2008.01.03. 16:33:34
Úristen!
Most a jéghegy csúcsáról van szó. A tegnapi meccs csak egy hibátlan kivonata az utóbbi heteknek, sőt hónapoknak. Schuster kicsit máshogy nyilatkozik, mert 3 fronton állnak a legényei, igaz, hogy a mieinké is, csak mondjuk 2 hete veszítettünk el az év meccsét, ráadásul hazai pályán. És tudod még ez is másodlagos, mert tavaly is csak 3-3 lett itthon. Csak mennyivel más volt akkor a helyzet? Most olyan szemét játékkal kaptunk ki, hogy minimum 2 gól még a madridban is benne maradt, nekünk meg azt kell, hogy mondjam lövésünk nem volt mit kéne csinálni...
Ezek után Schuster nyilatkozhat így, becsúszott egy 93. percben X-re mentett meccs, mindemellett szépen hozzák a kötelezőket, akár szép, akár kevésbé szép, de EREDMÉNYES focival. Nem mellesleg megverték a Barcelonát 2 hete idegenben, a védelmük úgy szedte le a támadóinkat mint az almát a fáról és ráadásul 7 pontos nagykabát van rajtuk a tabellán.
De igaza van minden megvakult optimistának, menni kell tovább, Rijkaard is megmondta tegnap, hogy az önbizalmunk megvan, amúgyis hetek óta hallgatjuk, hogy dolgozni kell és nem lesz gáz, sőt Rijkaard az újévkor még azt is hozzácsapta, hogy a szerencsénken is múlt az egész, ebből 2008-ban érzése szerint több lesz...
Hát sajnálom ha nem tetszik, de én nem vagyok hajlandó bedugni a fejem a homokba és benyalni a nyalókát amit már etetnek velünk 2006 ősze óta. Tetszik vagy nem tetszik ez van!
Kizártnak tartom, hogy egy Mourinhoval nem javulna a helyzet, mert akkor is elismertem, hogy a világ legjobb edzőinek egyike, ha nem a legjobb, amikor még szárnyaltunk Rijkaardal. De ez az időszak már csak az emlékeimben él...És erre hozok egy ékes példát: Van Gaal utolsó menesztése után ki a fene gondolta volna, hogy egy Radomir Antics jobb focit csinál? Hát nem sokan, mert Van Gaal és Antics neve között mocsok nagy különbség van....
De mégis jobb lett a helyzet. És akkor most ha hoznának egy jobbat, akkor ugyanez lenne? Nem hiszem...
De nem tudom ki csatlakozik hozzám, én nem fogom homokba dugni a fejemet!!! Nem és nem! A hír szent, a vélemény szabad!