Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes a felállás,mert a sport1 angol ligakupát ad este,míg a kettő úgy néz ki,h a Bilbao-espanyol meccset adja(műsorinfo szerint).Viszont kétlem,h a Sevilla-barcát kihagynák,tévéjog probléma nem lehet,mert a Sevilla otthoni meccseit mindig le adták eddig,szal nem tudom,bizakodjunk ,valószínű a műsorinfo rossz!Andrisveres írta:melyik csatorna adja a meccset?
Háát.. erre pedig nagy az esély.. hisz Guddy akkora csúcsformában van...La Pulga írta:+ "Ha nem nyerjük meg a meccset, mi is rákosok leszünk?”:D Ha az izlandit bemeri tenni a kezdő 11 közé, én nem nézem meg a meccset.LG írta:Edző bácsi, utállak
Egyetértek, nem szabad átesni a ló túloldalára.barca99 írta: Nem kell szeretni Rijkaardot, de túlzásokba sem kell esni.
És ha sérültek, játszanának, rásérülnek, akkor jobb lenne? Vagy mi a problémaLG írta:Deco és Ronaldinho kimaradnak vmi rejtélyes sérülés végettErre idéznék a South Parkbol vmit: Edző bácsi, utállak
Hiába magyarázod akárkinek is mert aki nem akarja ugy se érti meg!Zozzy 5 írta:Kiváncsi lennék, hogy mennyire örjöngenél, ha EREDMÉNYES játékkal BL-t nyernénk...robag írta: Egy hónapig őrjöngtem, mikor az olaszok azzal fos játékkal vb-t nyertek...
Nah ezt értesd meg pár emberrel!barca99 írta:![]()
![]()
![]()
Mourinho és Lippi került szóba mostanában. Ezek közzül bármelyik jön, csak jól járhatunk.
(nagyon remélem, hogy akik ellenzik a két edzőt, kifogásolva a szép játékot azok nézték az idei meccseinket... mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy idén hányszor volt szép a játék.)
Bárcsak igaz lenne! Mehetne már Rijkaard! Elég volt belőle!