Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aki a maradás mellett áll, indokolja már meg, mert valahogy nekem most egy dolog se jut eszembe...home írta:rijkaard maradjon...
Nos igen, kicsit uncsi ez a téma, hogy Eto'o centerezik, Messi és R10 futkos a két szélről befele. A gond ezzel az, hogy ismerik is és hogy Messi még csak-csak fut, de R10 max eladja a labdákat...Messi is egyébként szeptember-októberben volt a tuti, láthattuk a bölcsességet: egyedül nem váltod meg a világot, az utolsó meccsein ki is égett szépen. Sokkal jobb lenne egy 4-4-2, de ez az egyéni véleményem. Ha Eto'o és Henry megtanulna egymás mellett játszani, bőven bivalyerős lenne a dolog. De ez hogy felrakjuk a centerre a labdát, az meg megpróbál lefordulgatni, vagy labdát tartani, roahdtul unalmas. Tegnap Pepe és Cannavaro a fejét fogta meccs végére: "ezek tényleg ennyire nem unják?"Rivaldo11 írta:Nem tudom volt e olyan csapat, amely több mint három évig-ugynazzal a játékredszerrel-a csúcson tudott maradni. Nem néztem utána, de nem emlékszem ilyenre. Valahol természetes, hogy kiismerték a játékunkat. Bár még tán ez is beleférne, ha a jelenlegi Messi mellett a régi Dinho szaladgálna a másik oldalon...
Nálunk bőven elég lenne egy edzőcsere. Ha ezek a játékosok új impulzust kapnának.
okés, csak mostanra kb ott tart a dolog, h ha így marad, akkor 30 év múlva is az anno megszerzett két bajnokságon és a bl-en örvendezhetnénk... mi látjuk hetente a barcát, azt is tudjuk, h honnan, hova jutott el, és azt is, h ehhez képest most hol tartunk.El Madridismo írta:Azért előtte összehozott egy BL-t és két PD-t... Nem védeni akarom, ha barcás lennék én is idegből küldeném oda ahonnan még a legelején kijött, de így talán valamivel objektívebben láthatom...
Köszönjük, hogy egy építő-véleménnyel rendelkező Madrid-szurkolót ismerhetünk benned:) Ez ritka errefelé:)El Madridismo írta:Hmm... Egy Madrid-szurkolónak érdekes ezt nézni ami itt folyik nálatok.
Ne felejtsétek el, hogy nekünk Capelloval TÖKUGYANEZ volt tavaly... Ha tavaly ilyenkor, decemberben rendezik a klasszikust, lemostok minket a Bernabeuban, mázlink volt, pont viszonylag elfogadható formában voltunk akkor (a 9. forduló körül volt, ha jól emlékszem). Mindenki (köztük én is) el akarta küldeni a pcsába. Se eredmények, se szép játék, totális letargia (ne felejtsétek el, hogy mi egy Racing 0-3-mal a Bernabeuban ünnepeltük a karácsonyt, sokkal mélyebben voltunk, mint most ti), aztán össze lett rakva a csapat... Más kérdés, hogy az a Real egy egész más csapat volt az előbbihez képest, a Barcába meg azért nem kell olyan sok új embert beépíteni, hogy ez ennyi ideig tartson, ebből a szempontból talán...
Az viszont biztos, hogy Rijkaard (akárcsak Capello) már bizonyított, nem egy komplett idióta ehhez a játékhoz, még ha most úgy is tűnik, Capellonak is tavaly voltak olyan egyszerűen megoldható hibái amit még a vak is látott, ez tényleg dühítő.
De a végére mi gyakorlatilag majdnem ilyen hátrányból (már sokkal kevesebb volt hátra ha jól emlékszem, mikor még hattal mentetek) lettünk bajnokok, bár nem szeretnék a csapatomtól olyan hibákat látni, mint a tavalyi barcától, de abszolút kétesélyes, minden lehet még
Ott a lényeg! Ezzel a kerettel nyerni kell(ene)! Ha olyan anyagunk lenne, mint mondjuk 2002-2003-ban, egy szót nem szólnék.Vito írta: valami nagy káosz lehet a csapaton belül.
Frank olyan szinten húzza lefelé a játékosokat, hogy az hihetetlen.
jó, ha a felét hozzák a tudásuknak. pont ez aggaszt a legjobban. egy [auto_cenzúra] kerettel még elnézőbb az ember, de ez a mindenkori Barca (egyik) legerősebb kerete, ehhez képest egyre mélyebbre süllyed a csapat. ha lenne idén is egy jó Valencia, Sevilla, Villarreal, akkor bizony elképzelhető, hogy UEFA-s helyen telelnének a fiúk
és a helyzet egyre csak rosszabb. minél többet tököl Laporta, annál nehezebb lesz kiküszöbölni a csorbát. elképzelhető, hogy egy másik edzővel Ronaldinho sem itt tartana, Xavi sem, Milito sem, Puyol sem. ...etc...
totálisan kicsúszott a kezéből az irányítás!
így elherdálni egy ilyen keretet...
ezen én is gondolkodtam.varga tamás írta:Még egy dolog. Nem tudom megfigyeltétek-e. Az új szerzemények - Zambi, Thuram, Abidal, Milito - mikor idejöttek gyorsan játékba lendültek. Abidalnak az első 2 hónapban nem volt gyengébb meccse, számtalanszor ment el a bal oldalon, adott be zseniálisan. Milito is megbízhatóan működött. Aztán idővel visszaestek, egyre többet hibáztak. Vajon miért? Mert ez a töketlen hollandus elvette még az életkedvüket is, motiválni nem tudja őket, nem kapnak megfelelő impulzusokat. Szerintem, a játékosok többsége tisztában van vele: rijkaarddal nem mennek már semmire, frank alkalmatlan az edzői feladatok ellátására, ők is szívesebben látnák már Katalónián kívül. Csakhát ők a játékosok, nem ellenségeik saját maguknak.
Óránként ránézek a honlapra, hátha ott a hír, hogy már nem Rijkaard a Barca edzője. De nem, nem és nem...Etooka írta:ma direkt azért jöttem fel az oldalra,hogy lássam,hogy rijkaard ezt nyilatkozta:"Köszönöm a 4 és fél évet,de távozom!"hát sajna nem ezt mondta,de az oké,hogy a játékosoknak dolgozniuk kell,de neki is kéne,mivel ezt a 4-3-3-as játékrendszert mr rég kiismerte mindenki,cannavaro meg pepe tudta hogy mi ofg következni,amikor eto'o fele jött a labda!szal álljnuk át másra vagy menjen rijkaard,mert sztem nem kell mennie rijkaardnak ha kitalál egy másik játékrendszert!de nem fog,tehát menjen!pedig én mindig mellette voltam.....