Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy emlékszem volt második része is,de az gyengébbre sikerült.Fernando írta:Azt énis láttam a gumiemberestA végén a sitten hogy nézi az ételbadó kis rést, tuti meglépett rajta
![]()
![]()
47? Te jó ég! A végén Jóbarátoknyira faragjják? Bár nem értem milyenek a durva részek. A kis rituálé, hogy le vannak kötözve az "áldozatok", majd megvágják őket, az nem stresszelő. A kaszabolás, kézimunka sosem volt bemutatva. Milyen durva részek lennének benne? Esetleg olyanokra gondolnak, mint amikor a testrészeket hagyta hátra Dexter bátyja? 16 éven aluliaknak nem/szülői felügyelet mellett ajánlott film, mint amilyen a 300. Na ott volt aztán kaszabolás, hogy ismételjem magam, de ez ráadásul szó szerint igaz. Ez mondjuk a látvány. A másik "veszély" pszichikai hatás. Olyan kemény rész még nem volt benne, mint pl az X-aktákban a gumiemberes 2 epizód. Na abban volt pár stresszes jelenet.Homér írta:CBS megvette Dextert, de megvágja a részeket. A durva részek kikerülnek, plusz a nettó 55 perces részekből nettó 47 lesz, részenként 8 perc kiesik.
Vito írta:a TV2-n veszélyes kölykök
Hát én talánTim írta:Keresem a Birodalom című sorozatot( Lars von Trier rendezése) tud valaki segíteni?
http://www.opensubtitles.com/huFernando írta:tud nekem vki linkeket mondani ahol feliratok vannak filmekhez?
Felség!Ezzel kapcsolatban ment egy privát..VIII.Henrik írta:
Minden ami sorozat: http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php
http://www.feliratok.hu/Fernando írta:tud nekem vki linkeket mondani ahol feliratok vannak filmekhez?
Most bevédem mézgájékatShorty írta:Én láttam, rohadtul unalmas volt és kb annyira izgalmas mint a Mézga családbarca99 írta:Tegnap este megnéztem az 'Aki bújt, aki nem' c. horror remekművet az RTL-en...
Jáááááááááááááááj
Fogtam a fejem rendesen. Vagy iszonyat gagyi, vagy amire még gondoltam - az RTL nagyon rosszul megvágdosta.
Az a legkisebb baj, hogy egyáltalán nem félelmetes. Mert oké, Sikoly & co. sem az, de azt anno jó volt megnézni, érdekelt. De ez megy össze vissza, nem értem a lényegét, zavaros a történet, a vége meg...ááá.
Látta még vki?![]()
Csak azért néztem végig mert kíváncsi voltam a végére.Nagyszerű befejezése
volt azt hittem a reklám után folytatják.
Ott én is nagyon kész voltam. Akció kategóriában az egyik legjobb (nekem), rossz volt nézni, hogy mit csináltak belőle.Drigo írta:...múltkor a Sziklát is megvágták, de nagyon rosszul...
Én is azt hittem, mert már tapasztaltam, hogy a vége előtt nem sokkal reklám van, de mivel ez ember kíváncsi a végére, ezért megnézi, majd egyből következik a másik műsor, így nő a valószínűsége, hogy nem kapcsol el. (amúgy utánna is nagyszerű horror kezdődött... de nem volt hozzá lelki erőmShorty írta:Én láttam, rohadtul unalmas volt és kb annyira izgalmas mint a Mézga családCsak azért néztem végig mert kíváncsi voltam a végére.Nagyszerű befejezése
volt azt hittem a reklám után folytatják.
Én láttam, rohadtul unalmas volt és kb annyira izgalmas mint a Mézga családbarca99 írta:Tegnap este megnéztem az 'Aki bújt, aki nem' c. horror remekművet az RTL-en...
Jáááááááááááááááj
Fogtam a fejem rendesen. Vagy iszonyat gagyi, vagy amire még gondoltam - az RTL nagyon rosszul megvágdosta.
Az a legkisebb baj, hogy egyáltalán nem félelmetes. Mert oké, Sikoly & co. sem az, de azt anno jó volt megnézni, érdekelt. De ez megy össze vissza, nem értem a lényegét, zavaros a történet, a vége meg...ááá.
Látta még vki?![]()
Én nem láttam, de az RTL állandóan megvágdossa a filmeket, hogy beleférjen az éppen adott karikába, múltkor a Sziklát is megvágták, de nagyon rosszul. És nem ez volt az első eset, ráadásul úgy csináljk a vágást, hogy még élvezhetetlen is legyen...barca99 írta:Fogtam a fejem rendesen. Vagy iszonyat gagyi, vagy amire még gondoltam - az RTL nagyon rosszul megvágdosta.