Homér írta:CBS megvette Dextert, de megvágja a részeket. A durva részek kikerülnek, plusz a nettó 55 perces részekből nettó 47 lesz, részenként 8 perc kiesik.
47? Te jó ég! A végén Jóbarátoknyira faragjják? Bár nem értem milyenek a durva részek. A kis rituálé, hogy le vannak kötözve az "áldozatok", majd megvágják őket, az nem stresszelő. A kaszabolás, kézimunka sosem volt bemutatva. Milyen durva részek lennének benne? Esetleg olyanokra gondolnak, mint amikor a testrészeket hagyta hátra Dexter bátyja? 16 éven aluliaknak nem/szülői felügyelet mellett ajánlott film, mint amilyen a 300. Na ott volt aztán kaszabolás, hogy ismételjem magam, de ez ráadásul szó szerint igaz. Ez mondjuk a látvány. A másik "veszély" pszichikai hatás. Olyan kemény rész még nem volt benne, mint pl az X-aktákban a gumiemberes 2 epizód. Na abban volt pár stresszes jelenet.
Szerk: Most olvasom, igazad van. Az első évadot adják le rövidítve.

Ezek szerint, ha esetleg a sztrájkot abbahagyják az írók, forgatókönyvírók, valamint, ha egyáltalán szándékukban áll flytatni a sorozatot, akkor örülhetek/ünk egy tavaszi, kora nyári kezdésnek is.
Talán van remény. Lehet az a tervük, hogy ha egy országos kábelcsatorna rászoktat még több embert a sorozatra, a 3 évaddal további előfizetőt, így még több pénzt zsebelhetnének be.
"Szerintem"
Én ebben nagyon, de nagyon bízok.