Barça Igazolások 2007-08
-
- Jugador d'estrella
Nem véletlenül nézik Hlebet , k jó játékos: és gyors , technikás, erőszakos. Sztem kicsit hasnlít gerára csak ház jobb.
Itt is bizonyítana , örülnék ha eljönne , de sztem max akkor ha bajnoságot nyer az arsenal vagy bl-t.
Itt is bizonyítana , örülnék ha eljönne , de sztem max akkor ha bajnoságot nyer az arsenal vagy bl-t.
Hlebet eléggé leirjátok, pedig egy hatalmas játékos, bár nincs rá szükségünk télleg, az az 1ik dolog, a másik, meg hogy kijelentette, h az Arsenalbol akar visszavonulni
de pl. Ebué, Fabregas...nemtudom, de ez Arsenal annyira egységes, egymásért küzdenek, jo a hangulat, nem tudom bárki el akarna-e jönni most onnan. Ne feledjük, h hiába nagyon jo most az Arsenal, bennük még ennél is több van, hiszen hihetetlenül fiatal és elszánt csapat, akik hosszu távra terveznek.
Fabregasnál meg kitudja, h még ott van-e a Barca a szivében. Lehet, h az már csak az Arsenálért dobog.
Maicon
őt se adná az Inter
Alves
csillagászati összegért ugyan, de megszerezhető
Lahm
én őt támogatom, nagyon jo játékos, és Alvesnál sokkal olcsobb lenne

Fabregasnál meg kitudja, h még ott van-e a Barca a szivében. Lehet, h az már csak az Arsenálért dobog.
Maicon

Alves

Lahm

ha lenne abidalnak egy jobbbek ikertestvére akkor azt venném meg:)!!!de ezek közül a nevek közül Ebué nálam a befutó
- salas9
- Entrenador del Barça
Én elégedett lennék Oierel is,de nem rossz Kasper Schmeichel sem!És az NSO azt irta hogy érdeklődünk iránta(én nem hiszem el nekik).Zambrotta helyére Eboué és D.Alves közül kellene választani.Szerintem 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Eboue három fő jellemzője: Gyors, technikás, erőszakos. Miguelnél klasszisokal jobb. Szerintem. A többiekről ugyanazt vallom én is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.01.02. 12:37:51-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Xabi Alonso? MOST??? Hogy Xavi - Touré középső kp-nk van? Őrültség. Előbb kellett volna gondolkozni. Deco ha megy, helyén mindenképpen Iniestát várom a kezdőbe. Senki mást.
C. Ronaldo akkor jöjjön, ha lesz új edző is, mert nem lehet jelenleg beépíteni a csapatba. Nincs helye. Fabregasra meg ugyanaz vonatkozik, mint Alonsora. padozni nem fognak jönni, helyük meg nincs a kezdőben. Erről ennyit.
Jobbhátvéd poszt ismétlem kritikus. Zambrotta tutibiztos vagyok hogy menni fog, helyére nem ilyen Ebouét kellene venni, hanem egy gyors, technikás erőszakos spílert. Ilyen Alves (de érte nyílván nem csak a Barcelona fog sorban állni........), Maicon, Miguel.

C. Ronaldo akkor jöjjön, ha lesz új edző is, mert nem lehet jelenleg beépíteni a csapatba. Nincs helye. Fabregasra meg ugyanaz vonatkozik, mint Alonsora. padozni nem fognak jönni, helyük meg nincs a kezdőben. Erről ennyit.
Jobbhátvéd poszt ismétlem kritikus. Zambrotta tutibiztos vagyok hogy menni fog, helyére nem ilyen Ebouét kellene venni, hanem egy gyors, technikás erőszakos spílert. Ilyen Alves (de érte nyílván nem csak a Barcelona fog sorban állni........), Maicon, Miguel.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ne feledjétek: Fél évre dőlt ki Jorquera...azaz, ha csak egy kiállítás, vagy egy apróbb sérülés miatt nem védhet Valdes-megszívhatjuk. Canizares szerintem pont jó megoldás lenne. Kitették a szűrét, és bár 38 éves, jó fél éve még simán lehet. Lehet nyáron befejezi, vagy egy kisebb csapathoz igazol. De erre a fél évre jöhetne ide padozni. Ha be kellene ugrania nem lenne zavarban.LG írta:Ez az, egy jo kapus ne rohadjon a padon, főleg ne olyan mint Lehman, aki épp azért m1 el az Arsenalbol, mert játxania kell, h védhessen az EBnel fuero írta:Fölösleges új kapust igazolni! Ha ne adj Isten Valdés is megsérülni max akkor, de így minek? Jorquera se védett sokat és akkor egy Mandanda, Lehmann vagy Itandje hozzánk igazoljna padozni?
Bőven elég ha a B-ből felhozunk a bajnokikra egy playát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Remélem Hleb csak vmi rossz vicc. Nem Barca szint szerintem. Xabi Alonso Deco helyén tolná? Mert Iniestát miatta nem hagynám ki. Fabregasról többször leírtam mit gondolok, nem teszem újra. C.Ronaldot-ha megszerezhető-csak Dinho távozása után tudnám elképzelni a csapatban, ezt viszont nem szeretném. Egy jobbhátvéd valóban jöhetne, Én a D.Alves, Eboué, Lahm hármasból választanék. Toure mögé is kellene valaki, Albelda ideális lenne, szerintem most olcsón megszerezhető. Akiket mindenképp elküldenék: Edmilson, Gudjohnsen, Ezquerro. Meggyőződésem, hogy elsősorban edzőt kell igazolnunk. 1-2, max.3 játékosnál több nem szükséges.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Alonsot támogatnám mert ő tényleg beleillik a csapatba!!még fabregast is de Hleb [auto_cenzúra] nem kell mert egy pancser sztem!!C.Ronaldo meg csak arra lenne jó h mégjobban tele legyünk sztárokkal!mondjuk eládnánk egy csomó mezt a nevével de hát az a reál aki ezért vesz játékosokat 

- M19
- Barça B
Oké, bocsi már volt
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=532341
Ez az, egy jo kapus ne rohadjon a padon, főleg ne olyan mint Lehman, aki épp azért m1 el az Arsenalbol, mert játxania kell, h védhessen az EBnel fuero írta:Fölösleges új kapust igazolni! Ha ne adj Isten Valdés is megsérülni max akkor, de így minek? Jorquera se védett sokat és akkor egy Mandanda, Lehmann vagy Itandje hozzánk igazoljna padozni?
elég lahm(mármint a védelembe), meg vki silv helyére.senzu írta:lesz itt nyáron változás
mondjuk Sagnolt semmiképpen nem venném meg, már 30 éves
- senzu
- Entrenador del Barça
lesz itt nyáron változás 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ustari vagy itandje jó megoldás lenne, de az OM ifjú kapusa, mandanda is jöhetne. Rendszeresen nézem a francia összefoglalkókat, ill. az OM meccseit: kiváló érzéke van a fiúnak. Nagy jövő előtt áll. De, Canizares-nek is örülnék.

-
- Entrenador del Barça
Fölösleges új kapust igazolni! Ha ne adj Isten Valdés is megsérülni max akkor, de így minek? Jorquera se védett sokat és akkor egy Mandanda, Lehmann vagy Itandje hozzánk igazoljna padozni?
mit szóltok a listához a II. számú kapus posztra..??.. (Elmundo)
Qué portero ficharías para suplir la baja de Jorquera?
Ustari (Getafe)
Diego López (Villarreal)
Carini (Murcia)
Lehmann (Arsenal)
Itandje (Liverpool)
Mandanda (Marsella)
Oier (Barça B)
K.Schmeichel
veretes lista, én a kis Schmeichel és Ustarit támogatnám....
Qué portero ficharías para suplir la baja de Jorquera?
Ustari (Getafe)
Diego López (Villarreal)
Carini (Murcia)
Lehmann (Arsenal)
Itandje (Liverpool)
Mandanda (Marsella)
Oier (Barça B)
K.Schmeichel
veretes lista, én a kis Schmeichel és Ustarit támogatnám....
Mindenképp jobb a 3-4-3, mert a középpályára nem árt még 1 ember, a hátsó alakzatból pedig nem igazán segítik a támadásokat. Lehet h Deco is jó lenne osztogatónak Dinho helyett Messi és Eto'o mögött. Ki kell próbálni mind2 embert ebben a szerepkörben. Vagy Henry. Szerintem tőle sem lenne idegen az effajta poszt.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezt már régebben felvázoltam én is...ugyanígy Alves és Zambrotta volt a két szélen. Szerintem működőképes lenne, más kérds, hogy ha a két szélsőnk kidől, nehéz lenne pótolni.grecki írta:Ha már sokan szóba hozták a 3-4-3-as felállást, akkor lerajzolgatom ezt is... Most ilyen kedvemben vagyok.
---------------------------VV--------------------------
----------Puyol-------Márquez------Milito-----------
Alves-----------Yaya---------Iniesta---------Zambrotta/Abidal
-------------------------R10---------------------------
---------------Messi-----------Henry------------------
A Brazilok ugyanezzel a felállással nyertek 2002-ben vb-t.
Ez a formáció vonja be a legtöbb játékost a támadásba ill. a védekezésbe egyszerre. De ha azt akarjuk hogy működjön, akkor ehhez a szisztémához kell formálni a keretet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nah akkor irok 2 felállást!Ami 4-2-2-1-1
Igazolásokkal:
---------------Valdés---------------
Alves-----Puyol----Milito----Abidal
------Xavi(Iniesta)----Yaya--------
----Messi-----------------Deco
--------------Roni-------------------
---------Eto(Henry)---------------
Ami kicsit furcsa lehet:2 szélső védő erőteljesen támadjon!
Xavi meg Yaya vissza lép a helyükre!
Messi meg Deco meg inkább befele huzzon mert Deco-t még nem láttam szélen!Ha Roni megy akkor lehet ott Deco Henry meg deco helyén!Feltéve hogy oda nem igazolunk...
Igazolás nélkül:
----------------Valdés-----------------
---------Puyol----------Milito----------
Zambi----------Yaya---------------Abidal
------Xavi----------------------Deco---
-----------Messi-------Roni-------------
----------------Eto(Henry)-------------
Decot és Xavit itt is a pálya széle felé tolnám csak kicsit hátrébb...
Messi meg Roni inkább kicsit huzzák szét az ellenfél védelmét!
Vagy egy Henry barát Felállás!
-------------Valdés--------------
-------Puyol---Marquez----Milito-----
Zambi(Alves,...)-Xavi--------Yaya--------Abidal
-------------------------Roni------------------------
---------------Messi-----------Henry----------------
Igazolásokkal:
---------------Valdés---------------
Alves-----Puyol----Milito----Abidal
------Xavi(Iniesta)----Yaya--------
----Messi-----------------Deco
--------------Roni-------------------
---------Eto(Henry)---------------
Ami kicsit furcsa lehet:2 szélső védő erőteljesen támadjon!
Xavi meg Yaya vissza lép a helyükre!
Messi meg Deco meg inkább befele huzzon mert Deco-t még nem láttam szélen!Ha Roni megy akkor lehet ott Deco Henry meg deco helyén!Feltéve hogy oda nem igazolunk...
Igazolás nélkül:
----------------Valdés-----------------
---------Puyol----------Milito----------
Zambi----------Yaya---------------Abidal
------Xavi----------------------Deco---
-----------Messi-------Roni-------------
----------------Eto(Henry)-------------
Decot és Xavit itt is a pálya széle felé tolnám csak kicsit hátrébb...
Messi meg Roni inkább kicsit huzzák szét az ellenfél védelmét!
Vagy egy Henry barát Felállás!
-------------Valdés--------------
-------Puyol---Marquez----Milito-----
Zambi(Alves,...)-Xavi--------Yaya--------Abidal
-------------------------Roni------------------------
---------------Messi-----------Henry----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2007.12.31. 17:05:59-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
A 3-4-3 szvsz butaság. Nem lehet már ezzela felállással boldogulni. Átszaladnak mindenki rajtunk. Vagy 4-2-3-1 VAGY 4-3-2-1. Jelenleg a 4-4-2 kizárt dolog, mert Messi TÁMADÓ, NEM szélső kp. R10 is támadó és nem szélső kp... szal ennyi.
4-2-3-1-ben...:
---------------------Valdes---------------------
---------------Puyol------Milito----------------
(Alves, Miguel...)------------------------Abidal
--------------Xavi---------Touré---------------
Messi---------------R10(Deco)-------Deco(R10)
----------------------Eto'o----------------------
4-3-2-1-ben:
---------------Puyol-----Milito------------------
(Alves, Miguel)--------------------------Abidal
-----------Xavi------Touré-----Deco-----------
Messi----------------------------------------R10
----------------------Eto'o-----------------------
PERSZE csak akkor, ha Ronaldinho marad. Ha nem akkor helyette Diego... szintén szerepelhetne középen klasszikus irányítóként, akár szélről beindulva.
Szerintem.
De a jobbhátvéd poszt kritikus. Zambrotta nyugodtan mondhatom csalódás számomra(számunkra). Nincs értelme tovább halogatni eligazolását. Azonnali lépések kellenek, az edzőtől kezdve.
4-2-3-1-ben...:
---------------Puyol------Milito----------------
(Alves, Miguel...)------------------------Abidal
--------------Xavi---------Touré---------------
Messi---------------R10(Deco)-------Deco(R10)
----------------------Eto'o----------------------
4-3-2-1-ben:
---------------Puyol-----Milito------------------
(Alves, Miguel)--------------------------Abidal
-----------Xavi------Touré-----Deco-----------
Messi----------------------------------------R10
----------------------Eto'o-----------------------
PERSZE csak akkor, ha Ronaldinho marad. Ha nem akkor helyette Diego... szintén szerepelhetne középen klasszikus irányítóként, akár szélről beindulva.
Szerintem.
De a jobbhátvéd poszt kritikus. Zambrotta nyugodtan mondhatom csalódás számomra(számunkra). Nincs értelme tovább halogatni eligazolását. Azonnali lépések kellenek, az edzőtől kezdve.
Na emberek, nézzétek meg jól grecki felállását, ez a tökéletes 3-4-3 a mi keretünkkel. Bár már párszor én is felvázoltam, de úgy látszik akkor nem sok embert fogott meg.
Különösen tetszik Rafa hátul középen, ő tudtommal játszott a válogatottban is liberót. (mondjuk az inkább 5 védőnél van, de elvégre itt is megvan az öt védő.)
Sztem ez egy nagyon komoly taktika lehetne, nem lenne hülyeség kipróbálni.
Henrynak jobban bejönne a kétékes rendszer, Messi itt is jól tolna, Ronaldinho ki tudná használni az irányítói képességeit, és talán a lassúsága sem tűnne ki annyira. Kp. jól szűrne és a támadást is tudják segíteni, és van olyan ember aki távolról jó lő (Touré) és van, aki második hullámba érkezve tud meglepetést okozni (Iniesta). Szélső védelmünk megvan, emelett lenne széljátékunk is.
Tehát nem rossz a 3-4-3-as rendszer, csak ésszel kell csinálni! (nem úgy, mint ami tavaly volt)

Különösen tetszik Rafa hátul középen, ő tudtommal játszott a válogatottban is liberót. (mondjuk az inkább 5 védőnél van, de elvégre itt is megvan az öt védő.)
Sztem ez egy nagyon komoly taktika lehetne, nem lenne hülyeség kipróbálni.

Henrynak jobban bejönne a kétékes rendszer, Messi itt is jól tolna, Ronaldinho ki tudná használni az irányítói képességeit, és talán a lassúsága sem tűnne ki annyira. Kp. jól szűrne és a támadást is tudják segíteni, és van olyan ember aki távolról jó lő (Touré) és van, aki második hullámba érkezve tud meglepetést okozni (Iniesta). Szélső védelmünk megvan, emelett lenne széljátékunk is.
Tehát nem rossz a 3-4-3-as rendszer, csak ésszel kell csinálni! (nem úgy, mint ami tavaly volt)
- albicelesteX
- A Vadász
http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... 0a%20Milan?
nem tom én ancellotinak nem igazán örülnék!!!
nem tom én ancellotinak nem igazán örülnék!!!