Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez jól hangzik, csak Gio helyére Bojan jöhet. Hiányozni fo Samu, de tovább kell jutni, nincs mese!robag írta:Ezt a kezdőt álmodtam:
VV
Zambi-Puyol-Milito-Sylvinho
Xavi---Rafa---Guddy
Gio------Henry-----Iniesta

Oké, én ezt értem, de másfél év alatt rájöttem, hogy amíg Rijkaard az edző mást nem fogunk látni. Én már tőle semmit nem várok. Csak azt, hogy elmenjen.Zozzy 5 írta:...barca99 írta:...

Nem játszik jól, elismerem. A legnagyobb okát abban látom, hogy Rijkaard összevissza pakolgatja őt is. Hol jobb, hol ba oldal. Tényleg, kap tőlem egy pirospontot az, aki megmondja, hogy melyik az ő igazi posztja. Mert, szégyen, nem szégyen, én még nem jöttem rá. Talán egy kicsit nagy is lett az egója a felkészülést követeően, ráadásul sérült is volt a szezon elején.senzu írta:nem is tudom ki mondta itt a fórumon egyszer hogy a csatárt a góljai minősítik, hát Gio eddig nem sok mindent tett hozzá a csapathoz, az nagyon szép, hogy harcol, meg minden, de 1) önző ! 2) nem nagyon rúgott még gólt
most lehet azzal jönni, hogy még csak 18 éves, de mivan akkor pl Walcott-tal, meg lehetne azért még pár nevet mondani...
Horti Gábor mondta róla meg Bojanról az egyik felkészülési meccsen: "kékre-zöldre vannak polírozva, hogy mekkora jó játékosok"
és igen, én valamiért Bojanban jobban látom az átütő erőt, Gio akárhányszor pályára lép nem tud különösebben hozzátenni a játékhoz