Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mármint animét..Ordog írta:
Többieket nem tudom hogy állnak vele, de én a DB-n kivül lexarom az összes mangát.
Jobb a feelingje, japán szinkronosok jobban átérzik a történeteket.Szandi írta:Minden "szakértő" azt mondja, h a japán jobb.
Az biztos! Egyik haverom azért iratkozott ki napköziből, hogy hazaérjen a DB-reOrdog írta:Aki nézte anno az RTL-en a részeket az beleszeretett...
Nem vagyok egy hűde nagyon nagy anime fan, de azért szeretem, és engem pl egyáltalán nem sértettél meg ezzel. Mindig is lesznek divat emberek, bármiről is legyen szó.Szandi írta:u.i: Nem akartam anime fanokat megbántani, csak egyszerűen kifejtettem, h mekkora szánalom az, hogy az utóbbi kb 1, fél évben mennyi ember divatból állt rá erre. Az igazi, több éve animésok ezen az íráson ne vegyenek semmi rosszindulatot.
Boixos!Boixos írta:ezzel mi a gáz? nagyészt az odajárók döntöttek a javukra az 1%ukról.
vagy inkább a tiédet (vagy a szüleidét) vegyék el és abból támogassák őket? van olyan brigád akik a büdzséjük nagy részét így fedezik... és az nem a fentebb említett közösség.
Emberek! Minden második "roma állampolgár"-rol el lehet ezt mondani ami ebben a videoban van de ez a video kamu egyik haveromhoz oda ment pénzt kunyizni tljesen békésen ez gyilkos, de én nem védeni akarom őket sőt.....2000 eurokrol beszélt ez a 140 cm-es "ember...Oleguer írta:De ez volt az...
Ez nagyon király!!!!!!!!Tim írta:,ilyen alapon te is mehetnél a haverokal menetelni körbe-körbe ha jobbat nem tudsz kitalálni.
Teljesen egyetértek,csak ha egyik napróla másikra betiltanák őket akkor egyrészt,jönnének a "Szólás szabadságát semmibevevő kormány"jelmondatok.Másrészt pedig másnap megalakulna a MAgyar Gárda 2.0.Ezekkel nem lehet mit csinálni,bár még mindig jobbak mint az egyes fekete kisebbségek,de én mindkettőt(a Gárdát,és a bünöző,kisebbségieket is)mélységesen elitélem!varga tamás írta:A gárdáról nekem a Sturm Abteilung jutott először ez eszembe. Demokratikus jogállamban az ilyen deklaráltan erőszakra épülő szervezeteket, amelyek ráadásul szélsőséges eszméket is vallanak, ill. terjesztenek, úgy betiltják, mint a pinty. Demokratikusan kiirtják, kigyomlálják őket, mert a társadalom alapjait feszegetik. Amikor Olaszliszkára vonultak, akkor a helység egyik végére a képviselők, állami vezetők, pártvezetők egyik felének, másik végére a másik felének kellett volna felsorakozni, aztán közölni ezekkel a gárdistákkal, hogy el lehet innen takarodni, ha nem, akkor a rendőrség mindegyiküket letartóztatja. De, ami nálunk van, az nem normális.Oleguer írta:gyerekek? egyedül ők probalnak tenni az ilyenek ellen...Boixos írta:gárdista gyerekeknek
Ugyan mire megoldás ez a bohóc banda akiknek nagyrésze katonai szolgálatra alkalmatlan lenne? Semmilyen hatáskörrel nem rendelkeznek,ilyen alapon te is mehetnél a haverokal menetelni körbe-körbe ha jobbat nem tudsz kitalálni.Oleguer írta: én bennük látom a megoldást
A gárdáról nekem a Sturm Abteilung jutott először ez eszembe. Demokratikus jogállamban az ilyen deklaráltan erőszakra épülő szervezeteket, amelyek ráadásul szélsőséges eszméket is vallanak, ill. terjesztenek, úgy betiltják, mint a pinty. Demokratikusan kiirtják, kigyomlálják őket, mert a társadalom alapjait feszegetik. Amikor Olaszliszkára vonultak, akkor a helység egyik végére a képviselők, állami vezetők, pártvezetők egyik felének, másik végére a másik felének kellett volna felsorakozni, aztán közölni ezekkel a gárdistákkal, hogy el lehet innen takarodni, ha nem, akkor a rendőrség mindegyiküket letartóztatja. De, ami nálunk van, az nem normális.Oleguer írta:gyerekek? egyedül ők probalnak tenni az ilyenek ellen...Boixos írta:gárdista gyerekeknek
Oleguer írta: minden a dolgok elejéről kezdődik, nem a közepétől és nem is a végétől.
én bennük látom a megoldást, te nem, ennyi.Boixos írta:már ezért érdemes volt feljönni a fórumra.Oleguer írta:minden a dolgok elejéről kezdődik, nem a közepétől és nem is a végétől.
de nem akarok vitatkozni veled, te bennük látod a megoldást, én nem. ennyi.