2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De egy kérdés hogy most hol tartunk mi, másik hogy hol tarthatnánk. Ha menne a szekér, jóval több kellene tőletek.
Sztem most kell(ett volna) lecsapná rá, mert nyáron joval több jelentkező lex érte, pl. a portugál vállogatott, ami érthetően fontos lehet neki.Rivaldo11 írta:Ez az. Erről beszélek.Krojf írta:Rivaldo11 Koma!
Elviszi bizony!!!
A legújabb érdeklődő Mourinho felé a Bayern München!!!
De még akármi is lehet...!
Még órarugógerincű felpattanó is!!!
A Te Krojf komád.
Remélem nyárig pihen José.
Ez az. Erről beszélek.Krojf írta:Rivaldo11 Koma!
Elviszi bizony!!!
A legújabb érdeklődő Mourinho felé a Bayern München!!!
De még akármi is lehet...!
Még órarugógerincű felpattanó is!!!
A Te Krojf komád.
Énsem örülnék neki, mert 1részt egy real elleni meccsre nemlehet tartalékokkal kiállni, így a játékospihentetés is ugrott. A másik h sztem ha reálisan gondolkodunk jobb formában van a madridZsolti írta:nekem nem..megint égnénk,mint a rongy...
Az bizony nagyon tetszene!!!tegnap, 23:15 - A kupában mostantól nincsenek kiemeltek, így holnap akár egy újabb El Clasico is létrejöhet.
általában azok a csapatok szokták megszenvednmi egy ember hiányát,amelyek játszák a focit.ha egy csapat csak hajt,kűzd,védekezik,kiesik a egy játékos,és akkor fut helyette az,aki beáll a csapatba,viszont amelyik csapat játszik,az ha elveszti egy sztárját,nem biztos hogy van helyette egy ugynolyan formában levő klasszis!Ráadásul a Barcánál még pikánsabb a helyzet,mégpedig azzal,hogy másfél éve nincs olyan hónap,hogy ne lenne sérültünk.....
Ez érdekes logika, minél jobb egy csapat, annál jobban megviseli néhány sérült?az is igaz,de az is,hogy az arsenalnak nincsenek akkora playmaker-ei mint messi vagy Ronaldinho!tehát nagyon jo,kreatív futballisták irányítanak,nem olyan,világklasszisok,mint itt nálunk!szerintem...egyébként se nagyon lehet összehasonlitani az angol és a spanyol bajnokságot....
Mert jobbak, mert jobban akarják a győzelmet, és mert van edzőjük.barcamessi írta:Mi a férfinemiszervért van az hogy a Madrid a 93. percben meg tudja nyerni a meccset, mi meg akkor tudjuk elbukni?!
Egyetlen szó: tartás.barcamessi írta:Mi a férfinemiszervért van az hogy a Madrid a 93. percben meg tudja nyerni a meccset, mi meg akkor tudjuk elbukni?!
akkor talán ott kellene érdeklődniultrasur írta:ezek a C.Ronaldos Realos dolgok menyire igazak ? Most olvastam a madridistán?
az is igaz,de az is,hogy az arsenalnak nincsenek akkora playmaker-ei mint messi vagy Ronaldinho!tehát nagyon jo,kreatív futballisták irányítanak,nem olyan,világklasszisok,mint itt nálunk!szerintem...egyébként se nagyon lehet összehasonlitani az angol és a spanyol bajnokságot....LG írta:Az Arsenal is játxa a focit, még is ugysem estek össze, h 5 kulcsemberük hiányzott nemrég. De még most is sérül a legjobb csatáruk, ehhez képest vezetik a bajnokságot. Azok a csapatok érzik meg egy klasszis játékos hiányát, akik nem is igazán csapat, csak egy rakás sztár, akik akkor nyernek, ha épp vmelyik klasszis eldönti nekik a meccset.Etooka írta:általában azok a csapatok szokták megszenvednmi egy ember hiányát,amelyek játszák a focit.ha egy csapat csak hajt,kűzd,védekezik,kiesik a egy játékos,és akkor fut helyette az,aki beáll a csapatba,viszont amelyik csapat játszik,az ha elveszti egy sztárját,nem biztos hogy van helyette egy ugynolyan formában levő klasszis!Ráadásul a Barcánál még pikánsabb a helyzet,mégpedig azzal,hogy másfél éve nincs olyan hónap,hogy ne lenne sérültünk.....
Meg a spanyol kupát:Pfavágo írta:Szevasztok!Az első hozzászólásom csak annyi lenne,hogy a Barcának a 2008-as éve legyen sikerekben gazdag,nyerjék meg a ligát + a Bl-t.