Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hol kell jelentkezni?fcjoc írta:elvileg indul a 2. online fmcup..
NC (Nations Championship – VB az esl-en[www.esl.eu/hu]) Itt indulnak fm válogatottak országonként. Talán mondhatom, hogy a portugálok a legjobbak.Drigo írta:Gratulálok!Kluivertinho írta:Még most sem hiszem el: Behívtak a Football Manager 2008 magyar válogatottba. Csak nehogy beégjek.
Ez azért nem semmi. Hogy beégnél? Azt azért nem hiszem látva korábbi eredményeid. Sok sikert.
Ez amúgy pontosan mivel jár?
Gratulálok!Kluivertinho írta:Még most sem hiszem el: Behívtak a Football Manager 2008 magyar válogatottba. Csak nehogy beégjek.
Én szoltam hogy nem normális!gentdelbarca írta:Pár meccsig, max egy szezont érdekes így játszani, de alapjában elveszíti az egész fílingjét így.Victor_Valdes írta:Unokatesóm Nyiregyi és a nyiregyházával nyomja!A hülyélye mindet felnyomott editorral 20-ra az összes játékosnak!A célja a BL győzelem!!
Szerk:most beszéltem vele azt mondja a Madridot a 8-ad döntőbe! Összesitése:2-1 Nyiregynek...(nem normális)
Pár meccsig, max egy szezont érdekes így játszani, de alapjában elveszíti az egész fílingjét így.Victor_Valdes írta:Unokatesóm Nyiregyi és a nyiregyházával nyomja!A hülyélye mindet felnyomott editorral 20-ra az összes játékosnak!A célja a BL győzelem!!
Szerk:most beszéltem vele azt mondja a Madridot a 8-ad döntőbe! Összesitése:2-1 Nyiregynek...(nem normális)
Ez már mekkora.Kralo írta:...Persze kétszer így is bealáztuk, de hát ellen lehet állni a Róma zseniális támadásainak? Nem!...
Kössz KraloKralo írta: Nah komolyra fordítva a szót azt se tom mit csináltam, csak beugrottam a lustálkodó Klui helyett.![]()
Mindemellett gratula a mi klánunk hozzáértő tagjainak, és az ellenfelünk csodás tehetségeinek. További sok sikert!
Bűnrossz?gentdelbarca írta:Ja és Kralo ráadásul nem is FM-ezik. Csak ráparancsoltunk hogy tegye fel az FM-et, és lám igazunk lett.Frank Rijkaard írta:Na és persze a war-t illetően ne feledkezzünk meg Kralo nagyszerű teljesítményéről, aki az utolsó pillanatban beugorva hozott két pontot csapatának.![]()
Az más kérdés, hogy azért mert az ellenfele nem volt hajlandó játszani, és 3-0lal neki ítélték a meccset, de azért nagy grat neki.
És plusz érdekesség még, hogy az fm-ben bűnrossz Roma-val alázott.
Ja és Kralo ráadásul nem is FM-ezik. Csak ráparancsoltunk hogy tegye fel az FM-et, és lám igazunk lett.Frank Rijkaard írta:Na és persze a war-t illetően ne feledkezzünk meg Kralo nagyszerű teljesítményéről, aki az utolsó pillanatban beugorva hozott két pontot csapatának.![]()
Az más kérdés, hogy azért mert az ellenfele nem volt hajlandó játszani, és 3-0lal neki ítélték a meccset, de azért nagy grat neki.
Pl. online kijött hogy Kovi nagyon gyenge fmeskovinho írta:Offline, ill. bajnokságok során természetesen kijön a tudás különbség, viszont 1 ill. 2 meccs alapján aligha dől el tudásban ki is a legjobb...fcjoc írta:azért szerintem ez nem így van