Subinho írta:Ronaldinho tényleg csak árnyéka régebbi önmagának, de ne felejtsétek el mit tett a csapatért!!! Egy szó csak, TISZTELET!!! ne kelljen már úgy elmennie, mint Rivaldonak!!! Azóta is bánja minden igazi Barcás!!! Zidane-nak is voltak rosszabb évei, mégis a Realból vonult vissza!!! Ez az év sztem úgy sz*r ahogy van, nem csak R10, a többiek is!!! A nyáron hátha történik végre valami...
Viszont aztán már Rivaldo sem volt a régi, és sztem Ronie sem lex már. Sztem nem nyáron, hanem nyárig kell bizonyitania

Perxe, ha Rijkaard nem játxatja ilyen-olyan okokbol, ugy nehéz lex. Pl. pont ilyen kiscsapatok ellen kéne kezdetni, nem bebaxni x meccs kihagyás után a real ellen, h mennyé varázsolj

Mert azt ugy nem lehet.
Kapja meg a bizonyitási lehetőséget nyárig, és mutassa meg, h mit tud. Ha nem, akkor nyáron mennie kell. Hiába tett rengeteget a klubbért. Mert ha csak azt nézzük, akkor megérdemelne még 10 évet is

Csak a klubbnak nem biztos, h olyan jo lenne az, és elősször a klubb érdekeit kell nézni. A másik dolog, lehet neki is jot tenne egy környetetváltás. Inkább máshol varázsoljon, mint itt szenvedjen.