért is erőlteti utánna meg mikor símán leszerelik eldobja magát hátha befujnak neki egy szabadot. Azonban ezt a bírók már nem eszik meg, ld. Mejuto tegnap. Jah meg nembeszélve az alibi átíveléseiről-nah attól a falnak mászok főleg úgy hogy 10ből 8 vagy a kapusé vagy pedig kirúgás jön belőle. Kezd fogyni a türelmem. Kellene egy új edző, egy új arculat és ha utánna se mutatna javuló formát akkor én még addig eladnám amíg jó pénzt ki lehet belőle hozni. Reméljük még látjuk a mosolygós arcát de nem a kényszermosolyt hanem tényleges vidámságot...
Én sem az ő nyakába varrom a meccset
Yaya volt csak jo, meg Valdes amit védeni lehetett védett, a golnál esélye nem volt. A többiek produkcioja elégtelen, és elsősorban Rijkaardé, mert őt Schuster a taktikai csatában nagyon elverte...Vmit tudhat a Bernardo, már a Getaféval is elég borsot tört az orrunk alá