2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt a tökutolsót mi Henry mesterhármasával vertük úgy hogy a pályán sem voltak. A Sevilla UEFA kupa győztes volt TAVALY. Az Espanyol messzire jutott TAVALY. Akkoriban a Valencia is ott volt, a Zaragoza is nagyon jó volt. De nem vitatkozom. Most mást sem fogunk hallgatni 2 évig, csak azt hogy túlszárnyaltátok a mi rekordunkat.vicc-ember írta:Az utolsó játszott egy kumma kiélezett meccset az elsővel. A Barcát ott szivatják idegenben ahol akarják. A Sevilla UEFA kupa győztes. Az Espanyol is elég messzire jutott ha jól tudom. Real Madrid, Barcelona BL résztvevők a Sevillával. Tényleg egy [auto_cenzúra] gyenge ez a spanyol liga.
Csapatszellem és küzdeni akarás, aminek most ti híján vagytok eléggé.Ordog írta:Én nem azt nem értem, hogy a margó hogy tudta megverni a Levantét, hanem azt, hogy hogyan tudja ez a csapat már több fél éve hozni zsákszámra az olyan meccseit a 2. félidő 2. részében ahol x-re vagy vereségre áll. Ha 7-8 ilyen nem volt legalább akkor 1 sem.
Valami van ott, amit nem naon tudok hova tenni. És ez már nagyon kezd idegesíteni, hogy állandóan maguk javára fordítják a meccseket a végén. Így nyerték meg a bajnokságot is nem kis mákkal...
MI FOLYIK ITT????????
Nem tegnap múltam 14Alessandro írta:Drigo... Végre egy intelligens kollega.... na ezt nevezem iq-nak és normális hozzászólásnak,biztosan nem egy 13 éves kisfiúhoz van szerencsém.
Tavaly a nagy akarás is benne volt, több év sikertelenség után. Ezenkívül van egy rakat olyan játékos, akik akkor is villanhatnak egyet-kettőt, ha a csapatjáték hányadék. Mint pld. maMI FOLYIK ITT????????
ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. ha nem tűnt volna fel, jelenleg ez a téma.david1989 írta:2-0-ra győzött a Real Madrid, s ezzel történelmet írt a fővárosi egyesület, a hárompontos rendszer bevezetése óta ugyanis egyetlen klub sem volt képes arra, hogy féltávnál 47 ponttal álljon az élen. Fantasztikus teljesítmény, egy fantasztikus csapattól. Ezúton köszönöm a figyelmet, további szép estét és jó éjszakát kívánok olvasóinkak
Az utolsó játszott egy kumma kiélezett meccset az elsővel. A Barcát ott [auto_cenzúra] idegenben ahol akarják. A Sevilla UEFA kupa győztes. Az Espanyol is elég messzire jutott ha jól tudom. Real Madrid, Barcelona BL résztvevők a Sevillával. Tényleg egy [auto_cenzúra] gyenge ez a spanyol liga.Akkor légyszíves sorolj már fel nekem az idei bajnokságból 4-5 olyan csapatot akik Európában is megállnák a helyüket. Régebben még volt mellettünk 2-3 olyan csapat, akik akár idegenbe mentek, akár otthon játszottak, nem lepődött meg senki azon ha megvertek egy Barca-t vagy Real-t.
Nem sokan vannak így. (de Neked köszi!)Nem akarok megszálott madridvédőnek tűnni, de mindíg objektívan probálok a madridhoz állni.
ez a lényeg.Los Banditos írta:Mindenestre a Madrid győzelménél jobban elkeserít az a tudat, hogy egy ilyen Real döntötte meg a mi, 2005/06-ban beállított rekordunkat.![]()
Ez nem mák kérdése...Persze talán egyszer elfogy a mákjuk.
Második félidőben már jobban játszottak, helyzetük is volt bőven.Ordog írta:De már vagy az 5. ilyen meccsük a szezonban. Vmit tudnia kell Schusternek, ha mindig a 2. félidő ucsó felében döntik el a meccseket idegenben. Hogy lehet ez????? Bár mindez már tavaly a bajnokság hajrájában kezdődött. Akkor sem tudtak nem nyerni, mert az ucsó percekben mindig megfordították.Zozzy 5 írta:Nem kell most annyira puffogni meg meglepődni. A Madrid nagycsapat, az ilyen csapatok általában bedarálják a kicsiket, ez történt most is. Ennyi.
Várom már hogy mikor lesz hullámvölgyük, mert akkor az ilyen 1 gólos meccseket talán elfelejthetik és feljöhetünk rájuk.
Akkor légyszíves sorolj már fel nekem az idei bajnokságból 4-5 olyan csapatot akik Európában is megállnák a helyüket. Régebben még volt mellettünk 2-3 olyan csapat, akik akár idegenbe mentek, akár otthon játszottak, nem lepődött meg senki azon ha megvertek egy Barca-t vagy Real-t.Alessandro írta:"Akkoriban még sokkal erősebb volt a bajnokság. Most meg..... "
Rég olvastam ekkora baromságot.....
Jézusom.
Ordog írta:Várom már hogy mikor lesz hullámvölgyük, mert akkor az ilyen 1 gólos meccseket talán elfelejthetik és feljöhetünk rájuk.
De már vagy az 5. ilyen meccsük a szezonban. Vmit tudnia kell Schusternek, ha mindig a 2. félidő ucsó felében döntik el a meccseket idegenben. Hogy lehet ez????? Bár mindez már tavaly a bajnokság hajrájában kezdődött. Akkor sem tudtak nem nyerni, mert az ucsó percekben mindig megfordították.Zozzy 5 írta:Nem kell most annyira puffogni meg meglepődni. A Madrid nagycsapat, az ilyen csapatok általában bedarálják a kicsiket, ez történt most is. Ennyi.