Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ZsottaFCB írta:ebben akkor nem vagyok egyedül...gekkodan írta:Mi az, hogy Zambrotta nem tartozik bele Rijkaard elképzeléseibe? A világ egyik legjobb szélsője, könyörgöm ne tegyük már tönkre ezt az ékkövet Frank...Elengedni meg főleg. PFF
nagyon durva mi megy a csapat körül szakmailag...
Azt nem értem miért Márquez van a kezdőben??Jó el kell ismerni hogy Márquez is jó védő hát de akkor is
![]()
![]()
Zambi világbajnok védő szerintem nagyobb rutinja van mint Márqueznek
Ha eligazol télen vagy nyáron ezt nem fogom megbocsátani rijkaardnak!Ő A KEDVENC VÉDŐM!!!
Na végre valaki érti mit magyarázok:) Zambrotta nem csak jobbhátvédnek, balhátvédnek, wingernek egyaránt a világ egyik legjobbja. És akkor a nagy hollandus meg padoztatja, jó, hogy Puyol játszott már Van Gaalnál is jobbhátvédet, de minek kell kirakni a jobbszélre, ha évek óta középen van és a világ egyik legjobb jobbhátvédje a keretedben van? Mert egy dilettáns béna, azért. El tudom képzelni, hogy sérülés esetén, ha be kellene vinni Puyolt középre, akkor Oleguer menne jobbhátvédnek. Hihetetlen mit művel ez az ember. És akkor még a Deco-Godjohnsen versengést nem is veséztük, Deco helyében szintén elhúznék, ha ez folytatódna, ahogy mondta is. Hogy egy csatárral küzdjek a középpályás-posztomért, ráadásul egy olyan csatárral aki a Barcában még semmit nem rakott le, ellentétben vele. Jó az edző gyerekek(Y)varga tamás írta:Zambrotta a világ egyik legjobb jobbhátvédje. Ezt Rijkaard nem fogta fel, nem látta, és nem adta meg neki a kellő bizalmat. Tavaly azt a vérszegény Runcájszot játszatta rendszeresen, idén meg Puyolt rakja ki a jobb oldalra. Én is elmennék attól a csapattól, amelytől nem érzem a kellő bizalmat. Csak egy a baj: akinek el kellene húznia a csíkot, az röhögve, magába roskadva ücsörög a padon.
gekkodan írta:Több mint valószínű, hogy Rijkaard az utolsó szezonját tölti nálunk. A kérdés az, hogy kihúzza-e év végéig, de angyon valószínű, hogy igen. Nyáron meg eldől az utód. Lippi hihetetlen nagy fogás lenne, de pont ezért nem hiszem, hogy nálunk fog kikötni:(
albicelesteX írta: Ne haragudj de ebben nem értek egyet veled!A neve alapján meg hogy anno mit ért el senki nem kerülhet a kezdőbe!Szerintem Marquez többet rakot le az asztalra a barcában mint Zambrotta(annak ellenére hogy én is kedvelem, de be kell látni nem azt a világbajnok teljesítményt produkálja amit itt emlegetsz!!!) Rafa küzd akar és szerintem sokszor jól is játszik!Amúgy meg nem egy a posztjuk de ha megnézzük hogy saját posztjukon ki nyújt jobb teljesítményt akkor az szerintem Marquez!!!!
Ne haragudj de ebben nem értek egyet veled!A neve alapján meg hogy anno mit ért el senki nem kerülhet a kezdőbe!Szerintem Marquez többet rakot le az asztalra a barcában mint Zambrotta(annak ellenére hogy én is kedvelem, de be kell látni nem azt a világbajnok teljesítményt produkálja amit itt emlegetsz!!!) Rafa küzd akar és szerintem sokszor jól is játszik!Amúgy meg nem egy a posztjuk de ha megnézzük hogy saját posztjukon ki nyújt jobb teljesítményt akkor az szerintem Marquez!!!!ZsottaFCB írta:gekkodan írta:Mi az, hogy Zambrotta nem tartozik bele Rijkaard elképzeléseibe? A világ egyik legjobb szélsője, könyörgöm ne tegyük már tönkre ezt az ékkövet Frank...Elengedni meg főleg. PFF
ebben akkor nem vagyok egyedül...
Azt nem értem miért Márquez van a kezdőben??Jó el kell ismerni hogy Márquez is jó védő hát de akkor is
![]()
![]()
Zambi világbajnok védő szerintem nagyobb rutinja van mint Márqueznek
Ha eligazol télen vagy nyáron ezt nem fogom megbocsátani rijkaardnak!Ő A KEDVENC VÉDŐM!!!
gekkodan írta:Mi az, hogy Zambrotta nem tartozik bele Rijkaard elképzeléseibe? A világ egyik legjobb szélsője, könyörgöm ne tegyük már tönkre ezt az ékkövet Frank...Elengedni meg főleg. PFF
Elég volt már a hollandokból!gekkodan írta:Hát itt már sokszor, de egyébként még sajtóban annyit nem olvastam. Csak hát Rijkaardra sem számítottunk anno, tehát igazából tökmind1 ki mit ír, Laporta majd hoz megint valami fekete macskát:) Egy holland macsekot:)barca99 írta:Mourinhonak jobban örülnék. De még mindig inkább Lippi, mint Ancelotti vagy Van Basten. Scolari neve sehol nem merült fel?
Hát itt már sokszor, de egyébként még sajtóban annyit nem olvastam. Csak hát Rijkaardra sem számítottunk anno, tehát igazából tökmind1 ki mit ír, Laporta majd hoz megint valami fekete macskát:) Egy holland macsekot:)barca99 írta:Mourinhonak jobban örülnék. De még mindig inkább Lippi, mint Ancelotti vagy Van Basten. Scolari neve sehol nem merült fel?
Ezt törölhetitek modik!gekkodan írta:Térjünk vissza az eredeti témára: Lippi vagy Mourinho? Vagy ki?
Az lehet h jobb befektetés, de sztem LG arra is gondolt, hogy Carew a padot is bírná, Benzema meg előbb utóbb azért nem hinném hogy jól érezné ott magát, meg el is fecsérelné tehetségét Rijkaard mellett (lásd Maxi Lopez)!gekkodan írta:LG! Egy Benzemához mit szólnál? Szerintem jobb befektetés Carew-nál:)
Sztem is. Én ugyan szivesen látnék még 1 csatárt, de csak a padra, Ezqu meg Guddy helyett, egy nálunk jobb cserecsatár. Olyat aki magas, és jol fejel, ugyanakkor technikás is azért. Konkrétan Carewra gondoltam.mrmonster írta:![]()
Eto'o Henry Drogba Messi Dinho. Ez így sok.
Hát igen Mourinho-t szinte ki lehet zárni akkor már inkább Lippi!Annyira marhák nem lehetnek hogy Bastent hozzák!Zozzy 5 írta:Én úgy érzem, hogy ebből nyáron Lippi lesz. Nem elsősorban a goal.com-os hír miatt, ez csak megersített ebben. Remélem jók a megérzéseim...
szerk: bár hozzátartozik, hogy félek Laportáék észjárásától egy kicsit. Nem lepődnék meg, ha idehoznának egy Ancelottit vagy van Bastent