Én a következő tizenegyet küldeném fel a pályára ma este:
--------------------------VV------------------------------
--Zambi-------Puyol-------Gabi---------Abidal--------
------------------------Rafa------------------------------
-------------Xavi------------Iniesta---------------------
------Dos-------------------------------Henry----------
---------------------Bojan v. Guddy--------------------
A hátsó négyeshez szerintem nem kell indoklás,mivel ez a legjobb alapsorunk,más kérdés,hogyha lenne Yaya vagy Edmilson,valahol még helyet szorítanék neki,mivel most nagyon jó formában van!
A középpályás soron azért Rafa,Xavi és Ini,mivel ugy nincs Yaya meg Edmilson,és Deco szerintem még nincs olyan formában,hogy rögtön a sérülése után kezdő lehessen,ráadásul amikor Iniesta ott játszik,nagyon jól szervezi a játékot!
A csatársorban,mivel Ini-t nem oda képzelem és Dos nagyon harcosan és jól játszott az elmúlt 2 meccsen,ezért nálam ő kezdene!A másik oldal Titi-é,ez egyértelmű,elöl pedig Bojan vagy Guddy!Én azért szavaznék inkább az izlandira,mivel nagyon jó testfelépítése van és akkor ott elöl,Mosquera mellett meg tudná tartani a labdát,ráadásul nem is cselez olyan rosszul,míg Bojant elnyomnák a kemény sevillai védők!
Nos,szerintem továbbjutunk,mivel az új évben még nem kaptunk ki(Alcoyano,Mallorca,Murcia

),de mostanában ezek nem lebecsülendők és hát a sevillában sem veszettünk!Szóval meglesz!
.