Nekem
Van Der Vaart egy nagy kérdés, pontosabban az, hogy hogyan tudna beilleszkedni a csapatba, és mennyire lenne hasznos. Biztosan az lenne. Nos, nagyon jó játékos, de én más után néznék.
D. Alves leigazolása nagyon jó lenne, nemcsak klasszis szv, a támadásokba jól segít, bár néha fent ragad. S ami még nagy előnye, hogy jobb oldalról kitűnő szabadrúgáslövő, sez nekem hiányzik a Barca jelenlegi keretéből. Én biztosra veszem, hogy csak az idény után engedik el, s állnak szóba az érdeklődőkkel. Így, ha most távozik Zamb, akkor sem tudnák leigazolni, s nem is valószínű, hogy jelenleg ekkora pénzt áldoznának érte. Ergo Lahm jöhet, ennek a verziónak is örülnék, de ha csak nyáron igazol el Zamb, akkor van esély, méghozzá sztem elég nagy Dani megvásárlására (persze a közelmúlt átigazolási politikája ellen lenne egy ilyen igazolás).

Mégiscsak legszívesebben Zambrotta maradását látnám ,folyamatos játszatását, tőle pedig jó teljesítményt, viszont már közel az idő, hogy a jövő jobbhátvédjén gondolkodjanak Txiki-ék.
A tegnapi csatárkérdés: persze, nem hátrány ha van egy magas, erőteljes, jól fejelő zúzógép csatár egy klubban, aki technikailag is képzett, mint pl.: Carew, nálam ő nagy tiszteletnek örvend, és ugye Toni, de akkor sincs értelme addig egy ilyet igazolni, míg:
- egy csatár és két szélső a támadóalakzat, ilyen esetben nem felívelésekkel operál egy csapat, viszont a védők lerázása egy ilyen kaliberű játékosnak nehezebb, így a gólhelyzetbe kerülés is (nah, részrehajló vagyok, kedvenc taktikám elől a két winger + egy striker)
- Bojan , Henry, Eto'o keretben van, márpedig inkább ők, mint más, s ha kiesik Eto'o, rengeteg variáció van, bár ezt Frank nem biztos hogy alkalmazni tudná, és ugye, ha lesérülne (sose többé) mint tavaly kétszer is, akkor ahogyan ősszel, van Krkic, visszatérő Messi, egyre jobb Henry..., ha nincs is gólerős, vagy bármilyen értékelhetó Ronaldinho.