Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most elszóltad magad haversrácGoDJonzen írta:Ezt a meccset nem fogjuk kitenni az ablakba! Hihhetelen ami a pályán folyik! Snejdert lehozták jogosan! Kapufája is volt a Zaranak! Hát ez télleg elég gyenge eddig! Remélem azért nyerünk!Exrealosok tömkelege jáccik a Zaraban...nagyon sok a hiba!
Most te kinek szurkolsz?GoDJonzen írta:Ezt a meccset nem fogjuk kitenni az ablakba! Hihhetelen ami a pályán folyik! Snejdert lehozták jogosan! Kapufája is volt a Zaranak! Hát ez télleg elég gyenge eddig! Remélem azért nyerünk!Exrealosok tömkelege jáccik a Zaraban...nagyon sok a hiba!
Na ezaz... Ti idáig ilyen játékkal mindíg mákoltátok a meccseket. Szó se róla, voltak jó meccseitek... DE, amit mi nem mákolunk be, azt ti mind bemákoljátok. Sajnos, azt kell, hogy mondjam, hogy ezt a meccset is be fogjátok mákolni. Ha esetleg nem elsz igazam, és megtáltosodtok a második félidőre, akkor kezet nyújtok. Amíg viszont így hozzátok a meccseket?! Na, megyek szurkolok tovább a Zarának..Poreko írta:a lényeg a játék (szerintem, de ezzel nagyon egyedül vagyok...)
Itt van egy nagy szájú Realos, csak tudod, én meccsnézés közben nem szoktam fórumozgatniPrimitive írta:Hol van most a sok nagyszájú Reálos??? Most miért nem olyan nagy a szájuk? Tegnap mi nem brillíroztunk... Akkor ezt ők minek tudják nevezni? Zarának minimum 2 góllal kellene már menni... Benne van ebbe a meccsbe, hogy kikap a Madrid. Remélem igazam lesz, és végre nem mákolnak be egy meccset. Már éppen itt az ideje, hogy befuccsoljon a mákföldeknek.. :rol:
...varga tamás írta:Azért érdekes 'emberfajta' a madridista (95%-a). Beleolvastam a szomszéd honlapba, és eléggé jót röhögtem. Három oldalon keresztül taglalják, hogy tegnap milyen rosszul játszottunk - télleg rosszul -, és így győztünk. A Mallorca is milyen hullagyenge volt, bezzeg ellenük tudtak focizni. Amikor ők hozták/hozzák [auto_cenzúra] játékkal a meccseiket, az a világ legszebb győzelme.
A 3-4 oldalas fikázáson egyetlen korrekt, pontos véleményt olvastam, phelan barátomtól: a 3 pont, az 3 pont, ha ehhez még szép játék is párosul, az hab a tortán.
Kedves madridisták! Tanuljatok Tőle! Érdemes!
Jó, igazatok van, kicsit erősen fogalmaztam. Lefocizás tényleg nem volt, igazából arra gondoltam, hogy jobbak voltunk...Zsolti írta:hát lefocizás éppen nem,de a különbség szemmel látható volt....
ElRamos írta:Az a helyzet, hogy ezzel teljes mértékben egyetértek. Rivaldo, nálad még nem láttam fanatikusabb Barca drukkert. Csak azt nem tudom, miért nem bírod belátni, hogy jelenleg jobbak vagyunk...??Rivaldo.
Ahhoz épp eleget láttam/olvastam, hogy rólad véleményt tudjak alkotni.
A te szemszögedből a barca az etalon, ami érthető is, mivel Barca szurker vagy, de az az elképesztően sok elfogult hablaty/baromság, amiket írsz, az már sok(k).
Nálad egy esetlegesen 100%-on pörgő madridot is simán aláz egy 60%-on pörgő barca, úgy hogy igazad van, nincs miről beszélni.![]()
Szerinted ez a Madrid minden, csak nem félelmetes. Engem ez csöppet sem érdekel, mert amíg ez a "minden csak nem félelmetes" Madrid lefociz benneteket a Nou Campban, mondhatsz bármit.
PEACE.
Az a helyzet, hogy ezzel teljes mértékben egyetértek. Rivaldo, nálad még nem láttam fanatikusabb Barca drukkert. Csak azt nem tudom, miért nem bírod belátni, hogy jelenleg jobbak vagyunk...??Rivaldo.
A te szemszögedből a barca az etalon, ami érthető is, mivel Barca szurker vagy, de az az elképesztően sok elfogult hablaty/baromság, amiket írsz, az már sok(k).
Nálad egy esetlegesen 100%-on pörgő madridot is simán aláz egy 60%-on pörgő barca, úgy hogy igazad van, nincs miről beszélni.
Los Banditos írta:Azért egy kicsit bízhatunk abban, hogy ma a Madrid hullajtani fog pontokat. A Zaragoza ellen sosem ment nekik.Ráadásul ha tavaly nem balfszkodunk az Espanyol ellen, akkor megköszönhettük volna nekik a bajnoki címet.
![]()
Nem tartalak annyira, hogy sértegesselek, nem anak szántam.battya írta:Rivaldo.Azt veszel koolyan akit akarsz kisfiú. De keveset láttál szerintem ahhoz, hogy megfelelően megítéld milyen egy teljesítmény.
Nálad egy esetlegesen 100%-on pörgő madridot is simán aláz egy 60%-on pörgő barca, úgy hogy igazad van, nincs miről beszélni.
ui. a gyerekes sértegetéseid lepörögnek, csináld csak
Igy van. És el is fogadtam. Ha nem javulunk fel látványosan eluszott a bajnokság, mert ezzel a csapattal nem lehet bajnokságot nyerni. Én abban bizok, hogy nyáron kicserélödék a csapat és könnyes bucsut veszünk a játékosoktol. (jo persze nem mindbtöl, Iniesta, Messi, Puyol, Xavi és még akik hajtanak, tölük nem.) Jövöre kössétek fel a gatyátokatultrasur írta:Najo lehet egymást szídni, gyereksnek hivni stb. de a Real jobb ez van 2006 másképp volt el kell fogadni.