Quaresma-ról már sokat beszéltünk, egyrészt elég drágán lehetne elhozni, másrészt nem tudom mennyire kedveli még a katalánokat, deegysze már kiadták az útját, s most átgondolná, hogy tényleg szükséges-e ő ide, vagy esetleg ismét kegyvesztett lesz. ronnie-ról még többet beszéltün, már téma, sztem még nyárig lesz ideje. Aztán ha nem, s elmegy akkor miért ne jöhetne C. Ronaldo, egy ekkora sztár helyére nem lenne olyan meglapaetés, ha elhoznának egy másik hasonló kaliberű sztárt. Én osztom a véleményt, hogy Deco elmegy, szeretem, de megújjulást szeretnék, viszon Xavi és iniesta maradjon. Itt senki sem beszélt világsztárról, legalábbis a legtöbben Cesc-et kizárják, nekem még mindig Xabi Alonso a legjobb, többet védekezik, e a támadásokat is segíti, és sapnyol, s így őket nem sajnálnám rotálni. Persze vannak még lehetséges nevek, s ha már emllegettétek a managert, akkor én egyszerűen csak elhoznám Kaká-t, de ez a manager.

Jó erről a témáról beszélni, nem értem azt, aki ellenzi, sztem az átigazolások mindig izgalmasak, s ilyenkor miért ne lehetne képzelegni, de nem szabad goal.com-os cikket biztosan igaznak venni.
Edzőkérdés: Nekem még mindig
E. Valverde a favorit, nem kaphatnánk egy spanyol edzőt? Persze Mourinhot senki sem becsüli alá, nekem az elmúlt évek során nem a teljesítménye, hanem a játszatott játéka volt ami miatt Valverde-t sokkal szíveesebben látnám. Ha még egy-két stikli becsúszik, s ez remélem nem a Bl lesz, akkor Rijkaardnak nem hinném, hogy maradása lesz.