2008.01.04. 11:44:55
Az egy dolog, hogy ezt jövő szombat 5re tervezte/ték. Addig mondjuk van idő más dolgot is kitalálni:
1. Mekkora pénzről induljunk?(5000/3000)
2. Mekkora vakokkal? (100/200)
3. Milyen időközönként legyen vakemelés(idő/hand)?(6-8 perc, 8-10 hand, duplázni)
4. Hogyan legyen a továbbjutás? Mivel az átültetéses módszer nem működik, így valamit ki kell találni. Gondolom az első x megy tovább az asztaltól. Nézem ez a 30-40 jelentkező kb 6 asztalt jelent. Ehhez van javaslatom: vagy az elsők jussanak tovább egy döntő asztalhoz, vagy az első kettő(több nem érdemes, mert akkor valaki elfoldolja a lapokat és becsúszik harmadik helyen, ahhoz, hogy benne legyél a heads up-ba, nem elég passzívan játszanod), és akkor két asztal, onnan meg 3-3. Ami most jutott eszembe az az lehetne, hogyha első kettő megy tovább, akkor heads up-ot lejátszhatnák és az első megy a döntő asztalhoz, ami 6 játékos lenne (6 asztal esetén) a 6 második pedig csinálna egy asztalt és onnan csak egyetlen egy menne tovább, hetediknek a döntő asztalhoz(amolyan vigasz ág szerű). Ez szerintem jó ötlet. Úgysem lehet az egészet egy nap alatt letolni, ha megvan az az 5-6-7 ember aki a döntőben érdekelt, akkor ők már úgyis találnak egy megfelelő időpontot. De várom mások ötleteit is, csak tegnap beszéltük az esti pókernél, hogy jó lenne már valami konkrétum, hát most én leírtam valamit
De van egy tippem, hogy a listáról nem mindenki fog újra jelentkezni, azaz játszani.
Egyébként azt is lehetne, hogy ha lezártátok a jelentkezést, akkor valahogy kisorsolni az asztalokat, és megszabdni egy határidőt, hogy a selejtezőt mikorra kell lejátszani, és akkor asztalon belül lehet egyezkedni, nem kell mindenkinek egy időponthoz alkalmazkodnia. Mert 6-7 embernek könnyebb, mint 30-40-nek.
De várom, gondolom Ti is a további javaslatokat, ez csak egy az eddigi 32-ből.