Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
M19
Barça B

2008.01.13. 17:40:26

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.13. 11:01:25

Subinho írta:Ronaldinho tényleg csak árnyéka régebbi önmagának, de ne felejtsétek el mit tett a csapatért!!! Egy szó csak, TISZTELET!!! ne kelljen már úgy elmennie, mint Rivaldonak!!! Azóta is bánja minden igazi Barcás!!! Zidane-nak is voltak rosszabb évei, mégis a Realból vonult vissza!!! Ez az év sztem úgy sz*r ahogy van, nem csak R10, a többiek is!!! A nyáron hátha történik végre valami...
Viszont aztán már Rivaldo sem volt a régi, és sztem Ronie sem lex már. Sztem nem nyáron, hanem nyárig kell bizonyitania :!: Perxe, ha Rijkaard nem játxatja ilyen-olyan okokbol, ugy nehéz lex. Pl. pont ilyen kiscsapatok ellen kéne kezdetni, nem bebaxni x meccs kihagyás után a real ellen, h mennyé varázsolj :!: Mert azt ugy nem lehet.

Kapja meg a bizonyitási lehetőséget nyárig, és mutassa meg, h mit tud. Ha nem, akkor nyáron mennie kell. Hiába tett rengeteget a klubbért. Mert ha csak azt nézzük, akkor megérdemelne még 10 évet is :!: Csak a klubbnak nem biztos, h olyan jo lenne az, és elősször a klubb érdekeit kell nézni. A másik dolog, lehet neki is jot tenne egy környetetváltás. Inkább máshol varázsoljon, mint itt szenvedjen.
Subinho
Director del Fútbol

2008.01.12. 21:34:47

Ronaldinho tényleg csak árnyéka régebbi önmagának, de ne felejtsétek el mit tett a csapatért!!! Egy szó csak, TISZTELET!!! ne kelljen már úgy elmennie, mint Rivaldonak!!! Azóta is bánja minden igazi Barcás!!! Zidane-nak is voltak rosszabb évei, mégis a Realból vonult vissza!!! Ez az év sztem úgy sz*r ahogy van, nem csak R10, a többiek is!!! A nyáron hátha történik végre valami...
Szofi
Barça C

2008.01.12. 16:51:13

Halihó! Nem tudtok valamit Ronniról? Hogy hogy van? Vagy hogy mikor tér vissza?Előre is köszi
Replay
Director del Fútbol

2008.01.12. 12:59:28

Komolyan mondom, rendesen szivszoritó érzés volt figyelni a BarcaTV-n a Murcia ellen (2003. október, 3-0) összefoglalót, hogy milyen gyors volt, mennyire energikus, milyen jó kedve volt...
okos666
Jugador del Barça

2008.01.11. 17:58:01

Victor_Valdes írta:
Scumy írta:Ronnie (szerintem) már megközelíteni sem fogja régi önmagát, DE örülne egy rakás focista sztem ha olyan sz*rul tolná a bogyót mint ő, plussz amit tett a csapatért mindenképp tiszteletet érdemel. Eladni nem szabad, már csak lojalitásból sem, le kell ültetni a csere padra, azt ha feltámad, akkor visszadobni a levesbe, ha meg nem, akkor sem lenne egy utolsó cserének.
Azt mondod nem támad fel akkor minek tartsuk meg??
Amugy meg fele ennyi pénzért is van megfelelő csere!
Ha már a szurkolók se bíznak benne és nem támogatják,akkor biztos a moráljára is romlani fog,és a teljesítménye is!!!Én reménykedem hogy R10 felépül,és ha csak megközelíti azt a formát amit régen mutatott,még az is jó!!!
Imádlak BARCA!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.11. 13:18:29

Scumy írta:Ronnie (szerintem) már megközelíteni sem fogja régi önmagát, DE örülne egy rakás focista sztem ha olyan sz*rul tolná a bogyót mint ő, plussz amit tett a csapatért mindenképp tiszteletet érdemel. Eladni nem szabad, már csak lojalitásból sem, le kell ültetni a csere padra, azt ha feltámad, akkor visszadobni a levesbe, ha meg nem, akkor sem lenne egy utolsó cserének.
Azt mondod nem támad fel akkor minek tartsuk meg??
Amugy meg fele ennyi pénzért is van megfelelő csere!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.01.11. 14:05:05-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Scumy
Jugador del Barça

2008.01.11. 13:09:25

Ronnie (szerintem) már megközelíteni sem fogja régi önmagát, DE örülne egy rakás focista sztem ha olyan sz*rul tolná a bogyót mint ő, plussz amit tett a csapatért mindenképp tiszteletet érdemel. Eladni nem szabad, már csak lojalitásból sem, le kell ültetni a csere padra, azt ha feltámad, akkor visszadobni a levesbe, ha meg nem, akkor sem lenne egy utolsó csere. Most mindenképp egy megfelelő utódot kell keresni számára-pozíciójára, mert a végén vagy a többi aduászunk sérülése miatt nyafogunk, vagy Giovanni fog kiégni idő előtt. No meg egy José Mourinho a a hollandus helyére...de ez már másik mese :)
Replay
Director del Fútbol

2008.01.11. 12:24:30

Most már magam is elbizonytalanodtam, hogy tényleg ennyire szerencsétlen és mindig megsérül, vagy nem akar gyógyulni, játszani, fél az újabb csalódástól, hiszen úgyis mindenki azt várja tőle, hogy 2-3évvel ezelőtti formáját hozza hipp-hopp.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.01.10. 20:17:37

Az ő formahanyatlásának szerintem az egyik oka az volt, hogy akkor elvárás volt vele szemben, hogy összeroppant tőle. Tavalyi idényben is szidták mint a bokrot, pedig szerzett egy rakás gólt. Tény, hogy akkor már nem nagyon "varázsolt", de idén már azt kell hogy mondjam, hogy néhány meccsen inkább visszaveti a csapat lendületét mint hozzáad a támadásokhoz.

Folyamatosan belebonyolódik a cselekbe, amiket már nem tud megcsinálni + a keresztlabdái sem ígérnek gólhelyzetet soxor.

Bár még mindig azt mondom, hogy Eto'o-t, Messit és Ronniet nem láttuk még együtt játszani ebben az idényben, Messi a világ véleményem szerint legjobbjává érett(nyilván van, aki Kakát érzi a legjobbnak), ha összeáll ez a hármas, elvileg nem lehet probléma.
okos666
Jugador del Barça

2008.01.10. 20:03:15

orska írta:Én személy szerint nagyon sajnálom hogy ma sem játszik Ronnie....Még mindig nagyobb élmény az Ő játékát nézni, mint a sablonos többségét. Igaz hogy a gyorsasága megkopott de ennek ellenére hiszem hogy ha lehetőséghez jut, megint egyre jobb fromába lendül. És hát valljuk meg, nélküle sem jobb a csapat játéka, sőt....

Várom hogy felépüljön és bizonyítson....
Ez igaz!! Remélem,hogy hamarosan azt a gyorsaságát is visszanyeri,amivel az őrületbe kergette a védőket!!És remélem,hogy olyan megoldásokat,cseleket,és nagyszerű beadásokat is végre alkalmaz majd játék közben,és hátha fog szerezni gólt a "saját" támadásából... :D
Imádlak BARCA!!!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.10. 07:02:55

Van valami abban amit írsz, de a tényekkel elég nehéz vitatkozni, márpedig tényleg minden nagy sztár elég érdekesen ment el innen, és ha megnézed Raulnak pl. nem másfél hanem minimum három gyenge szezonja volt a reálnál ha nem négy, ennek ellenére először tavaly merült fel, hogy eladják. Ettől függetlenül, amit R10-ről írsz azzal nagyjából egyetértek és jót tenne neki ha egy ideig nyugta lenne játékosügynököktől, újságíróktól és csak a focira meg a játékára koncentrálna.
Balinho
Entrenador del Barça

2008.01.10. 00:36:31

Schuster nyilatkozoata elég nyilvánvalóan a sz*r keverésének akaratával íródott...

Egyébként pedig abszolút nincs igaza. Dinho ezt a játékot nyújtja a BL-döntő óta (vagy legalábbis azóta megy lefele). Annak lassan két éve. Úgy gondolom attól, hogy anno a Barca felemelkedése nagyban neki volt köszönhető még nem kell neki mindent elnézni. És egyébként meggyőződésem, hogy ha látnánk hogy küzd-hajt utolsó leheletéig nem fütyülnék ki. Emlékszem régen fél térden is csúszott a laszti után, most meg az első ilyenre méltatlankodni kezd és reklamál.

Ugyanakkor Schuster részéről nagyon okos nyilatkozaz ez. Dinhoval az a baj hogy nem magában keresi a hibát és nemhogy megkétszerezné az erőfeszítéseit, inkább durcizik. Márpedig az ilyen kis "megerősítések" még inkább azt sugallják, hogy vele ejde elbánnak Barcelonában és eszébe se fog jutni, hogy talán ő a hibás.

Egyébként is biztos hogy a Milan és a Chelsea emberei 3-4 éve nyomatják az aknamunkát, mindegyik elmondja mennyire nem becsülik meg Barcelonában és mennyire más és jó lenne neki Londonban/Milanoban. És affelől sincs kétségem, hogy épp ezek miatt menni is akar, és megy is. Könnyebb mást hibáztatni...

De történhet akármi kaphat új, testhez állóbb szerepet (a megváltozott fizikai tulajdonságaihoz jobban passzolót, hathat rá jól a környezetváltozás, az új edzője is hozhat átmeneti fellendülést, de ahhoz hogy a régi önmagát megközelítse ahhoz a saját hozzáállásán kellene leginkább változtatnia. Ezesetben, mert bár szvsz úgy és azt nem fogja tudni játszani mint régen, de kemény munkával elérhet újra a világklasszis szintre, mert ahol most tart az még a top10be is kevés.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.01.10. 00:04:17

nem lehet kritizálni egy játékost, ha gyengén játszik ennyi pénzért??
hogy lenne már igaza... ráadásul egyelőre el sem küldték, miről ugat tehát
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.09. 19:21:06

Na, hát én az RTL teletextjén olvastam Schuster barátunk... Igaza van, részben... De azért Ronnie sincs éppen formában...
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.09. 14:57:32

dr. Mezey írta:Tényleg nem kötekedésből, de elárulná valaki, hogy miért kellett törölni az előző hozzászólásomat? Csupán annyit írtam hogy érdemes elolvasni a goal.com -on mit nyilatkozott schuster a barcáról. És hogy igaza van.

Ha aki kitörölte elolvasta, akkor láthatta hogy ronaldinho-ról volt szól illetve arról hogy a barcában nem becsülik meg és hogy minden sztár a hátsó ajtón tűnt el már vagy harminc éve, ahogy schuster is.

Kiváncsi vagyok melyik szabályt szegtem meg.
passz. nem tudok róla semmit
orska
Jugador del Barça

2008.01.09. 14:51:41

Én személy szerint nagyon sajnálom hogy ma sem játszik Ronnie....Még mindig nagyobb élmény az Ő játékát nézni, mint a sablonos többségét. Igaz hogy a gyorsasága megkopott de ennek ellenére hiszem hogy ha lehetőséghez jut, megint egyre jobb fromába lendül. És hát valljuk meg, nélküle sem jobb a csapat játéka, sőt....

Várom hogy felépüljön és bizonyítson....
Mihu
Director del Fútbol

2008.01.09. 14:27:30

dr. Mezey írta:Tényleg nem kötekedésből, de elárulná valaki, hogy miért kellett törölni az előző hozzászólásomat? Csupán annyit írtam hogy érdemes elolvasni a goal.com -on mit nyilatkozott schuster a barcáról. És hogy igaza van.

Ha aki kitörölte elolvasta, akkor láthatta hogy ronaldinho-ról volt szól illetve arról hogy a barcában nem becsülik meg és hogy minden sztár a hátsó ajtón tűnt el már vagy harminc éve, ahogy schuster is.

Hát mondjuk Schuster véleménye is....tudjuk hogy hogy vált el a Barcától és azt is hogy most a Real edzője. Nem a szíve csücske a Barca. Szóval ez lehet ilyen "kisebb" fricska is. Sőt szerintem ez konkrétan az.
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.01.09. 14:18:42

Rivaldo és Ronaldinho nem lehet egy kalap alatt venni. Az egyik mindig akár milyen sikereket ért el mindig is alázatos marat. Ez a legnagyobb különbség. Számomra így születnek legendák.
Dave87
Capitá del Barça

2008.01.09. 14:02:20

Henk ten Cate fogta Ronaldinhot, jo volt az a cikk, ami nemrég megjelent itt. Szerintem az az igazság, ami abban van.
Amióta Henk elment, Dinho nem az igazi, nincs ki megfogja, Párizsban sem tudták.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.09. 13:24:08

Tényleg nem kötekedésből, de elárulná valaki, hogy miért kellett törölni az előző hozzászólásomat? Csupán annyit írtam hogy érdemes elolvasni a goal.com -on mit nyilatkozott schuster a barcáról. És hogy igaza van.

Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.07. 22:44:23

Andrisveres írta:káromkodásért moderálva

Ronaldonho is hibás mondom,de az edzői stáb feladata a felügyelése és az edzése,hisz Ronnie ezért kapja a fizetését!És mielőtt azt mondanátok,h magától miért nem.Nézzetek magatokba ,h mit tennétek,ha az egész világ előttetek feküdne és még az edző is megengedné,h azt csináljatok,amit akartok?
Roniee21
Capitá del Barça

2008.01.07. 22:30:06

Bányász írta:Hát nem tudom...nem annyira jó mint Ronaldinho,de azért össze lehetne mérni őket..nem sokkal marad el!
Hát sztem Rivaldo jobb játékos volt! Ronaldinho egy kicsivel gyengébb!
Roniee cselezésben jobb,viszont Rivaldonak-a lövései voltak jobbak :wink:
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.01.07. 22:27:13

Én akkoriban nem drukkoltam még a barcának de rvaldo mindig a kedvencem abszolút a világ legjobbja volt és akárcsak zizou a vb-n is megmutatta h mekkora játékos!!!

az hatalmasbrazil csapat volt ronnie 8 gól dinho csillogot angolok ellen úgy futott mint a nyúl és RIVALDO meg asszem rúgott vmi lehet h hülyeségt mondok : 5 gólt? vagy 4et? vagy 3at? ésannyi gólpasszt adott h vmi hihetetlen. Mindig utálni fogom van gaalt és milant is amiatt amit csináltak vele.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.07. 22:21:41

http://www.youtube.com/watch?v=LNyTLLjHbbo

Hát nem tudom...nem annyira jó mint Ronaldinho,de azért össze lehetne mérni őket..nem sokkal marad el!
Hihetetlen milyen játékosaink voltak és,hogy hagytuk őket elveszni!
Az a baj,hogy félek Ronaldinhora is ez a sors vár :?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lezárt