Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.13. 22:29:39

Ordog írta:

Többieket nem tudom hogy állnak vele, de én a DB-n kivül lexarom az összes mangát.
Mármint animét.. :roll: Nem tudod mit hagysz ki! Egyébként érdekel a DB manga?(már ami megjelent itthon..)
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.01.13. 22:24:18

Szandi írta:Minden "szakértő" azt mondja, h a japán jobb.
Jobb a feelingje, japán szinkronosok jobban átérzik a történeteket.
Bár nekem sosem volt gondom semmilyen szinkronnal sem, sőt néha zavar, hogy olvasni kell filmnézés közben. :oops:
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.13. 22:16:59

Szandi!
Aki divatból lett fan,úgyis lemorzsolódik! Ha az Akirára gondolsz nekem sem a kedvencem,de nem rossz!
Rengeteg féle anime van:lányoknak,fiúknak,horror rajongóknak,viccesek is vannak mint a Naruto,nerima daikon brothers,dráma..amit akarsz!
Vannak jó szinkronok,de eredetiben tényleg jobb!
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.01.13. 21:57:41

Minden "szakértő" azt mondja, h a japán jobb.
Drigo: magyar rossz, azt tudod, a japánt meg úgyse érted. Lehet, h az még rosszabb :wink: :-k O:)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.13. 21:52:54

Ordog írta:Aki nézte anno az RTL-en a részeket az beleszeretett...
Az biztos! Egyik haverom azért iratkozott ki napköziből, hogy hazaérjen a DB-re :lol:

Viszont nem emlékeztem, hogy a magyar szinkron ennyire gyatra, még szerencse, hogy minden részen van japán és magyar hangsáv is. Mivel sikerült beszereznem mind a 153 részhez feliratot, így biztosan japánul nézem majd végig, ez a magyar borzalmas.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.01.13. 21:46:37

Grat Zozzy! =D>
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.13. 21:45:19

Szandi írta:u.i: Nem akartam anime fanokat megbántani, csak egyszerűen kifejtettem, h mekkora szánalom az, hogy az utóbbi kb 1, fél évben mennyi ember divatból állt rá erre. Az igazi, több éve animésok ezen az íráson ne vegyenek semmi rosszindulatot.
Nem vagyok egy hűde nagyon nagy anime fan, de azért szeretem, és engem pl egyáltalán nem sértettél meg ezzel. Mindig is lesznek divat emberek, bármiről is legyen szó.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.13. 21:41:24

Szandi. Dragonballt többet a szádra ne vedd, ha nem tetszik. Vagy jót vagy semmit. :lol:

Itt kialakult a fórumon egy társaság akiknél (hála Drigonak) ismét feléledt a Dragon Ball mánia, ami minannyiunkban ott szunnyadt hosszú éveken át. Ennél nagyobb, véresebb, izgalmasabb és kinézetre is fantasztikus animét mégeccer nem fognak csinálni. :DDD Ilyen csak egyszer van egy ember életében:)))

Többieket nem tudom hogy állnak vele, de én a DB-n kivül lexarom az összes mangát. A DB-t viszont nem lehet nem szeretni. Aki nézte anno az RTL-en a részeket az beleszeretett... Nyílván te nem tartozol ezek közé az emberek közé Szandi, szóval nem érzed át azt a feelinget amit mi:) Biztos nem Te leszel az aki itt a fórumon hamarosan egy Dragon Ball topicot fog nyitni:DDD

Szóval az avataromról és a DB-ről is csak jót! thx ;)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.01.13. 21:41:17

Nem az számít hogy mióta anime-fan vki, mert hát nem találkozik olyan sokat olyanokkal, amik alapján megszeretheti. Én is csak a 3 legnagyobb kúlt-animét nézem, azok viszont jók. 8)
Narutot meg nem bántani, az az egyik legviccesebb anime. :P
Szandi
Főnökasszony

2008.01.13. 21:28:02

Lp! Én töröltem a saját kutyás hsz-met, mert nemtom, meggondoltam magam. Azóta se jó am a hangfalam :P
Ördög: ez az avatar...mondtad, hogy kéne valami jó...háát :?
Gyűlölöm az animékat. Az összeset. Undorítóak. Sulimban anime napok voltak és ááá :twisted: :evil:
Most mindenki hirtelen "jujjdenagymangameganimemegmindenfos" fan lett.
Mindenki japán... De kb csak most nem gáz, h olyanok lettek a legnagyobb rajongók, akik kb egy éve még azt se tudtok, h az elfen laid vagy mi a szutyok kaja vagy pia. Huhúú narutó én vagyok naruto... ](*,)
Fel nem tom fogni, nem látom ebben a művészetet. Meg van egy film, ami már nagyon régen, azt hiszem a 80as években készült és asszem vmi Tecó megőrül benne mutáns lesz és szegény meg kell menteni...Elv ez vmi klasszikus, de én bealudtam rajta, mind1. Ez is egy ugyanolyan őrület, ami hirtelen bejött, és mindenki menő anime fan, szal olyan őrület, mint pl a csipszes tazó.
u.i: Nem akartam anime fanokat megbántani, csak egyszerűen kifejtettem, h mekkora szánalom az, hogy az utóbbi kb 1, fél évben mennyi ember divatból állt rá erre. Az igazi, több éve animésok ezen az íráson ne vegyenek semmi rosszindulatot.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.13. 20:32:40

Sziasztok!

Nem tudnátok egy olyan honlapcímet adni,amin a Spanyol Bajnokság aktuális fordulójáról való friss képek vannak fent?Előre is kösz!
.
PCsabi
aka Game90

2008.01.12. 01:09:37

Boixos írta:ezzel mi a gáz? nagyészt az odajárók döntöttek a javukra az 1%ukról.
vagy inkább a tiédet (vagy a szüleidét) vegyék el és abból támogassák őket? van olyan brigád akik a büdzséjük nagy részét így fedezik... és az nem a fentebb említett közösség.
Boixos!
Sztem egy szóval sem mondtam, hogy gáz :wink:

Gyep!
Gondolom élvezted ezt a témát most :lol:
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.11. 21:18:10

Télleg nem akarok ezzel többet foglalkozni de mivel lehurrogtatok, ezért utoljára még irok egy hszt hozzá.

Ha nektek ehez hasonlo esetek kellenek, nem egy történik. Sztem minden 2-3 fórumozó feltudna sorolni legalább 1. olyan esetet amivel neki vagy szűk baráti/családi körének ártottak. Ha nektek ez kell jó minden ahogy van akkor megértelek benenteket. De nekem ez így nem tetszik

Ennyit errről a témáról, ha valaki reagálna azt kérem privátban, nemszeretnék a modik akarata ellen tenni.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.11. 21:17:29

Srácok ezt szerintem itt fejezzük be. Ezt mint fórumozó modnom, nem pedig mint moderátor. Persze ezekről a dolgokról mindenkinek megvan a véleménye. De ez itt nem az a hely, ahol ennek a féleménynek hangot lehet adni, ezt fogadjuk el és fejezzük be.

Most még viszonylag normális véleménycsere zajlik, de elég egy "értelmiségi" hozzászóló és máris kész a 2-3 oldalnyi törölnivaló, esetleg 1-2 bann. Ez egy SPORT FÓRUM ELSŐSORBAN. Az utóbbi időben így is egyre több lett a nem feltététlen ide kapcsolódó.

Én szeretném, hogy sokáig megmaradjon ez így és őszintén örülök, hogy itt legalább nem minden Viktor és Ferenc körül zajlik, aki mégis szeretné kifejteni véleményét a fent említett dolgokkal kapcsolatban, az úgyis talál másik fórumot magának.
ultrasur
Madridista

2008.01.11. 21:17:24

Varga Tamás! Ha még itt a forumon is lehetet CCCP-s képecske, bárki hordhat vöröscsillagos,CCCP-s ,ruhát akkor miért nem vonulhat a törvényes kereteken belül utcára néhány jobbos ember?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.01.11. 21:17:22

azért a cigányságot lassan nem lehet kisebbségnek nevezni....persze ha a környékemről indulok ki....Dabason lakom...édesapám örkényi...ott van a mezőgazdasági cégünk is....nah örkényen pl a magyarok vannak kisebbségben...
Egy kis történet: kb minden évben ellopják a kisebbségnek nevezett többség tagjai tőlünk az aluminium almaszedő létrákat...tudni is szoktuk h kik lopják el....minden évben kiküldjük a rendőrséget.Ilyenkor a következő történik: a rendőrség kimegy,látják a kertben,házuk előtt a létrákat...a cigányok botokkal vannak kint és fenyegetik a rendőröket h megölik őket ha elveszik mert az az övék.... :shock: ezek mennek....

Nem értem h az ilyenfajta kisebbség ellen mért nem lehet tenni valamit...

Van egy jó tervem ezt írás közben találtam ki: összekéne szedni őket,az összeset->a Dunán hajókra tenni őket->Dunán le a Fekete tengerig->boszporusz->Földközi tenger->Szuezi-csatorna->Vörös tenger->onnan pedig GO India ahonnan jöttek....kicsit költséges...de megoldható :twisted:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.11. 21:16:57

okés, akkor inkább tényleg hanyagoljuk ezt a gárda-témát, mert ez olyan, amiről elég markánsan különbözőek a véleményeink, és sztem még nem vagyunk annyira felnőve a feladathoz, h ezekről a dolgokról indulatoktól mentesen dumálgassunk, vitázni meg nem jó.
pláne egy olyan oldalon, ami nem is erről szól.
ne keressünk olyat, ami megosztja a brigádot, örüljünk annak, h itt a barca v. a sport szeretete az, ami összeköt bennünket. foglalkozzunk inkább ezekkel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ultrasur
Madridista

2008.01.11. 21:14:43

Oleguer írta:
Zozzy 5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=kHHjlqiorsM

Nem erről van szó véletlen?

Istenem...
De ez volt az... :cry:
Emberek! Minden második "roma állampolgár"-rol el lehet ezt mondani ami ebben a videoban van de ez a video kamu egyik haveromhoz oda ment pénzt kunyizni tljesen békésen ez gyilkos, de én nem védeni akarom őket sőt.....2000 eurokrol beszélt ez a 140 cm-es "ember...
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.11. 21:13:10

Tim írta:,ilyen alapon te is mehetnél a haverokal menetelni körbe-körbe ha jobbat nem tudsz kitalálni. :roll:
Ez nagyon király!!!!!!!! :D :D :D :D Bár a helyzet ennyire nem vicces!!!!!(saját magamra értem)
..................................
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.11. 21:11:39

varga tamás írta:
Oleguer írta:
Boixos írta:gárdista gyerekeknek
gyerekek? egyedül ők probalnak tenni az ilyenek ellen...
A gárdáról nekem a Sturm Abteilung jutott először ez eszembe. Demokratikus jogállamban az ilyen deklaráltan erőszakra épülő szervezeteket, amelyek ráadásul szélsőséges eszméket is vallanak, ill. terjesztenek, úgy betiltják, mint a pinty. Demokratikusan kiirtják, kigyomlálják őket, mert a társadalom alapjait feszegetik. Amikor Olaszliszkára vonultak, akkor a helység egyik végére a képviselők, állami vezetők, pártvezetők egyik felének, másik végére a másik felének kellett volna felsorakozni, aztán közölni ezekkel a gárdistákkal, hogy el lehet innen takarodni, ha nem, akkor a rendőrség mindegyiküket letartóztatja. De, ami nálunk van, az nem normális.
Teljesen egyetértek,csak ha egyik napróla másikra betiltanák őket akkor egyrészt,jönnének a "Szólás szabadságát semmibevevő kormány"jelmondatok.Másrészt pedig másnap megalakulna a MAgyar Gárda 2.0.Ezekkel nem lehet mit csinálni,bár még mindig jobbak mint az egyes fekete kisebbségek,de én mindkettőt(a Gárdát,és a bünöző,kisebbségieket is)mélységesen elitélem!
Tim
Mezei fórumozó

2008.01.11. 21:10:04

Oleguer írta: én bennük látom a megoldást
Ugyan mire megoldás ez a bohóc banda akiknek nagyrésze katonai szolgálatra alkalmatlan lenne? Semmilyen hatáskörrel nem rendelkeznek,ilyen alapon te is mehetnél a haverokal menetelni körbe-körbe ha jobbat nem tudsz kitalálni. :roll:
Szerk:Szerintem ne is rugózzunk tovább a témán,felesleges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tim 2008.01.11. 21:12:30-kor.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.11. 21:08:26

Oleguer írta:
Boixos írta:gárdista gyerekeknek
gyerekek? egyedül ők probalnak tenni az ilyenek ellen...
A gárdáról nekem a Sturm Abteilung jutott először ez eszembe. Demokratikus jogállamban az ilyen deklaráltan erőszakra épülő szervezeteket, amelyek ráadásul szélsőséges eszméket is vallanak, ill. terjesztenek, úgy betiltják, mint a pinty. Demokratikusan kiirtják, kigyomlálják őket, mert a társadalom alapjait feszegetik. Amikor Olaszliszkára vonultak, akkor a helység egyik végére a képviselők, állami vezetők, pártvezetők egyik felének, másik végére a másik felének kellett volna felsorakozni, aztán közölni ezekkel a gárdistákkal, hogy el lehet innen takarodni, ha nem, akkor a rendőrség mindegyiküket letartóztatja. De, ami nálunk van, az nem normális.
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.01.11. 21:06:13

Oleguer írta: minden a dolgok elejéről kezdődik, nem a közepétől és nem is a végétől.
:-k :-k Megcáfolhatatlan tény. =D>
Semmit nem lehet tenni. Vagyis én nem látok megoldást. Ugyanúgy lesz minden mint eddig, vagyis egyre rosszabb lesz.
(egyszer mentem fel a lépcsőn a Népligetnél, és rajtam volt a vállamon az övtáskám, és hát eléggé megrángatta egy kisebbséghez tartoző kedves hölgy, én meg, a marha, a címeres marha, azt hittem, hogy elesett, és belém kapaszkodik, és még mondtam neki, segítsek, mi a baj, hogy vagy... Mondta, nem nincs semmi...menj csak...és hátranéztem, a barátja ott állt...aztán leesett, és kb 2 másodperc lett volna még, h kivegye a telefonomat, ipodomat, kulcsomat, iratokat...)
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.11. 21:03:48

Boixos írta:
Oleguer írta:minden a dolgok elejéről kezdődik, nem a közepétől és nem is a végétől.
már ezért érdemes volt feljönni a fórumra.
de nem akarok vitatkozni veled, te bennük látod a megoldást, én nem. ennyi.
én bennük látom a megoldást, te nem, ennyi.

am igazad van, politika nem való erre a fórumra.. hanyagoljuk is..
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.11. 21:03:01

Ez a MAgyar Gárda egy szélsőséges mozgalom,és mint tudjuk a szélsőségesek,a történelem folyamán,nem mindig voltak,olyan jók.Szerencsére a magyar lakosság nagy része elitéli őket!!!(legalábbis remélem)
Lezárt