Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az-az.Cooltiszo írta: Msn-es vírus? Még enm hallottam róla, nem az amikor elküld egy linket minden elérhető partnernek?
Msn-es vírus? Még enm hallottam róla, nem az amikor elküld egy linket minden elérhető partnernek?Enrique írta:Azt a [auto_cenzúra] msnes vírust, amit (én hülye, hülye-hülye-hülye, hisz olvastam róla) megnyitottam...Cooltiszo írta:Mit is írtottál ki?Enrique írta:Itt vagyok megent, kiírtottam az msnes férges 'mit is' ?' a gépemről!![]()
Legalábbis remélem h kiirtottam, mert most még műxik a rendszer.
Azt a [auto_cenzúra] msnes vírust, amit (én hülye, hülye-hülye-hülye, hisz olvastam róla) megnyitottam...Cooltiszo írta:Mit is írtottál ki?Enrique írta:Itt vagyok megent, kiírtottam az msnes férges 'mit is' ?' a gépemről!
Jajjj de hasonlítass a részeges bácsikámra!!!Zsolti írta:Ne is menjél ez a haj tök jól áll neked.Boixos írta:necsinájjátok má srácok! még fodrászná sem vótam... azé köszi!
Baptista királyLG írta:Café, Rohadtdijo, Romlando, Kopasz Károly, Baptista szeretet szolgálat, Kaki...
Van Bokros, Retyo, Geco, Lobonc
Igy kapásbol ezek jutottak eszembe...
Nem nagyon értem, de mind1....balboa7 írta:Szeretnék egy kis segítséget kérni minden forumozótól!
Csináltam egy kis filmecskét, a Fifa 2005 alapjaként, amibe a Barca és a Brazil csapat -ok vannak főszerepben. Nos, arra kérnélek titeket, hogy e két csapat játékosainak kéne egy becenevet adni, mint pl: Fantastikus Ronaldinho, meg hasonlok! Akinek vannak ötletei azokat arra kérem hogy erre az email címre küldjék el: balboa@fibermail.hu
Előre is köszike!
Ez a legegyszerűbb mód hogy megkérdez egy illetékest hogy milyen magas az épület!Cserébe ajándékba adja a készüléket!Legalábbis sztemmrmonster írta:A végén a portásos dolgot nem értem, de amúgy korrekt kis sztori