Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet hogy nem mindenki a külföldit csípiGame90 írta:Pedig ahogy a szavazás mutatja, elég sok rap kedvelő van itt...bár ez nem nagyon látszik meg![]()
Akkor ezt a 'régebbi lemezeit nem hallottad' sorocskát visszavontamShorty írta:Na ezt nem kellet volna még hogy én nem hallottam a többi albumát![]()
Ez kb olyan mintha anyáznál nekem![]()
Igaz hogy a it Was a Good Day track szerintem a világ legjobb száma.
De nekem nagyon tetszik L.N.C.L is akárki akármit mond. De nézegettem hogy te miket ajánlgatsz így érthető hogy nem tetszik.(Nem piszkálás.)
Jesszus köszönöm szépen Aprieto. Örökre hálásvok érteAprieto írta:Akkor felrakom az összeset
[/url]
nem Rihanna-ra gondoltűl és a Don' stop the music c. számára...Los Banditos írta:Megint egy zenét keresek, de nem sok infot tudok róla.Szóval csak annyi, hogy egy eléggé új szám lehet, amiben egy csaj énekel, és elég sokszor emlegeti a Deejay szót.
Hálás lennék, ha valaki megtudná mondani a zene címét.![]()
Köszi szépen.ElRamos írta: 2 pü ment![]()
Jó töltögetést!
2 pü mentSlither írta:Nekem az Onyx kéne, mert nem nagyon találtam sehol.Shorty írta: Jah meg ha ezek közül kell valami csak szóljatok.(Discographyk)
Boo-Yaa T.R.I.B.E. nincs vkinek?
Junkie XL ft Elvis - Little Less Conversationlionelmessi19 írta:http://youtube.com/watch?v=UeqVnGkaM58
Nincs mit, ha valamim van szívesen osztomGame90 írta:Köszi, ezt szedem én is, nagyon betegek a fiúk...Aprieto írta:Belga - Zigilemez![]()
Na ezt nem kellet volna még hogy én nem hallottam a többi albumátGame90 írta: Valszeg a régebbi lemezeit nem hallottad, mert a LNCL gyenge azokhoz képest.
Valszeg a régebbi lemezeit nem hallottad, mert a LNCL gyenge azokhoz képest. Bár a Why We Thugs és a Smoke Some Weed állat lett. De Lil Jon felesleges volt az albumra, ő maradjon csak délenShorty írta:Nem is tudtam hogy ice cube megint csinál egy lemezt ha olyan jó lesz mint a Laugh Now, Cry Later albuma akkor megint le se fogom tudni rakni.