casuel írta:Tisztelt fórum!
Nemértem néha egyes emberek hozzáállását!Nézzük csak Z. Ivan új cikkét A nehéz szembesülés! Jobban mondva a cikk eleéig jutottam el de már ott abba kellett hagynom és most itt tartok hogy írok!Nemtudom elképzelni sem hogy Z.Ivan milyen kapcsolatban állhat a labdarúgásal de valahogy sejtem!
"kizárólag a Real Madridon múlt, hogy lesz-e nagyobb különbség a két gárda között." Ezt ugyan úgy le lehet írni fordítva is! A madridi gól elött volt egy nagy Barca lehetőség ami sajnos nemhozott eredményt és aztán rá 2percre már Baptista (szerintem nem úgy akarta eltalálni) örülhetett! Na és ezen a két momentumon múlt az egyész mérkőzés!És egyátalán nem Raulékon!(aki mellesleg észre sem lehetett venni a meccsen!
Na épp mondani akartam, hogy nézd meg a meccset újból. Én tegnap néztem meg, volt az ismétlés a SportKlubon. Valóban, azon a R10 és Bojan lövésen kívül el sem találtuk a kaput. A Real viszont vezetett legalább 6 olyan kontrát amik sokkal veszélyesebbek voltak mint az a két lövés,(ebből legalább 2-3 olyan volt hogy 4-2 ellen),és ha ezeket nem könnyelműsködik el, vagy egy picivel pontosabbak, akkor többet is rúghattak volna. Ezek alapján pedig azt kell hogy mondjam, igen, valóban a Real-on múlt a többgólos győzelem.
A gólról. Ilyen alapon lehetne mondani R10 első gólját a Barcában a Sevilla ellen, vagy a BL-ben amikor ballal kipókhálózta a rövid felsőt, vagy említhetném akár R10 tavaly BL csoportkörben rúgott gólját a kiscsapat ellen (sárgában játszottak, esküszöm nem jut eszembe a nevük
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
) amikor a hosszú kapufához rúgta a labdát. Ezek mind 5-10 centin múltak. Ha ennyivel arrébb mentek volna akkor kapufa, és most nem beszélhetnénk róluk. Baptista lövése sajnos nagyon is tudatos volt. Látszott hogy odafordította a lábfejét, a mozdulat, minden arra enged következtetni, hogy ez bizony tudatos volt. Értem én hogy fáj beismerni hogy egy El Clasico-n ilyen bombagóllal kaptunk ki, de az igazságot be kell látni, még ha fáj is.