2008.01.13. 20:50:49
Nem értem, hogy mit vártak egyesek a Levantétól, én egy sima 0-3-at. Ennek ellenére nagyon is jól játszottak, és bizony sokszor meleg pillanatokat okoztak a Madridnak.(az első félidőről beszélek, mert csak azt láttam) Mindenki tudta, hogy ez lesz, legalábbis, aki nem csövön keresztül nézi a Világot.
Ordog! Hogyha a dec 23-ai produkció után nem mentél a Dunának, akkor most se tedd, ez ahhoz képest semmi.
És ettől lesz valaki bajnok. Attól, hogy hozza a 3 pontokat minden egyes kötelező alkalmával, nem pedig attól, hogy botladozik idegenben... A madridi játékosok AKARNAK és ÉHESEK A SIKERRE, ezért nyertek tavaly bajnokságot, és ezért fognak idén is, ha csak a mi jóllakott sztárjaink meg nem éheznek, de most nem úgy fest a helyzet, hogy ez bekövetkezik záros határidőn belül. A Real fog bukni 7 pontot(akár még többet is), ebben biztos vagyok és bármely korrekt madridista is ezen a véleményen van szerintem, a kérdés, hogy mi tudunk-e 7 pontot hozni rajtunk. Mert tavaly szórtuk el a pontokat, ugyanakkor a Real minden egyes elhullajtott pontunkat a maga oldalára állított és végül bajnok lett. Most megmutathatjuk, hogy képesek vagyunk-e mi is ilyesmire. A Madrid tehát fog bukni biztosan, kérdés, hogy mi többet, vagy kevesebbet. Ha kevesebbet, akkor a végén odaérhetünk. Ha többet (ami jelen állás szerint a reálisabb), akkor...
Nem a Levantétól kellett csodát várni...