Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
merx
Capitá del Barça

2008.01.07. 20:09:49

lippi szívesen elvállalná a barca-t ha arról lenne szó persze csak nyártól!!
mostmár nem sorolható a megszerezhetetlen edzők közé!
eddig kiálltam rijkaard mellett, de az utóbbi 1 hónap elgondolkodtatott és mostmár én sem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ki kell tartani mellette, ugyanakkor, ha másik edző jönne a helyére, semmiképp sem szabad elkapkodni a döntést!
Kép
Varga
Capitá del Barça

2008.01.07. 16:49:21

ZsottaFCB írta:
gekkodan írta:Mi az, hogy Zambrotta nem tartozik bele Rijkaard elképzeléseibe? A világ egyik legjobb szélsője, könyörgöm ne tegyük már tönkre ezt az ékkövet Frank...Elengedni meg főleg. PFF

nagyon durva mi megy a csapat körül szakmailag...
ebben akkor nem vagyok egyedül...
Azt nem értem miért Márquez van a kezdőben?? :?: Jó el kell ismerni hogy Márquez is jó védő hát de akkor is :roll: :roll:

Zambi világbajnok védő szerintem nagyobb rutinja van mint Márqueznek
Ha eligazol télen vagy nyáron ezt nem fogom megbocsátani rijkaardnak! :evil: Ő A KEDVENC VÉDŐM!!!

Ehhez csak annyival akarok hozzászólni hogy Marquez talán mondhatom hogy a mindent eldöntő gól szerzője és az eurobarca értékelése szerint a mérkőzés legjobbja lett a mallorca ellen tehát nem játszott rosszul agyis okkal van ott a kezdőben.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.07. 16:48:13

varga tamás írta:Zambrotta a világ egyik legjobb jobbhátvédje. Ezt Rijkaard nem fogta fel, nem látta, és nem adta meg neki a kellő bizalmat. Tavaly azt a vérszegény Runcájszot játszatta rendszeresen, idén meg Puyolt rakja ki a jobb oldalra. Én is elmennék attól a csapattól, amelytől nem érzem a kellő bizalmat. Csak egy a baj: akinek el kellene húznia a csíkot, az röhögve, magába roskadva ücsörög a padon.
Na végre valaki érti mit magyarázok:) Zambrotta nem csak jobbhátvédnek, balhátvédnek, wingernek egyaránt a világ egyik legjobbja. És akkor a nagy hollandus meg padoztatja, jó, hogy Puyol játszott már Van Gaalnál is jobbhátvédet, de minek kell kirakni a jobbszélre, ha évek óta középen van és a világ egyik legjobb jobbhátvédje a keretedben van? Mert egy dilettáns béna, azért. El tudom képzelni, hogy sérülés esetén, ha be kellene vinni Puyolt középre, akkor Oleguer menne jobbhátvédnek. Hihetetlen mit művel ez az ember. És akkor még a Deco-Godjohnsen versengést nem is veséztük, Deco helyében szintén elhúznék, ha ez folytatódna, ahogy mondta is. Hogy egy csatárral küzdjek a középpályás-posztomért, ráadásul egy olyan csatárral aki a Barcában még semmit nem rakott le, ellentétben vele. Jó az edző gyerekek(Y)
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.07. 16:46:42

Hát ha múltból nem kehet megélni, akkor ez Zambrottára is igaz. Utoljára szerintem a tavalyi idegenbeli Athletico elleni meccsen játszott jól, teljesen jogosan kispados, nagyon lassú és abszolút nem érzi a ritmust. Ha van is gond a szakmai munkával az nem az hogy ő nem játszik. A nagyobbik baj, hogy szvsz Puyi se remekel, ráadásul folyton esik-kel.
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.01.07. 16:45:29

gekkodan írta:Több mint valószínű, hogy Rijkaard az utolsó szezonját tölti nálunk. A kérdés az, hogy kihúzza-e év végéig, de angyon valószínű, hogy igen. Nyáron meg eldől az utód. Lippi hihetetlen nagy fogás lenne, de pont ezért nem hiszem, hogy nálunk fog kikötni:(

Simán van rá esély

A nyiatkozatban mondta ha külföld akkor only barca
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.01.07. 16:43:43

albicelesteX írta: Ne haragudj de ebben nem értek egyet veled!A neve alapján meg hogy anno mit ért el senki nem kerülhet a kezdőbe!Szerintem Marquez többet rakot le az asztalra a barcában mint Zambrotta(annak ellenére hogy én is kedvelem, de be kell látni nem azt a világbajnok teljesítményt produkálja amit itt emlegetsz!!!) Rafa küzd akar és szerintem sokszor jól is játszik!Amúgy meg nem egy a posztjuk de ha megnézzük hogy saját posztjukon ki nyújt jobb teljesítményt akkor az szerintem Marquez!!!!

Na ja csak Rafa csinál elég kezdő hibákat de akkor is rafa jó védő és honnan tod hogy zambrotta mit produkálna ha folyamatosan játszana??????

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.07. 16:41:35

Zambrotta a világ egyik legjobb jobbhátvédje. Ezt Rijkaard nem fogta fel, nem látta, és nem adta meg neki a kellő bizalmat. Tavaly azt a vérszegény Runcájszot játszatta rendszeresen, idén meg Puyolt rakja ki a jobb oldalra. Én is elmennék attól a csapattól, amelytől nem érzem a kellő bizalmat. Csak egy a baj: akinek el kellene húznia a csíkot, az röhögve, magába roskadva ücsörög a padon.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.07. 16:40:13

Több mint valószínű, hogy Rijkaard az utolsó szezonját tölti nálunk. A kérdés az, hogy kihúzza-e év végéig, de angyon valószínű, hogy igen. Nyáron meg eldől az utód. Lippi hihetetlen nagy fogás lenne, de pont ezért nem hiszem, hogy nálunk fog kikötni:(
albicelesteX
A Vadász

2008.01.07. 16:36:55

ZsottaFCB írta:
gekkodan írta:Mi az, hogy Zambrotta nem tartozik bele Rijkaard elképzeléseibe? A világ egyik legjobb szélsője, könyörgöm ne tegyük már tönkre ezt az ékkövet Frank...Elengedni meg főleg. PFF

Azt nem értem miért Márquez van a kezdőben?? :?: Jó el kell ismerni hogy Márquez is jó védő hát de akkor is :roll: :roll:

Ha eligazol télen vagy nyáron ezt nem fogom megbocsátani rijkaardnak! :evil: Ő A KEDVENC VÉDŐM!!!
Ne haragudj de ebben nem értek egyet veled!A neve alapján meg hogy anno mit ért el senki nem kerülhet a kezdőbe!Szerintem Marquez többet rakot le az asztalra a barcában mint Zambrotta(annak ellenére hogy én is kedvelem, de be kell látni nem azt a világbajnok teljesítményt produkálja amit itt emlegetsz!!!) Rafa küzd akar és szerintem sokszor jól is játszik!Amúgy meg nem egy a posztjuk de ha megnézzük hogy saját posztjukon ki nyújt jobb teljesítményt akkor az szerintem Marquez!!!!
Kép
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.01.07. 16:28:08

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.07. 16:20:59

gekkodan írta:
barca99 írta:Mourinhonak jobban örülnék. De még mindig inkább Lippi, mint Ancelotti vagy Van Basten. Scolari neve sehol nem merült fel? :roll:
Hát itt már sokszor, de egyébként még sajtóban annyit nem olvastam. Csak hát Rijkaardra sem számítottunk anno, tehát igazából tökmind1 ki mit ír, Laporta majd hoz megint valami fekete macskát:) Egy holland macsekot:)
Elég volt már a hollandokból!
Inkápp vmi portugált!(Enyhe célzás)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
KaTo
Barça B

2008.01.07. 16:18:45

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=30258
ezt most akkor mennyire hiteles :? me azért én örülnék Lippineknek :D
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.07. 16:18:15

barca99 írta:Mourinhonak jobban örülnék. De még mindig inkább Lippi, mint Ancelotti vagy Van Basten. Scolari neve sehol nem merült fel? :roll:
Hát itt már sokszor, de egyébként még sajtóban annyit nem olvastam. Csak hát Rijkaardra sem számítottunk anno, tehát igazából tökmind1 ki mit ír, Laporta majd hoz megint valami fekete macskát:) Egy holland macsekot:)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.07. 16:18:10

gekkodan írta:Térjünk vissza az eredeti témára: Lippi vagy Mourinho? Vagy ki? :wink:
Ezt törölhetitek modik!

Szerintem az eredeti téma az Rijkaard, a Lippi v Murinho meg a Barca igazolások topic!
:lol: :lol: :wink:

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.07. 16:16:38

Mourinhonak jobban örülnék. De még mindig inkább Lippi, mint Ancelotti vagy Van Basten. Scolari neve sehol nem merült fel? :roll:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.07. 16:13:59

Térjünk vissza az eredeti témára: Lippi vagy Mourinho? Vagy ki? :wink:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.07. 16:11:28

gekkodan írta:LG! Egy Benzemához mit szólnál? Szerintem jobb befektetés Carew-nál:)
Az lehet h jobb befektetés, de sztem LG arra is gondolt, hogy Carew a padot is bírná, Benzema meg előbb utóbb azért nem hinném hogy jól érezné ott magát, meg el is fecsérelné tehetségét Rijkaard mellett (lásd Maxi Lopez)!
Nade majd jön ő és megmondja h erre gondolt e (mmint LG)

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
albicelesteX
A Vadász

2008.01.07. 16:07:53

Egyetértek LG veled!!!valamelyik topikban olvastam hogy hiányolod az erőembert a csapatból!!!Tök igazad van!!!És szerintem Keru tök alkalmas lenne erre a célra jobban mint akik most ülnek a padon!szerintem egy cserének az lenne a feladata ha beáll valamit hozzátegyen a játékhoz!na santinak ez nem sikerült soha a barcában!De én Gudjhonsent se szeretem hiába volt 1-2 jó meccse!!Ez nem az a szint!Nem elég!Benzema se lenne rossz csak ő meg szerintem zsákba macska huntelaarral együtt!én Trezeguet favorizálnám!Csak hát őt meg nem a padra hanem Eto'o mellé Henry Helyett!!!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.07. 15:45:33

LG írta:barcafan91 :!: Biztos, h nem rakná ki ezeket, max Ronaldinhot, őt meg Rijkaard is rakja, ugyhogy mind1.
LG! Egy Benzemához mit szólnál? Szerintem jobb befektetés Carew-nál:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.07. 15:32:36

barcafan91 :!: Biztos, h nem rakná ki ezeket, max Ronaldinhot, őt meg Rijkaard is rakja, ugyhogy mind1.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.07. 15:30:31

barcaafan91 Gondolkodj már!
Elegem van ilyen hülyeségekböl!
Mourinho-nak fő fegyvere a média és nagyon is jol használja!Amit mond azt nem szabad kézpénznek venni!de spanyol amugy se anglia hogy az edző csinál mindent!Puyol-t biztos nem rakná ki Roni meg ha igy játszik meg is érdemli!Meg itt azért a vezetőség némileg beleszol a dolgokba!Eto ugyan az mint Messi a médiát használta ellenük!
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.07. 15:30:09

mrmonster írta::lol:
Eto'o Henry Drogba Messi Dinho. Ez így sok. :wink:
Sztem is. Én ugyan szivesen látnék még 1 csatárt, de csak a padra, Ezqu meg Guddy helyett, egy nálunk jobb cserecsatár. Olyat aki magas, és jol fejel, ugyanakkor technikás is azért. Konkrétan Carewra gondoltam.
barcafan91
Barça B

2008.01.07. 15:27:08

jah jönne murinho...
és akk mi lenne a Barça val?
elmondom: Eto'o ki. Puyol ki, Ronaldinho ki, Messit szinésznek nevezte... tehát ki
nem hiszem h ez lenne az álmunk...
az tény h gudjohnsent én se látom szivesen a kezdőbe Deco helyett. De nem hiszem h erre a megoldás murinho.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.07. 15:27:01

Zozzy 5 írta:Én úgy érzem, hogy ebből nyáron Lippi lesz. Nem elsősorban a goal.com-os hír miatt, ez csak megersített ebben. Remélem jók a megérzéseim...

szerk: bár hozzátartozik, hogy félek Laportáék észjárásától egy kicsit. Nem lepődnék meg, ha idehoznának egy Ancelottit vagy van Bastent :roll:
Hát igen Mourinho-t szinte ki lehet zárni akkor már inkább Lippi!Annyira marhák nem lehetnek hogy Bastent hozzák!
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.01.07. 15:24:03

:lol:
Eto'o Henry Drogba Messi Dinho. Ez így sok. :wink:
Előre a TITOlusokért!
Lezárt