Zenék
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hello
valaki tudja szolgáltatni nekem a Rózsaszín Párduc zenéjét?
valaki tudja szolgáltatni nekem a Rózsaszín Párduc zenéjét?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Én a Szegeden Szabadon számot hallottam, tőlük, meg meg is van, és sztem nagyon ütős lett, tetszik, bár azt az angol reggea-s részt kihagyhatták volna! Jó benne a csaj hangja is! De a legdurvább "Mocsi" hangja, én behaltam rajta! Meghallgatom majd a teljes albumot kiváncsi vok a többire is!Chris0527 írta:Hát letöltöttem(legálisan engedélyel-de tényleg) egy szegedi 'gyülekezet' a Wemsical Present's albumát a Szegeden szabadont. Nagyon tetszik. Csináltak egy klippet is de a legjobb szám az albumról a Döme+FMAn-BeatBox Gondolom a nevéből már rá lehet jönni hogy beatboxolnak benne és sztem nagyon jól. Gondoltam megosztom veletekbocs hogy csak így tudtam feltölteni de így legalább ha meghalgatod és tetszik rögtön megvan a szám
Kár hogy itt debrecenben nem igazán tolják olyanok akiké el is jut hozzánk!
G.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2008.01.09. 15:21:28-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Megnéztem én is ezt a Skindredet, és egész jó, főleg a 2. albumuk jön be.Saviola írta:Értelek.Nekem bejövős..vannak nagyon zúzós számaik,meg laza,reggae-re jellemző muzsikáik is.Zsír.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nos, nem nagyon olvastam át a topciot, én Disco's Hit párti vagyok, Bárány Atis főleg, és Electro House, nekem van egy toplist-em, de már nem mai:
1. Michael Gray feat Steve Edwards -Somewhere beyond
2. Freax Brothers - Tension
3. Chris Lawyer & Thomy - We Gonna Feel It
4. Matjin Den Velden - Wish You
5. Axwell - I found You
1. Michael Gray feat Steve Edwards -Somewhere beyond
2. Freax Brothers - Tension
3. Chris Lawyer & Thomy - We Gonna Feel It
4. Matjin Den Velden - Wish You
5. Axwell - I found You
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Andris
- Adminisztrátor
Ez. Húh.Gyors.Kluivertinho írta:Fort Minor - High Roadlionelmessi19 írta:Hmm-hmm.Mostanában túl sok számot nem találok meg, de lehet én vagyok a béna.
Fort Minor - High Road
ha vkinek megvan, és feltöltené nekem z-share-re vagy sendspacere, azt nagyon megköszönném!

Jó a tempó.

Köszönöm szépen!!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Köszi szépen, már töltöm is. Van 1-2 ismerős arc köztük.Chris0527 írta:http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=media9512_hu tessék fent van és ingyenesKluivertinho írta: Feltöltenéd nekem az egész albumot? Szívesen meghallgatnám.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Entrenador del Barça
http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=media9512_hu tessék fent van és ingyenesKluivertinho írta: Feltöltenéd nekem az egész albumot? Szívesen meghallgatnám.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Feltöltenéd nekem az egész albumot? Szívesen meghallgatnám.Chris0527 írta:Hát letöltöttem(legálisan engedélyel-de tényleg) egy szegedi 'gyülekezet' a Wemsical Present's albumát a Szegeden szabadont. Nagyon tetszik. Csináltak egy klippet is de a legjobb szám az albumról a Döme+FMAn-BeatBox Gondolom a nevéből már rá lehet jönni hogy beatboxolnak benne és sztem nagyon jól. Gondoltam megosztom veletekbocs hogy csak így tudtam feltölteni de így legalább ha meghalgatod és tetszik rögtön megvan a szám

-
- Entrenador del Barça
Hát letöltöttem(legálisan engedélyel-de tényleg) egy szegedi 'gyülekezet' a Wemsical Present's albumát a Szegeden szabadont. Nagyon tetszik. Csináltak egy klippet is de a legjobb szám az albumról a Döme+FMAn-BeatBox Gondolom a nevéből már rá lehet jönni hogy beatboxolnak benne és sztem nagyon jól. Gondoltam megosztom veletek
bocs hogy csak így tudtam feltölteni de így legalább ha meghalgatod és tetszik rögtön megvan a szám 

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Fort Minor - High Roadlionelmessi19 írta:Hmm-hmm.Mostanában túl sok számot nem találok meg, de lehet én vagyok a béna.
Fort Minor - High Road
ha vkinek megvan, és feltöltené nekem z-share-re vagy sendspacere, azt nagyon megköszönném!

- Andris
- Adminisztrátor
Hmm-hmm.
Mostanában túl sok számot nem találok meg, de lehet én vagyok a béna.
Fort Minor - High Road

Fort Minor - High Road

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila

hát nekem most " ez " visz mindent. nagyon régi, de viszont annál jobb zene!
tánc is fontos elem a vidibe 

Gyerünk Szandi,tedd fel a kérdést...
Nem leszek olyan mint Cartman a South Parkból!Segítek,megvan a lemez
Nem leszek olyan mint Cartman a South Parkból!Segítek,megvan a lemez

Kb 2 hónapja írtam be először, h ez a Serdzs ez aztán igazi nagy forma, ha valaki elküldi a cd-t, vagy esetleg együtt örömködne velem, hogy milyen jó is ez, dehát nem nagyon voltak jelentkezők..Homér írta:Újabban két SP között rendszeresen Serj Tankian klippet adnak a magyar MTV-n. Támogatom, igazi művészember, nem két billentyű felváltva történő nyomkodásával keresi a pénzét.
Empty walls klippje igazi klasszikus, mint kb. minden második System számé

AZ összes számot ő írta, nagy részükben a hangszereken is ő játszik, és az összes

Sok sikert neki! A klipek megháát...Serj! Játékkatonák, játszóház...eszméletlen forma

Sztem a 2007-es év top 10-es albumjai közt lazán ottvan. Nálam tuti.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Director del Fútbol
A reklám zseniális!VIII.Henrik írta:http://www.youtube.com/watch?v=Sq2vl99iIEc
(mert már mindent feltalált Szőke kapitány)

Lool ténylegbarca99 írta:G-Jay írta:Szerk: leszedtem, de nem tudom kitömöríteni, mert vmi jelszót kér. Nemértem hogy milyen jelszó kéne neki, tudsz segíteni?wutang85 írta:Jelszó:www.albumhunt.com

De mentségemre szóljon, estefelé már rosszabbul lát az ember

G.
California Love
California Love
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Újabban két SP között rendszeresen Serj Tankian klippet adnak a magyar MTV-n. Támogatom, igazi művészember, nem két billentyű felváltva történő nyomkodásával keresi a pénzét. 

Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
- Entrenador del Barça
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

G-Jay írta:Szerk: leszedtem, de nem tudom kitömöríteni, mert vmi jelszót kér. Nemértem hogy milyen jelszó kéne neki, tudsz segíteni?wutang85 írta:Jelszó:www.albumhunt.com
Hali!wutang85 írta: Hello!
itt az egész album--
http://rapidshare.com/files/33673960/Li ... _South.rar
Jelszó:www.albumhunt.com
Köszönöm szépen!
G.
Szerk: leszedtem, de nem tudom kitömöríteni, mert vmi jelszót kér. Nemértem hogy milyen jelszó kéne neki, tudsz segíteni?
California Love
California Love
Sajnos jobb híján íde írom:Aprieto ment egy p.ü.!

Punnany massif -körkorkép vagy Faktor-amire mi táncolunk albuma valakinek nincs meg?