Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
??Kövezzetek meg. Nem jön be a galaktika.
Casillas a csapat tagja. Úgyanúgy, ahogy nálatok mondjuk Messi.Persze, az is gól, ami a 92. percben születik, nincs is ezzel gond, csak már unalmas, hogy csomószor ment ki titeket Iker koma.
CS0ki írta: Egyébként sajnos nem ez volt az utolsó ilyen meccsünk, mármint hogy ilyen játékkal nyerünk...
Nyugodj meg, a többség még most se állt vissza a: " Rijkaard jó edző, rossz mecccsünk voltak, egy arraszálló sirály tarkóján megpattant a labda, egy vakondtúrásban elestünk azért nem nyertük meg a meccset " (inspired by: belga)féle mondatokra. Ugyanúgy azt mondom, Frenkinek mennie kell. Egy meccs, szép győzelem, kétségtelen, de ettől még nem lesz minden húdejó. Pl a kupában 1-1 a Sevilla ellen idegenben, azt mondom oké, de kb csak az eredménynek örülhetünk.sabres írta:Ja es meg vmit nem ertek, DE NAGYON NEM ERTEK.
A tegnapi 0-4 utan miert nem koveteli senki olyan nagy erovel Rijkaard fejet mint mondjuk masfel hettel ezelott.
Nem mondom h Rijkaard jol csinalja amit csinal, de en egyelore meg kitartok mellette.
JO LENNE H AZ AKI A FEJET KOVETELI AZ IS TARTSON IS KI AZ MELLETT.
Mert aki Rijkaard oldali akkor is az ha a csapat veszitt.
Aki ellene van az legyen akkor is ellene ha a csapat nyer.
Na tovabb nem borzolom a kedelyeket, ugyh nem irom tovabb.
Buitre írta:Akarat, jó kvalitású játékosok, fizikai állóképesség, és néha a Papaver somniferum is
Attól még ugyan úgy megvan róla a véleménye az őt kritizálóknak.sabres írta:Ja es meg vmit nem ertek, DE NAGYON NEM ERTEK.
A tegnapi 0-4 utan miert nem koveteli senki olyan nagy erovel Rijkaard fejet mint mondjuk masfel hettel ezelott.
Nem mondom h Rijkaard jol csinalja amit csinal, de en egyelore meg kitartok mellette.
szerintem nem egyetlenegy dologban kell keresni a titkot. Akarat, jó kvalitású játékosok, fizikai állóképesség, és néha a Papaver somniferum isMáshol én még nem naon láttam ilyen végjátékot, ami már lassan 6-7 hónapja tart
abban igazad van h ha megvertuk volna a margitot akkor egy pont lett volna a kulombseg.Viszont az csak egy pillanatnyi helyzet lett volna, lehet h azota mar megint 3-4 re duzzadt volna.Tomi írta:"amugy meg a bajnoksagot a kis csapatok ellen kell megnyerni"
Van benne valami, de ha megvertük volna a Madridot, akkor nem 7, hanem 1 pont lenne a különbség...
Én Frank ellenes vagyok már nagyon régóta, ugyanakkor örülök ha a csapat jól játszik és nyer, és fölöslegesnek érzem minden meccs után elmondani, hogy új edző kell, de ettől én még ezt gondolom...sabres írta:Ja es meg vmit nem ertek, DE NAGYON NEM ERTEK.
Szóval asszondod wakii, hogy a zuhanyzóban jó csapatszellem alakult ki nálatok??? Lehet benne valamiBuitre írta:ja igen,és sztem még az is, h ti képtelenek vagytok brusztolós focira. Mi pedig ha nem megy a zsuga, akkor begyötrünk egyet. Ti a 90 percben is hátul gurigáztok, mert fő h nálatok legyen a labda.Csapatszellem és küzdeni akarás
Tokeletesen igaz!Alessandro írta:Azt felejtik el néhányan ,hogy minden meccs más.... mi sem azt a Villarealt vertük akitől a Barca kikapott... Minden meccs más.
Ne nézdd!! De most komolyan. Miért idegesíted magad?hányinger ez a real, komolyan mondom megutálom a focit ha őket nézem
Mondom, Michalczewski...Első pár menetben az ellenfél simán ütötte a fejét, mintha Michalczewski egy kis ismeretlen kezdő lenne, és az ellenfele meg a nagynevű bokszoló. De a végén mindig Michalczewski nyert...(na jó, nem mindig!És ez már nagyon kezd idegesíteni, hogy állandóan maguk javára fordítják a meccseket a végén.
ja igen,és sztem még az is, h ti képtelenek vagytok brusztolós focira. Mi pedig ha nem megy a zsuga, akkor begyötrünk egyet. Ti a 90 percben is hátul gurigáztok, mert fő h nálatok legyen a labda.Csapatszellem és küzdeni akarás
sztem aki azt hajtogatja h gyenge a spanyol liga, az nezze az angolt v. akar az olaszt es valjek egezsegere.vicc-ember írta:Az utolsó játszott egy kumma kiélezett meccset az elsővel. A Barcát ott szivatják idegenben ahol akarják. A Sevilla UEFA kupa győztes. Az Espanyol is elég messzire jutott ha jól tudom. Real Madrid, Barcelona BL résztvevők a Sevillával. Tényleg egy [auto_cenzúra] gyenge ez a spanyol liga.Akkor légyszíves sorolj már fel nekem az idei bajnokságból 4-5 olyan csapatot akik Európában is megállnák a helyüket. Régebben még volt mellettünk 2-3 olyan csapat, akik akár idegenbe mentek, akár otthon játszottak, nem lepődött meg senki azon ha megvertek egy Barca-t vagy Real-t.