grecki írta:gekkodan írta:Annyi pozitívum volt a meccsen, hogy már legalább felállt a hollandus és valamennyire meccselni próbált. Ilyeneknek is örülni kell, de tuti, hogy előbb nyúltam volna bele a meccsbe egy Eto'o - Bojan csere az 50-60környékén már aktuális lett volna...
Gekkodan,
nagy tudású, értelmes fórumozónak "ismertelek" meg, akinek a véleményével szinte teljesen egyet is tudok érteni, de nem gondolod, hogy kicsit túlzásba viszed a Rijkaard-ellenességet?
Szerk: Úgy értem, hogy minden meccs után ugyanazokat leírni szerintem fölösleges. De te tudod, a te dolgod...
Nem tudok vitatkozni veled, egy picit el vagyok keseredve, bár azzal, hogy elmondom többször ugyanazt, nyilván nem történik előrelépés:) De ez már az én naívságom:) Egyébként nem vagyok ellene a srácnak sem, ez is túlzás, csak vélhetően pont azért vagyok megdöbbenve az utóbbi heteken, mert nem értem, hogy miről is van szó. Ha tényleg csak Henk Ten Cate munkája volt itt ami döntött, akkor sem tudom felfogni, hogy miért tartunk itt, pusztán mert távozott? Ha ő volt a koponya, akkor sem hiszem, hogy Rijkaard elfelejtette azokat az éveket, megtanulhatta volna Ő is amit akkor kellett. Ráadásul nem hinném, hogy akkora loser lenne a holland vezetőedzőnk, mint amennyire az utóbbi hetek mutatják. Ezért vagyok úgy elkeseredve, nem tudom a magyarázatot.
Lehet, hogy nem is vele van a baj, lehet, hogy az egész szakmai stáb ahogy van kiégett, de az is lehet, hogy az alapozás is gagyi volt, hogy az erőnléti edzők a rosszak, nem tudom. Nem akarok Rijkaard nyakába varrni mindent és nem is vagyok ellene, csak valahogy borzalmasan kilátástalannak érzem a helyzetet.