Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.03. 17:00:31

FCB_gábor írta:Ezzel szemben nálunk: "Kínos döntetlennel továbbjutás
Mindenképpen csalódást keltő eredményt ért el tegnap este a Barcelona a Király Kupában, hiszen a legjobb 16 közé kerülésért vívott, harmadosztályú Alcoyano elleni visszavágón mindössze egy döntetlenre volt képes, ami még akkor is nagyon gyenge eredmény, hogy a B csapatával játszott a katalán gárda..."
A véleményem továbbra is ez.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.03. 16:43:06

És még valami kedves FCB_Gábor!

Vissza olvashatod az utóbbi hetek termését és láthatod, ahogy személyem, vagy LG kolléga valamint sokan mások (és még említhetnék példákat, de mégsem ezen van a hangsúly, bocs a többiektől) minden nap ugyanarról írunk és tépjük a szánkat. Igen, mert a foci nekünk egyenlő a Barcával, a csapat=Barca, a sport=Barca és folytathatnám...

Szurkolók vagyunk, akik bár nem a Camp Nouban töltik a meccseket, mert messze van és nem oda születtünk, de mégis minden rezdülését figyeljük a csapatnak, minden meccset, minden hírt és minden apró kis szöszt. És nem azt akarom ezzel mondani, hogy mi vagyunk a királyok, hanem azt, hogy rohadtul bántja a szemünket az utóbbi hetek/hónapok focija, teljesítménye és minden amit láttunk. Ezért szót emelünk és nekünk az a véleményünk, hogy az első lépés az edzőváltás. Vállaljuk, nem okoskodunk, hanem ezt gondoljuk. És ezt nem tudjuk máshol leírni, mint a tisztelt edzőnk rovatába, mert ide való. Kértem engedélyt egy új topic nyitására, de azt mondták a főnökök, hogy ide mindent írhatunk ami az edzőkérdéssel kapcsolatos. Ezt tesszük, tetszik vagy nem.

Sajnálom ha megbántottuk az önérzetedet és elvettük a kedvedet a fórumozástól. De ha lehiggadsz és végiggondolod miért tesszük tán rájösz, hogy nem a hangulatoddal akarunk vacakolni, hanem jobbat akarunk annak, ami nekünk a sportot jelenti!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.03. 16:38:06

FCB_gábor4

Az eurobarcán gondolom azért az áll hogy "kinos döntetlen" mert mi már fel se huzzuk azon magunk hogy kikapunk 1 nagyobb csapattol simán...lefociznak...(azért felhuzzuk magunk rendesen!) csak inkább már az előző 1,5 évröl van itt már szó!Mert másfél éve ez megy....sajna....Hanem azért hogy egy 3 osztályu csapat ellen hazai pályán 2-2 szégyen akármilyen kerettel álltunk ki(mert még igy is 10-szer jobb keretunk volt!)meg hogy most ennyi kell....ugyanmár...
Ez az én véleményem.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.03. 16:34:54

Kedves FCB_gábor!

Akkor nézzünk egy kis párhuzamot:

Barca :arrow: 1,5 éve bénázik, nem csoda, hogy mindenki elégedetlen, az lenne a csoda ha úgy állnánk a dologhoz, hogy nem baj csak így tovább egyszer majd csak összejön...

Real :arrow: Tavaj bajnokok lettek, idén is megy nekik a szekér, elvertek minket x év után először otthon, persze hogy optimisták, nyilván.

Neked is csak azt tudom mondani, mint amit Kluivert55nek, hogy "Ez itt egy fórum, ahol az emberek irogatják a "balf@szságaikat". Ha nem tetszik nem kell olvasni. Ennyi"

Nyugodtan elmehetsz a "fórumszünetedre", nekem biztos nem fox hiányozni
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.03. 16:33:34

Úristen!

Most a jéghegy csúcsáról van szó. A tegnapi meccs csak egy hibátlan kivonata az utóbbi heteknek, sőt hónapoknak. Schuster kicsit máshogy nyilatkozik, mert 3 fronton állnak a legényei, igaz, hogy a mieinké is, csak mondjuk 2 hete veszítettünk el az év meccsét, ráadásul hazai pályán. És tudod még ez is másodlagos, mert tavaly is csak 3-3 lett itthon. Csak mennyivel más volt akkor a helyzet? Most olyan szemét játékkal kaptunk ki, hogy minimum 2 gól még a madridban is benne maradt, nekünk meg azt kell, hogy mondjam lövésünk nem volt mit kéne csinálni...

Ezek után Schuster nyilatkozhat így, becsúszott egy 93. percben X-re mentett meccs, mindemellett szépen hozzák a kötelezőket, akár szép, akár kevésbé szép, de EREDMÉNYES focival. Nem mellesleg megverték a Barcelonát 2 hete idegenben, a védelmük úgy szedte le a támadóinkat mint az almát a fáról és ráadásul 7 pontos nagykabát van rajtuk a tabellán.

De igaza van minden megvakult optimistának, menni kell tovább, Rijkaard is megmondta tegnap, hogy az önbizalmunk megvan, amúgyis hetek óta hallgatjuk, hogy dolgozni kell és nem lesz gáz, sőt Rijkaard az újévkor még azt is hozzácsapta, hogy a szerencsénken is múlt az egész, ebből 2008-ban érzése szerint több lesz...

Hát sajnálom ha nem tetszik, de én nem vagyok hajlandó bedugni a fejem a homokba és benyalni a nyalókát amit már etetnek velünk 2006 ősze óta. Tetszik vagy nem tetszik ez van!

Kizártnak tartom, hogy egy Mourinhoval nem javulna a helyzet, mert akkor is elismertem, hogy a világ legjobb edzőinek egyike, ha nem a legjobb, amikor még szárnyaltunk Rijkaardal. De ez az időszak már csak az emlékeimben él...És erre hozok egy ékes példát: Van Gaal utolsó menesztése után ki a fene gondolta volna, hogy egy Radomir Antics jobb focit csinál? Hát nem sokan, mert Van Gaal és Antics neve között mocsok nagy különbség van....

De mégis jobb lett a helyzet. És akkor most ha hoznának egy jobbat, akkor ugyanez lenne? Nem hiszem...

De nem tudom ki csatlakozik hozzám, én nem fogom homokba dugni a fejemet!!! Nem és nem! A hír szent, a vélemény szabad!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.03. 16:33:31

FCB_Gébor!
1. Engem qvára nem érdekel, mit írnak a madridista.hu-n. Olyan, mint a falra hányt borsó.
2. Mi, azt mondjuk, hogy Franknek azonnal mennie kell, és új edzővel kell megpróbálni a változtatásokat. Ha nem válik be, akkor a játékoskeret táján is változtatásokat kell foganatosítani. Mert azt ugye, Te sem gondolod, hogy most rúgjunk ki 4-5 játékost, Franket meg hagyjuk békében dolgozni, mert olyan qva faxán csinál mindent.
3. Mi is a Barcának szurkolunk, és fogunk is. Legalábbis, amíg meg nem halok, addig biztos a Barcáért fog dobogni a szívem egy része. A Barcáért, nem pedig ezért a holland tulipánért.
4. Azért ennyi ember meg nem tévedhet. Nem arról van szó, mint volt tavaly télen, nyáron, hogy páran felszólalunk Frankie kipenderítese mellett, hanem a fórumozók, a rendszeres látogatók 95%-a ma már emellett van.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.03. 16:32:57

Rijkaard vmi olyasmit nyilatkozott, hogy: Őrület, hogy nem győztünk!
Mármint az Alcoyano ellen. Valamint, hogy Edmilson 6 hónap után visszatért, és viszonylag jó munkát végzett a fiataln védőkkel együtt.
Valamint kiemelte a két fiatalt, Bojant és Giovannit, hogy nagyon jó formában vannak.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.03. 16:22:26

Nem erről az egy meccsről van szo...hanem a 1,5 évről. Tavaly a madrid bajnok lett, 5 klasszikus ota veretlen, most 7 pontal vezetnek, a mostani klasszikuson a Nou Campban lefociztak minket a pályárol...közben ez edzőnk tehetetlen...ezért szeretném, ha leköszönne :!:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.03. 16:21:17

LG írta:Azért az sem volt semmi, mikor a 8x-ik. percben a real ellen Rijkaard hasonszőrű haverjaival azon tanakodtak, h kit hozzanak be :roll: Bennem ez a kép nagyon megmaradt...azér jo hogy nem védőt hozott be akkor is.
Na igen. Ettől szoktam én a falra mászni. Hogy mikor vesztésre állunk, vagy döntetlenre, nem hogy behozna egy támadó középpályást pl. Bojan, Giovanni teljesen mind1, vagy egy csatárt pl. Ezquerro vagy stb. Nem, ő ilyenkor beküldi Zambrottát (jó esetben pl. Marquez helyére) rosszabb esetben vmi középpályás helyére. Na igen, mikor még van 1 cserénk, és mondjuk döntetlen az állás, akkor jön mondjuk Oleguer. Ettől mindig kész vagyok... :?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.01.03. 16:15:52

Azért tényleg röhej amit egyesek csinálnak napról napra. Példát lehetne venni a madridistákról. Éppen hogy tovább ment a csapatuk egy 93. percben lőtt góllal a szintén 3. osztályu csapat ellen és szintén hazai pályán, mégsem mocsokolódnak hanem örülnek a továbbjutásnak.
Míg egyesek nálunk a vereségért szurkoltak, addig ők végig bíztak a csapatban és várták a következő gólt és még amikor egyenlített az ellenfél akkor sem szidták a cspatot.

Ezek állnak a madridistán: "Megrángaták az oroszlán bajúszát. Nagyon jó meccs után jutott tovább a Real Madrid a spanyol kupában." "Real Madrid - Alicante 2-1. A hazaiak megszenvedtek a továbbjutásért, de összességében megérdemelték azt. A nyolcaddöntők párosítását pénteken sorsolják."

Ezzel szemben nálunk: "Kínos döntetlennel továbbjutás
Mindenképpen csalódást keltő eredményt ért el tegnap este a Barcelona a Király Kupában, hiszen a legjobb 16 közé kerülésért vívott, harmadosztályú Alcoyano elleni visszavágón mindössze egy döntetlenre volt képes, ami még akkor is nagyon gyenge eredmény, hogy a B csapatával játszott a katalán gárda..."

Ismét a szomszédból ollózva:
Shuster: "Feleslegesen szenvedtünk, mert tiszta helyzetek sora maradt kihasználatlanul. Ebben közrejátszott, hogy a kapusuknak nagyszerű mérkőzése volt. Nincs vita affelől, hogy a Real Madrid a jobb csapat, mindig biztos voltam a csapatban, hogy továbbjut. Örülök Guti góljának, ráadásul nem a tiszta helyzetek egyikéből talált be. Nagyszerű mérkőzést játszott, minden akció tőle indult."

Mijatovic: "A legfontosabb a továbbjutás volt. Többször is betalálhattunk volna, helyzetünk volt, de nem tettük..."

Ilyenekért már Rijkaardot, Laportát kivégzitek.

Persze mindenki úgy kezeli a történteket ahogy akarja, de marha nagy divat lett nálunk ez a semmivel se vagyunk elégedettek és csak azért is Rijkaard a hibás mindenért hozzáállás.
Leszünk még ennél szarabbak is és akkor már rég nem lesz itt Frank, akkor mi lesz majd? Felvágjátok az ereiteket vagy addigra elhagyjátok a süllyedő hajót? Nem igaz már, hogy nem tudjátok helyén kezelni a dolgokat.

Én most tartok egy kis fórum szünetet, hogy végre nyugodtan le tudjak ülni a tv elé a mérkőzéseinket nézni. Majd, ha Rijkaardot leváltották visszanézek mennyire uralkodott el a hurráoptimizmus az új edző tevékenysége láttán.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.03. 16:07:25

gekkodan írta:
Csak a Barca! írta:
Kluivert55 írta:Ti nem unjátok még, mindig ugyanazt szajkózzátok!
Én nem írogatok állandóan a fórumra de azért mindennap átnézem a híreket, de mostanában nincs túl sok kedvem ,mert hónapok óta ez megy!
Nyugodjon meg mindenki és könyvelje el, hogy FRANK RIJKAARD az edzőnk és most már remélem jó sokáig az is marad és sikereket fog elérni és ez a sok unatkozó balf... nem fog ennyit irogatni róla itt!
El sem hiszem, hogy már 3szor írok (kb. fél év alatt!) ehhez a szánalmas társasághoz ugyanabban a témában!
OFF:
Te pajti!

Ez itt egy fórum, ahol az emberek irogatják a "balf@szságaikat". Ha nem tetszik nem kell olvasni. Ennyi
:lol: :lol:
Így, így. Jól mondod "Csak a Barca"! Amúgy meg Riijkard jólenne, ha elmenne sztem, de nem igaz, hogy nem nyílik már ki a szemük Laportáéknak... Most is döntetlen, idegenben kész katasztrófa a mérleg, kezd nagyon elegem lenni, és biztos, hogy nem csak nekem.
Ui.:Figyi Kluivert55! A fórum azért van, hogy írjanak bele az emberek. Annak sok értelme nincs, hogy Te fél év alatt 3-szor írsz bele, bár engem kicsit sem zavar. És reméled, hogy Riijkard marad még jó sokáig? Háát, nem tudom hogya vagy vele... Ez mindenesetre érdekes... :roll:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.03. 15:50:07

ez az edzőről szóló topic, az edző kapcsán meg jelenleg az a téma, hogy húzzon el, mert mi így gondoljuk:)

Kérd meg valamelyik moderátort, hogy csináljon egy anyázós topicot, oda mehetsz szórni az igét. De hogy ez a topic még így is konstruktívabb mint a te anyázásod az tuti.

u.i: a topic nyitásra sok esélyed nincs
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.03. 15:32:01

Kluivert55 írta:ez a sok unatkozó balf... nem fog ennyit irogatni róla itt!
El sem hiszem, hogy már 3szor írok (kb. fél év alatt!) ehhez a szánalmas társasághoz ugyanabban a témában!
Ez a forum azért van, h leirják az emberek a véleményüket, és ha ez nem tetxik, akkor nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" elolvasnod, irnod meg pláne, mert it ilyenekre nem kivácsi senki. Mit képzelsz magadrol ki vagy te, h bárkiről itt ilyen minősitést irsz :?:
Ird le a véleményed, érvelj, indokold meg RIJKAARD-rol, mert ez Rijkaard topic, rola kell leirnod a véleményed, nem a forumtársaidrol, mert őket ugysem érdekli, + te meg nem tudod értelmesen leirni.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.03. 15:28:17

Én drukkolok rijkaardnak, remélem hogy talpra tudja állítani a csaptot. Amúgy azt hiszem a játékosokkal komoly gondok vannak, ha nem érzik hogy egy ilyen fél szezon után minden alkalmat meg kell ragadni hogy kicsit javítsák az összképet magukról. Örülhetnének hogy kapnak egy gyenge ellenfelet és nem lenézni kellene őket, hanem k*vára elverni, na mindegy. Szuóval drukkolok az edzőnek, de ha idén tényleg semmi akkor evidens hogy mennie kell és szerintem a legjobb megoldás Benitez lenne a helyére akit tuti elküldenek a Lpoolból. Persze most hogy megkapta az összes kért játékost, vmiért ő se brillíroz.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.03. 15:20:38

Én nem írogatok állandóan a fórumra de azért mindennap átnézem a híreket, de mostanában nincs túl sok kedvem ,mert hónapok óta ez megy!
Nyugodjon meg mindenki és könyvelje el, hogy FRANK RIJKAARD az edzőnk és most már remélem jó sokáig az is marad és sikereket fog elérni és ez a sok unatkozó balf... nem fog ennyit irogatni róla itt!
OFF:
Te pajti!

Ez itt egy fórum, ahol az emberek irogatják a "balf@szságaikat". Ha nem tetszik nem kell olvasni. Ennyi
Bodi
Director del Fútbol

2008.01.03. 15:20:33

Tényleg nevetséges már,amit csinál.
Sztem van otthon neki egy sablon a nyilatkozatokról,csak 1-2 nevet mindig átír benne és elküldi a sajtónak.
Van egy sablon a vesztes meccsekhez,ez ugye a mindenki általt ismert semmi gond srácok,dolgozni kell tovább keményen.
A győztes meccsek után pedig a mindenki kiváló munkát végzett duma,egy nehéz meccsen szereztük meg a 3 pontot!

Nagyon unom már... :?

De amúgy azoknak is igazuk van,akik szerint kár ennyit foglalkozni a témával,el kell fogadnunk,hogy nyárig minimum ő marad.
Kb annyit tehetünk,hogy drukkolunk,legalább a 2. hely meglegyen.
Sajnos ennyit tehetünk,jelentős átalakulás nélkül nincs esély a bajnoki címre.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.03. 15:07:46

No coment.....
Vagy mégis?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Kluivert55
Barça B

2008.01.03. 15:02:32

Ti nem unjátok még, mindig ugyanazt szajkózzátok!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.03. 14:16:25

LG írta:Nem igaz ám amit irtál :lol: Frenky kemény gyerek. A cserepadot is mindig szanaszét qrja :lol:
Várom már mikor megy fel a Barca TV-re a video, ahogy Rijkaard takarítja Bojan és Giovanni stoplisát, Eto'o meg a guggoló mester mögött kuncog a feka fejével :lol: :lol: :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.03. 14:14:32

Nem igaz ám amit irtál :lol: Frenky kemény gyerek. A cserepadot is mindig szanaszét qrja :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.03. 14:04:28

Csak a Barca! írta:Egyszerűen tényleg az "madness", hogy Rijkaard még mindig az edző és madness még az is hogy Laporta meg csak ül a bársonyszékében és nézeget ki a fejéből és nem tesz már semmit. Mi kell még ahhoz, hogy egy edzőt eltávolítson? Ki kell esni a bajnokságból vagy mi? Hihetetlen... Másfél éve teszetoszáskodik itt Franky és nem változott semmi, ha lehet még rosszabb lett.
Edzőváltás itt nem lesz sajnos gyerekek. Legalábbis most télen tuti nem, bármennyire is szeretnénk. Majd talán nyáron, de lassan abban is kezdek kételkedni.

Az meg a másik, hogy Roninak kéne adni 1 esélyt, hogy egy másik edző melett megmutassa, nem kell őt még temetni. Ha meg nem tudja mehet. De ahogy elnézem a vezérkar aktivitását Roni hamarabb hagyja el a clubot mint Franky.
Ugyanazt vázoltad fel, ami miatt tépem a számat hetek óta:) Öröm látni:)

Sajnos Laporta sikere=Frankie sikere. Laporta töketlen és totál alkalmatlan a személyi kérdések meghozatalához. Már jó ideje el kellett volna küldenie Rijkaardot, de nem mer egy új embert idehozni, mert attól retteg, hogy mi lesz ha nem nyernek már semmit 2010-ig...Csak ebben a kis mintaférfi hollandusban bízik, abba bele sem gondol, hogy vele még annyi esélyünk sincs, mint egy középszerű edzővel, aki legalább új légkört teremt és motiválni tudna. Nem is feltétlen a taktikával van itt a baj, hanem azzal, hogy úgy lébecolnak a pályán ezek a világsztárok, akik bitang jó játékosok, hogy néha azt hinné az ember, hogy a BLSZ 2. osztály meccseit nézi.Nulla motiváció, Rijkaardot kb szerintem kiröhögik az öltözőbe és az a durva, hogy nem a háta mögött, hanem a szemébe:)

Simán el tudom képzelni, hogy már Frankie-vel hozatja a ketchup-ot Touré a vacsinál, Bojan meg mellette ül és röhög:D:D :lol: :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.03. 14:00:49

Azért az sem volt semmi, mikor a 8x-ik. percben a real ellen Rijkaard hasonszőrű haverjaival azon tanakodtak, h kit hozzanak be :roll: Bennem ez a kép nagyon megmaradt...azér jo hogy nem védőt hozott be akkor is.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.03. 13:56:09

Egyszerűen tényleg az "madness", hogy Rijkaard még mindig az edző és madness még az is hogy Laporta meg csak ül a bársonyszékében és nézeget ki a fejéből és nem tesz már semmit. Mi kell még ahhoz, hogy egy edzőt eltávolítson? Ki kell esni a bajnokságból vagy mi? Hihetetlen... Másfél éve teszetoszáskodik itt Franky és nem változott semmi, ha lehet még rosszabb lett.
Edzőváltás itt nem lesz sajnos gyerekek. Legalábbis most télen tuti nem, bármennyire is szeretnénk. Majd talán nyáron, de lassan abban is kezdek kételkedni.

Az meg a másik, hogy Roninak kéne adni 1 esélyt, hogy egy másik edző melett megmutassa, nem kell őt még temetni. Ha meg nem tudja mehet. De ahogy elnézem a vezérkar aktivitását Roni hamarabb hagyja el a clubot mint Franky.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.01.03. 13:53:57

Hát ez a nyilatkozat tényleg vicces :D
-Bojan és Giovanni végigbírtak játszani 90 percet.- hát még szép vazze, egyik többszörös felnőtt mexikói válogatott, másik is ereje teljében lévő 17 éves srác aki fél éve dolgozik a kezed alatt, elég nagy szégyen lenne ha egy téli szünet után képtelenek lennének végigjátszani 90 percet :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2008.01.03. 13:56:41-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.03. 13:43:28

"It is madness that we did not win this game, but we should not worry. It will not make us lose confidence." - Rijkaard.

Most akkor ha hivatalosan fordítjuk: őrültség, hogy nem nyertük meg a meccset, de nem kell izgulni. Ettől nem veszítünk az önbizalmunkból!

Na lássuk mi nem tetszik nekem:

Egyrészt ez kb szinonimája a Franktől megszokott mondatoknak, tehát tovább kell dolgozni, semmi gáz nincs, önbizalom is van, csak nem jött össze a dolog. Hol érdekel, hogy Edmilson jó kondiban van és Bojan meg Giovanni végigbírta a 90percet, ha egy ilyen vasutas csapatot nem tudunk hazai pályán megverni egy nyolcaddöntőben? Valami piszkosul nem stimmel ezzel az emberrel...

Pofám leszakadna, ha 1 hónapja csak magyarázkodnom kellene meccs után és még ráadásul ilyen szánalmas szövegekkel is teszi...Komolyan botrány a csóka...

És ahogy a kolléga mondta, a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb edzője éppen a pöckét vakargatja unalmában a plazma tv előtt, annyira unatkozik, hogy hihetetlen és mi meg a "mintaférfi" botrány taktikai húzásait nézegetjük a pályán..Őrület.

Bocs ha kifakadtam:)
Lezárt