Viszont aztán már Rivaldo sem volt a régi, és sztem Ronie sem lex már. Sztem nem nyáron, hanem nyárig kell bizonyitaniaSubinho írta:Ronaldinho tényleg csak árnyéka régebbi önmagának, de ne felejtsétek el mit tett a csapatért!!! Egy szó csak, TISZTELET!!! ne kelljen már úgy elmennie, mint Rivaldonak!!! Azóta is bánja minden igazi Barcás!!! Zidane-nak is voltak rosszabb évei, mégis a Realból vonult vissza!!! Ez az év sztem úgy sz*r ahogy van, nem csak R10, a többiek is!!! A nyáron hátha történik végre valami...
Ha már a szurkolók se bíznak benne és nem támogatják,akkor biztos a moráljára is romlani fog,és a teljesítménye is!!!Én reménykedem hogy R10 felépül,és ha csak megközelíti azt a formát amit régen mutatott,még az is jó!!!Victor_Valdes írta:Azt mondod nem támad fel akkor minek tartsuk meg??Scumy írta:Ronnie (szerintem) már megközelíteni sem fogja régi önmagát, DE örülne egy rakás focista sztem ha olyan sz*rul tolná a bogyót mint ő, plussz amit tett a csapatért mindenképp tiszteletet érdemel. Eladni nem szabad, már csak lojalitásból sem, le kell ültetni a csere padra, azt ha feltámad, akkor visszadobni a levesbe, ha meg nem, akkor sem lenne egy utolsó cserének.
Amugy meg fele ennyi pénzért is van megfelelő csere!
Azt mondod nem támad fel akkor minek tartsuk meg??Scumy írta:Ronnie (szerintem) már megközelíteni sem fogja régi önmagát, DE örülne egy rakás focista sztem ha olyan sz*rul tolná a bogyót mint ő, plussz amit tett a csapatért mindenképp tiszteletet érdemel. Eladni nem szabad, már csak lojalitásból sem, le kell ültetni a csere padra, azt ha feltámad, akkor visszadobni a levesbe, ha meg nem, akkor sem lenne egy utolsó cserének.
Ez igaz!! Remélem,hogy hamarosan azt a gyorsaságát is visszanyeri,amivel az őrületbe kergette a védőket!!És remélem,hogy olyan megoldásokat,cseleket,és nagyszerű beadásokat is végre alkalmaz majd játék közben,és hátha fog szerezni gólt a "saját" támadásából...orska írta:Én személy szerint nagyon sajnálom hogy ma sem játszik Ronnie....Még mindig nagyobb élmény az Ő játékát nézni, mint a sablonos többségét. Igaz hogy a gyorsasága megkopott de ennek ellenére hiszem hogy ha lehetőséghez jut, megint egyre jobb fromába lendül. És hát valljuk meg, nélküle sem jobb a csapat játéka, sőt....
Várom hogy felépüljön és bizonyítson....
passz. nem tudok róla semmitdr. Mezey írta:Tényleg nem kötekedésből, de elárulná valaki, hogy miért kellett törölni az előző hozzászólásomat? Csupán annyit írtam hogy érdemes elolvasni a goal.com -on mit nyilatkozott schuster a barcáról. És hogy igaza van.
Ha aki kitörölte elolvasta, akkor láthatta hogy ronaldinho-ról volt szól illetve arról hogy a barcában nem becsülik meg és hogy minden sztár a hátsó ajtón tűnt el már vagy harminc éve, ahogy schuster is.
Kiváncsi vagyok melyik szabályt szegtem meg.
Hát mondjuk Schuster véleménye is....tudjuk hogy hogy vált el a Barcától és azt is hogy most a Real edzője. Nem a szíve csücske a Barca. Szóval ez lehet ilyen "kisebb" fricska is. Sőt szerintem ez konkrétan az.dr. Mezey írta:Tényleg nem kötekedésből, de elárulná valaki, hogy miért kellett törölni az előző hozzászólásomat? Csupán annyit írtam hogy érdemes elolvasni a goal.com -on mit nyilatkozott schuster a barcáról. És hogy igaza van.
Ha aki kitörölte elolvasta, akkor láthatta hogy ronaldinho-ról volt szól illetve arról hogy a barcában nem becsülik meg és hogy minden sztár a hátsó ajtón tűnt el már vagy harminc éve, ahogy schuster is.
Kiváncsi vagyok melyik szabályt szegtem meg.
Andrisveres írta:káromkodásért moderálva
Hát sztem Rivaldo jobb játékos volt! Ronaldinho egy kicsivel gyengébb!Bányász írta:Hát nem tudom...nem annyira jó mint Ronaldinho,de azért össze lehetne mérni őket..nem sokkal marad el!