Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyira nem volt ez rossz meccs,ahhoz képest emit Getafeben,meg Villarealban játszottunk,ez nagyon jó volt.Szerintem mindenki örülne neki,ha minden IDEGENBELI meccsünket ilyen játékkal nyernénk meg.A Nou Campban,ez nem elég,de ott máshogy is játszanak a fiúk!!!!!!!!!!!!baas11 írta:mi a probléma ?? idegenbe 0:2 amolyan reálosan !Sajnos ma már ez a trendi..."igy az olasz" [auto_cenzúra] játék de 3 pont ! És? (lsd. Villa - Mu) ! Majd otthon megmutatjuk mit jelent a football Katalóniában !
Azért ezt nehéz megmondani, lehet hogy ez így jó húzás volt, mert első félidőbe Mallorca azért szépen játszott, nemtudom hogy mire lettek volna képessek. De tény 2. félidőben jó időben álltak be és kellően feltudtak pörögni.fcbtranel írta:Ronaldinho&Barca írta:Sokkal több az igaz, de ez az idegenbeli játék azért nemvolt rossz, tudták a fiúk mikor kell kezdeni igazán a meccset.fcbtranel írta:egy biztos, szerdán a kupában a sevilla ellen ennél jóval több kell!.......remélem a sport2 ezt a meccset adja élőben...
Remélem Ronaldinho szerdán meccsre kész állapotban lesz!
azért az utolsó 10 percet eto'o - gyönyörű - góljáig nem bírtam ülve nézni..........viszont szerintem, ha bojan és henry kezdő, nagyobb parádé is kialakulhatott volna.
Azthiszem ebbe minden benne volt...Shorty írta:Ehelyett ücsörög és "azon gondolkozom hogy mit fogok holnap ebédelni" arckifejezéssel ül.
Ronaldinho&Barca írta:Sokkal több az igaz, de ez az idegenbeli játék azért nemvolt rossz, tudták a fiúk mikor kell kezdeni igazán a meccset.fcbtranel írta:egy biztos, szerdán a kupában a sevilla ellen ennél jóval több kell!.......remélem a sport2 ezt a meccset adja élőben...
Remélem Ronaldinho szerdán meccsre kész állapotban lesz!
Sokkal több az igaz, de ez az idegenbeli játék azért nemvolt rossz, tudták a fiúk mikor kell kezdeni igazán a meccset.fcbtranel írta:egy biztos, szerdán a kupában a sevilla ellen ennél jóval több kell!.......remélem a sport2 ezt a meccset adja élőben...
sztem erre nem ez a válaszLa Pulga írta:Eto'o, TouréRonaldinho&Barca írta:Az Afrika kupára akik elutaznak mikor jönnek vissza lehet tudni???
Most már mindegy ígyis úgyis nyertünk és nekem csak az számít h nyerjen a csapat akár egy góllal akár száz góllallowride írta:Szerintem egyaltalan nem volt les, nezd vissza meg1x