Cooltiszo írta:Akkor az én terveim nyárra:
1. Új edző: nálam Scolari a nyerő, nyáron csapat nélkül lesz(kijelentette, hogy otthagyja a portugálokat az eb után). De esetleg még Mourinhot tudnám elképzelni, viszont Scolarit erőltetném sokkal inkább....
2. Jobbhátvéd: sajnos Zambi nem naon tudja az nyújtani amit kéne, és mintha ő is belefásult volna már ebbe, nyáron sztem egyből megy vissza Itáliába. Ide Alves lenne a legjobb, viszont Lahm a legideálisabb sztem, ő olcsóbb, nagyon jó, kijelentette hogy álamai klubja a Barca(ilyen játékosok kellenek, nem azok akik azt nézik hogy hol mennyit kaphatnak).
3. Középpálya: Ide mindenképp kell vki, Deco el fog menni, és lehet hogy még az ő pótlásán felül is kell egy kiegészítő ember, kell a keret, egy jó kezdő nem elég. Fabregas nagyszerű képességű gyerek, gáz volt hogy itt hagyott minket, de azért visszaszerezném. Ha ő nem akkor Hleb se rossz ötlet.
4. Ronaldinho pótlása: nemtom mennyire jó ötlet, de sztem el fog menni legkésőbb nyáron, mintha feladta volna azt hogy ő már bizonyítson itt(nekem néha így tűnik). Úgy gondolom hogy új taktika lesz ezáltal, nem lesz Ronnie poszt. De mint egyéniség igazolnék helyette vkit, ide nekem 3 jelöltem van: Samir Nasri; Diego; Van der Vaart. Ezeket a játékosokat beírhatnánk a 3. kategóriába is....
Ezek az elképzeléseim, amik jelentős változást jelentenének, de sztem már nem elég az edző kirúgása, az tavaly nyáron lett volna elég, nem várhatunk még 1 évet, hogy megnézzük kik a fekete bárányok, rendet kell tenni és kész. MINDÖRÖKKÉ BARCA!!!!
Számomra Scolari nem szimpatikus, de szakembernek kiváló. Mourinho csak akkor, ha nemcsak az eredményt fogja nézni, hanem a játékot is, mert nekem nem tetszett az akkori Chelsea, és most sem tetszik pl: Schuster a Madridnál. Nekem az is fontos, hogy látványos legyen a játék.
A jobbhátvéd kérdéssel egyet értek, s Lahm mivel olcsóbb és jó, ezért megfelelő, Alves néha fentragad, s ez nem feltétlen előnyös, de nagyon jó játékos.
Hlebet kizárnám, Fabregas és xabi Alonso viszont nagy igazolás lenne, emellett spanyolok, amiért még inkább tetszik az ötlet. Én azt azért sajnálnám, ha a Fabregas-xavi-Iniesta hármasból vki padozna, de mindenképp job lenne a kpálya. Mivel Touré bevállt, akkor már nem mondom, mint tavaly MAscheranot, de ői tuti igazolás. Most nem feltétlenül ő kell.
Én mindenképp maradnék a szélső játékos alkalmazásával, főleg, hogy Messi is az, ezért én csak baloldali szélsőt javasolnék, igazolnék, viszon ebből kevés van, de Downing, Ronaldo is jól játszaná meg, sztem, én még mindig bízom hogy megoldódik Ronnieval vhogy a baj. És lesz megoldás anélkül hogy menne. De tény, hogy erre van a legkeveseb esély. Nos, Diego? Ha Fabregas jön akkor Diego tuti nem, és fordítva is. Sztem Digot könnyebben lehetne megszerezni mint Cesc-et. Persze ettől hosszabb a véleményem de egyelőre ennyit válaszolok.