Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:56:07

De jó, hogy a válogatottnál nem lehet értékelni a csúszás mászást, mint ahogy Henrynél sem. :roll: A góljai minősítik... igazad van. De miért kell kiemelni, hogy kinek lőtte? Ez butaság, már ne haragudj. És ha nem lövi, és 0-0? Akkor mi van? Pont ugyanaz, mintha tavaly Ronaldinho nem lőtte volna be a szabikat. :wink:

Raullal kapcsolatban pedig annyit, hogy azért éli másodvirágzását, mert visszatették az eredeti posztjára.

Az meg, hogy megint azzal érvelsz, hogy 17 éves, ergo nem olyan tapasztalt, mint Te, tehát megvan a burkolt utalás, hogy neked van igazad... nc.
haze71
Entrenador del Barça

2007.12.28. 21:55:34

haze71 írta:Kedves Tamás és Ronni Rajongók!
Ronnit (és általában a sportolókat) két dolog miatt lehet szeretni. Amilyen a hétköznapi életben és amit a pályán mutat. Mivel személyesen egyikünk sem ismeri, az emberi oldala miatt senki sem szeretheti. Tehát marad a játéka.
Amit az elmúl másfél évben mutatott, az alapján érthetetlen egyesek rajongása. A két évvel ezelőtti Ronni játékának én is nagy szerelmse voltam, de ez elmúlt. (És erről nem én tehetek)
Attól még nagyra értékelhetjük, amit a Barcáért tett, de ez nem lehet ok arra, hogy elégedettek legyünk vele.
Én is szeretném, hogy Rijkaard távozzon, de nem hiszem, hogy az edző lenne a kulcs a formahanyatlásban. Dunga keze altt sem csillog.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne szeresd, csak azt, hogy fogadd el azok véleményét, akik inkább látnák csillogni más csapatban, minthogy hülyét csináljon magából az elkövetkező években itt a Barcában.
Ha pedig marad, és jövőre ismét régi fényében csillog (aminek mindenki nagyon örülne), én ez a másfél évet sem fogom neki "elfelejteni", mint ahogy a fénykorát sem.
Ehhez nincs hozzáfűzni való?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.28. 21:54:51

"Az, hogy kiken van nagyobb felelősség, az edzőn vagy a játékosokon nehéz kérdés. Úgy gondolom, hogy jelenleg a tréner az elsőszámú probléma, persze a játékosokat is terheli a felelősség. Nézzük, hogyan.
Kezdeném is talán az egyik legnagyobb kérdőjellel, Ronaldinho-val. Talán az Ő személye körül oszlik meg legjobban a szurkolók két tábora. Sokan bíznak még benne, előttük lebeg a brazil két évvel ezelőtti fantasztikus teljesítménye. Ők a szívükre hallgatnak, hisz annyira hozzájuk nőtt az egykori varázsló, hogy inkább nézik ezt a vérszegény produktumot, minthogy megváljanak tőle. A másik táborban azok foglalnak helyet, akik szerint Dinho már nem lesz képes a megújulásra, az Ő ideje itt már lejárt. Sajnos a barcelonai 10-es az utóbbi felvetést igazolja. És tulajdonképpen ennek van több ésszerű magyarázata is. Lelassult, körülményes, kedvetlen. Ezek jellemzik meccsről meccsre, persze vannak felcsillanásai, de ez tőle édes kevés. A sociok is egyre többször találják meg, a médiában pedig napról napra kelnek szárnyra a találgatások a jövőjével kapcsolatban. Körülveszi egy tanácstalan edző, akinek a lelki ráhatása már nem jár sikerrel, és az előbb említett dolgok. Ilyen körülmények között még ha akarna is, csak nagyon nehezen tudna visszatárni. Ráadásul ott vannak a könyörtelen biológiai folyamatok is. Két év alatt olyan szinten veszített a fizikumából, amit nagyon nehéz helyrehozni. A BL győzelem után elszállt magától (ami azért jellemző a brazil vérre), a csapattársaival együtt, így velük süllyedt egyre mélyebbre. Vannak, akik tudtak bizonyítani, pl. Deco, de Dinho túl későn eszmélt. Nem tudom, hogy helyre lehetne-e még őt hozni, erre talán csak egy Mourinho-hoz hasonló karakter lenne képes. Talán..."
Ez idézet Tőled, kedves Varga Zoltán. Ha itt találsz érveket, akkor nekem alapvető szövegértési hiányosságaim vannak, és január 2-án megyek, jelentkezem a legközelebbi általános iskola 2. osztályánál. :roll:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:48:50

varga tamás írta:Hihetelen, amit műveltek. Szomorú vagyok, szomorúbb, mint vasárnap este.
Mi a feladata? Az irányítás, a pontos passzok. Ne mondd, Boixos, hogy R10-nek kell magára vállalnia Henry, Eto'o, Gudjohnsen, Bojan feladatát is.
nem akartalak elszomorítani, csak azt látom, h ronaldinho jóideje nem azt csinálja, amit írtál, hanem nyűglődik. esik, kel, ezt ráadásul már akkor megteszi, ha fél méternél közelebb futnak el mellette, ráadásul az elmúlt hónapok alatt folyamatosan romlik a teljesítménye. igaz, h az előző szezonban megrúgta a góljait, de annak a többsége 11esből vagy szabadrúgásból volt, ami nem baj, de nem ugyanaz, mint amikor még úgy csinált hülyét az ellenfelekből, ahogy akart, és úgy rúgta a góljait, h néhány védőgyereket előtte kiküldött a reklámtáblákra.
nem tudom, lehet, h egy új edzőnél újra magáratalálna, de ha igaz az, h a gyorsaságát nem olyan könnyű visszanyerni az embernek, akkor még ebben sem vagyok biztos.
mindenesetre nem szakemberként, hanem szurkolóként nézve úgy látom, h az a tőle régebben megszokott szint már sehol sincs, ettől függetlenül még mindig ő a legmagasabban díjazott gyerek a barcából.
viszont ha a formahanyatlása mögött az van, h inkább bulizik, mint edz, és a focival, a munkájával kapcsolatos dolgokat lesz.arja, akkor sztem nincs sok helye a brigádban, max akkor, ha radikálisan változtat a hozzáállásán. amennyiben ez a háttere a dolgoknak, úgy mindenképpen az lenne a legjobb, ha észre venné magát, de ez megint csak egy új, keménykezű edzőnél derülhetne ki, mert rijkaard ezt sem tudta/tudja kezelni.
így végülis oda lyukadunk ki, h előbb rijkaardot kell elzavarni (de hirtelen), utána, ha így sem változik a történet, akkor ronaldinhót is, addig, amíg korrekt pénzt kapunk érte.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:48:37

varga tamás írta:Zoli!
Ha semmibe venném az írásaidat, nem foglalkoznék vele, még el se olvasnám, nemhogy még a 'tintapatront 'pazaroljam rá! ÍÉppen, hogy érdekelnek, elovasom őket - és ez igaz - a legtöbbször vitatkozom Vele/Veled! Mert, sajnos a legtöbbször hiányoznak az érvek. :lol:
OFF vége. P.
Ja, és a csináld egy 'd'-é. :wink:
Megvannak azok az érvek, csak elvakult vagy :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.28. 21:47:51

Ronaldinho&Barca írta: Nah végre valaki leírta, teljessen egyetértek veled Tamás. Nem mindent Ronaldinhora kell terhelni, régebb pár napja leírtam véleményem hogy ez a formahanyatlás nem biztos hogy testi inkább lelki gondokra vezethető vissza. Real elleni meccsen ő volt a Barcában a legjobb erre hazamegy és füttyköncertet kap és had ne folytassam még mit.. ezek a szurkolók szánalmassak, ez neki nemad motivációt! Sok az elvárás tőle úgyérzem... közülkéne nézni még a club-ban mert van súlyosabb eset is. Sorozatban amikor pályán volt egyre jobban játszott erre mindenki mocskolta h mennyire rossz, utánna kezdőből is kikerült ok nélkül.. Nem fogok meglepődni ezek után ha távozik.
:shock: :shock: :shock: :shock:

Ember jó meccset néztél te? Vagy esetleg a 2005-ös 3-0-t ismételték és azt nézted? :shock: Menj át a Barca vs Real topicba, ott leírtam hogy mit jegyzeteltem mikor tegnap néztem az ismétlést. Akkor megláthatod hogy ő volt-e a legjobb.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.28. 21:45:20

varga tamás írta:Okés. Egy picit túllőttem a célon, bocsi mindenkitől. De ettől még mérges és felháborodott vagyok. Mi kell ahhoz, hogy ezt a holland dilettánst kirúgják? Nem értem, mi tartja őt a kispadon, ill. miért. Ronaldinhót meg b@xogatják orrba-szájba. A szurkolóknak nem Dinho ellen kellett volna tüntetni a reptéren, hanem Laporta meg a Rijkaard háza előtt. Ők rászolgáltak, R10 nem.
Nah végre valaki leírta, teljessen egyetértek veled Tamás. Nem mindent Ronaldinhora kell terhelni, régebb pár napja leírtam véleményem hogy ez a formahanyatlás nem biztos hogy testi inkább lelki gondokra vezethető vissza. Real elleni meccsen ő volt a Barcában a legjobb erre hazamegy és füttyköncertet kap és had ne folytassam még mit.. ezek a szurkolók szánalmassak, ez neki nemad motivációt! Sok az elvárás tőle úgyérzem... közülkéne nézni még a club-ban mert van súlyosabb eset is. Sorozatban amikor pályán volt egyre jobban játszott erre mindenki mocskolta h mennyire rossz, utánna kezdőből is kikerült ok nélkül.. Nem fogok meglepődni ezek után ha távozik.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.28. 21:42:48

Zoli!
Ha semmibe venném az írásaidat, nem foglalkoznék vele, még el se olvasnám, nemhogy még a 'tintapatront 'pazaroljam rá! ÍÉppen, hogy érdekelnek, elovasom őket - és ez igaz - a legtöbbször vitatkozom Vele/Veled! Mert, sajnos a legtöbbször hiányoznak az érvek. :lol:
OFF vége. P.
Ja, és a csináld egy 'd'-é. :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:37:54

varga tamás írta: De, Henry egy befejező középcsatár. Mi lenne, ha nem kevernéd a szezoint a fazonnal, Zoli? Titio az 5-ből hármat a bivalyerős Levanténak ragasztott, egyet meg a világverő Almeríának, egy kib@xott alacsony színvonalú meccsen. Samu 2 meccsen többet csinált, mint Henry az egész szezonban eddig.
Na, ezt már elfogultságnak hívják Tamás :wink: Én is felhozhatnám ezeket a 'de ő meg szabiből lőtt' érveket, de annyira felesleges, hogy el se hiszed. Én ezt most itt lezárom, tedd ezt Te is. Nem tudom, miért nem lehet valamit megérteni. Elmondod, hogy szerinted nincs igazam, és cső. Nem, neked muszáj semmibe venni az írásaimat. Ha ezt igényled, akkor csináldd.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.28. 21:32:41

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta: 6 gól a bajnokikon, küzdelem, hajtás, jó passzok, visszmegy védekezni, csúszik a labdák után, ha elveszti a labdát, visszatámad. És ne mondd, hogy nem így van, mert én számtalan példát láttam rá.
De, Zoli! Már haladunk, mert a tavalyi teljesítményét már egy picit elismered, mert azt már nem tetted szóvá.
Érdekes, ez köbö Henry-re is elmondható, Őt mégse komálod ennyire...
De, Henry egy befejező középcsatár. Mi lenne, ha nem kevernéd a szezoint a fazonnal, Zoli? Titio az 5-ből hármat a bivalyerős Levanténak ragasztott, egyet meg a világverő Almeríának, egy kib@xott alacsony színvonalú meccsen. Samu 2 meccsen többet csinált, mint Henry az egész szezonban eddig.
Kép
Roniee21
Capitá del Barça

2007.12.28. 21:32:09

Szinte mindenben egyetértek Tamással :wink: és ami a a legfontosabb:KI KELL MELLETTE ÁLLNUNK!TÁMOGATNI SEGÍTENI míg kinem lábal ebből a "gyengébb formából"

BÍZOK/UNK ÉS KITARTUNK/ÁLLUNK MELLETED!

Mutasd meg NEKIK! :wink: :cry:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:29:31

varga tamás írta: 6 gól a bajnokikon, küzdelem, hajtás, jó passzok, visszmegy védekezni, csúszik a labdák után, ha elveszti a labdát, visszatámad. És ne mondd, hogy nem így van, mert én számtalan példát láttam rá.
De, Zoli! Már haladunk, mert a tavalyi teljesítményét már egy picit elismered, mert azt már nem tetted szóvá.
Érdekes, ez köbö Henry-re is elmondható, Őt mégse komálod ennyire...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.28. 21:27:08

Hihetelen, amit műveltek. Szomorú vagyok, szomorúbb, mint vasárnap este.
Mi a feladata? Az irányítás, a pontos passzok. Ne mondd, Boixos, hogy R10-nek kell magára vállalnia Henry, Eto'o, Gudjohnsen, Bojan feladatát is.
Mik az érveim az idén? 6 gól a bajnokikon, küzdelem, hajtás, jó passzok, visszmegy védekezni, csúszik a labdák után, ha elveszti a labdát, visszatámad. És ne mondd, hogy nem így van, mert én számtalan példát láttam rá.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:19:13

Nincsenek érveid, csak üres frázisokat puffogtatsz, és ismétled önmagad. Az érvek az én oldalamon vannak, nem a tiéden. Vagy mit kellett volna még tennie? Talán Tamudón is neki kellett volna állnia? Talán neki kellett volna hátramenni és megmondani oleguernek, hogy mi is az a lestaktika? Talán 47 meccsen 123 gólt kellett volna lőnie? Annak ellenére, hogy nem csatár, tehát nem a góllövés az elsődleges feladata!
mi a feladata?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:17:53

Nincsenek érveid, csak üres frázisokat puffogtatsz, és ismétled önmagad. Az érvek az én oldalamon vannak, nem a tiéden. Vagy mit kellett volna még tennie? Talán Tamudón is neki kellett volna állnia? Talán neki kellett volna hátramenni és megmondani oleguernek, hogy mi is az a lestaktika? Talán 47 meccsen 123 gólt kellett volna lőnie? Annak ellenére, hogy nem csatár, tehát nem a góllövés az elsődleges feladata!
Mik az érveid a mostani szezonban?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.28. 21:17:13

Zoli!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:13:40

varga tamás írta:Csak Zoli, a Te igazságod hamis, gyenge és igaztalan lábakon áll. Érdemben nem tudsz reagálni a felvetésemre, csak ugyanazt a maszlagot hajtogatod. Könyörgöm, könyörögve kérlek, esdeklek Neked: GONDOLKODJ! Azt az embert küldöd el, aki a tavalyi 47 meccsén 23 gólt lőtt. Amikor nem volt Messi és Samu egyedül vitte a hátán a csapatot, egyedül nyerte a meccsekt. Ez semmi? Ez nulla? Ez gyenge? Ne röhögtess már! Azt kell modjam: nem vagy tisztában szavaid jelentésével, ha tisztában lennél, ilyen zagyvaságokat nem írogatnál, hogy a Milan a másik cipész, aztán örüljünk neki, hogy ott új életre kel. Fiatal vagy még, barátom. A 17 év még onnan van a tapasztalatokon, a hosszútávú, felelős gondolkodás idején. Nem a mának kell élni, hanem a holnapnak, a jövőnek. Holmi marketinges humbug nem homályosíthatja el az elmédet, Varga Zoltán.
Megint túl nagy feneket kerítessz ennek az egésznek, és nem tudod elfogadni a másik véleményét, gondolkodását, érveit. Előre is köszönöm, hogy ezen változtatsz.
Egyébként ne a tavallyal gyere. Nem egyenlő a nullával, amit leírtál, meg is kapta az esélyt. A vezetőség vakon megbízott benne, kiálltak érte minden helyzetben a sajtó előtt. Azóta eltelt egy fél év, és csak romlott. Én erről beszélek...
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 21:13:30

hát szerintem is... én azt gondolom hogy bíztatni kéne és nem pedig folyamatosan ugatni hogy így [auto_cenzúra] úgy [auto_cenzúra].... Hajrá Roni!!!!!!!!!!
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.28. 21:11:09

Csak Zoli, a Te igazságod hamis, gyenge és igaztalan lábakon áll. Érdemben nem tudsz reagálni a felvetésemre, csak ugyanazt a maszlagot hajtogatod. Könyörgöm, könyörögve kérlek, esdeklek Neked: GONDOLKODJ! Azt az embert küldöd el, aki a tavalyi 47 meccsén 23 gólt lőtt. Amikor nem volt Messi és Samu egyedül vitte a hátán a csapatot, egyedül nyerte a meccsekt. Ez semmi? Ez nulla? Ez gyenge? Ne röhögtess már! Azt kell modjam: nem vagy tisztában szavaid jelentésével, ha tisztában lennél, ilyen zagyvaságokat nem írogatnál, hogy a Milan a másik cipész, aztán örüljünk neki, hogy ott új életre kel. Fiatal vagy még, barátom. A 17 év még onnan van a tapasztalatokon, a hosszútávú, felelős gondolkodás idején. Nem a mának kell élni, hanem a holnapnak, a jövőnek. Holmi marketinges humbug nem homályosíthatja el az elmédet, Varga Zoltán.
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.12.28. 21:03:15

Kedves Tamás és Ronni Rajongók!
Ronnit (és általában a sportolókat) két dolog miatt lehet szeretni. Amilyen a hétköznapi életben és amit a pályán mutat. Mivel személyesen egyikünk sem ismeri, az emberi oldala miatt senki sem szeretheti. Tehát marad a játéka.
Amit az elmúl másfél évben mutatott, az alapján érthetetlen egyesek rajongása. A két évvel ezelőtti Ronni játékának én is nagy szerelmse voltam, de ez elmúlt. (És erről nem én tehetek)
Attól még nagyra értékelhetjük, amit a Barcáért tett, de ez nem lehet ok arra, hogy elégedettek legyünk vele.
Én is szeretném, hogy Rijkaard távozzon, de nem hiszem, hogy az edző lenne a kulcs a formahanyatlásban. Dunga keze altt sem csillog.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne szeresd, csak azt, hogy fogadd el azok véleményét, akik inkább látnák csillogni más csapatban, minthogy hülyét csináljon magából az elkövetkező években itt a Barcában.
Ha pedig marad, és jövőre ismét régi fényében csillog (aminek mindenki nagyon örülne), én ez a másfél évet sem fogom neki "elfelejteni", mint ahogy a fénykorát sem.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:03:08

tegnap még cáfolta a bátyja az egész történetet.
elég avasnak tűnik ez az egész.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:02:15

A másik megoldás embertelen, és érzéketlen. Lehet, hogy nem fog tetszeni a példa, meg hozzámvágjátok, hogy a Madriddal ne jöjjek már. De, ott van Raúl: 3 éven keresztül egy értékelhető, futballra hasonlító megoldása nem volt, 3 méterről nem találta el az üres kaput, kész katasztrófa volt a teljesítménye. De bíztak benne, szerették, támopgatták, kiálltak mellette - és megvan a bizalom, a szeretet eredménye: másodvirágzását éli, gólokat lő, csapata egyik legjobbja. Mert bíztak benne, mert mellette álltak. Te pedig pár gyengébb meccs után a szemétdombra hajítanád a sikereink kovácsát. Na, ehhez gratulálok! A marketingiskolában biztso ezt tanítják. Csakhát a számokon, a mérlegeken kívül is van világ. Azt a másik világot én fontosabbnak, célravezetőbbnek tartom. R10 nem egy lábbeli, amit elhajítunk ha kilyukadt. Ő lecserélhetetlen - jelen pillanatban. Ill. két ember van, aki pótolni tudná: Kaká, és CR. Kakát a Milan semmi pénzért sem adja, CR pedig egy elkényeztetett hímr.....
Miért embertelen megoldás az, hogy hagyjuk váltani akkor, amikor láthatóan már csak szenved itt? A Barca nem egyenlő Ronaldinhoval (főleg nem ezzel a mostanival) és ha neadjisten eljött a váltás ideje neki is, akkor eljött. Nem lesz égszakadás, vagy földindulás. Ő is emberből van, és úgy látszik, hogy Ő itt már elérte anno a maxot. Nincs ezzel probléma, csak ha így van, akkor hagyni kell továbbállni. Nem arról van szó, hogy kidobunk egy lábbelit miután kilyukadt. Épp az ellenkezője. Odaadjuk egy másik cipésznek, hogy foltozza meg. Ezzel a hasonlattal lehetne élni most a környezetváltással kapcsolatban.
A pótlására pedig nem kell összevásárolni a legnagyobb neveket. Remek keretünk van, egy megfelelő taktika kell.
El kell kezdődnie egy új korszaknak, aminek az Ő váltása is része lesz valószínűleg. Az igazság pedig néha fáj, de attól még nem válik hamissá.
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 20:59:39

hát jah. Bár ki tudja várjuk ki a végét
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 20:58:13

A legújabb hírek szerint R10 bátyja találkozott a Milan képviselőjével és Bronzetti Úr, akinek a nyáron többször hallhattuk a nevét, főleg a Chivu-ügyben, egyébként hivatalos FIFA-tisztviselő és játékosügynök, azt nyilatkozta, hogy amennyiben a Barca elakarja adni Ronaldinhot, úgy nyáron egy 40 millió eurós ajánlatot fog tenni a Milan.

A TV3 még tovább ment, állítólag R10 bátyja és egyben ügynöke találkozott a Milan hivatalos illetékeseivel.

Ha belegondoltok, a 40 millios ár önmagában elég reálisnak tűnik, idáig Abramovics kapcsán a 60-70 milliók repkedtek, azért lehet, hogy ez a hír nem kacsa, mert egyfelöl Bronzetti megerősítette, másrészt jelenlegi formáját illetően ilyen szintre lehet taksálni az árat.

További info: www.goal.com
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 20:40:22

mintha én írtam volna le ezt az egészet. egy az egyben ugyan ez a véleményem... támogatni kell dinhot és nem leugatni egy egy [auto_cenzúra] pasz után.
3 évig a válán hordta a csapatot és így elhajítanátok mert nem megy neki?!
Lezárt