Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ugyanaz a 2Barcafeco írta:Ő NBA kommentátor.
Asszem Török Péternek hívják, egy kis vicces kinézetű pali, a futsalmagazin műsorvezetője.el fuero írta:Nem tudjátok ki volt az a kommentátor aki a Sevilla-Betis meccset közvetítette a SporKlubbon? Borzasztó az az ember. Ez rosszabb bárkinél. Aki hallotta, az életre nem felejti el. Én inkább nem néztem a meccset. Én soha nem szoktam a kommentátorok miatt parázni, de ő nagyon durva. Köze nincs a szakmához.
Ez az a jerek amelyik a Barca-Murciát közvetítette?Mert azt én is észrevettem.Mondom mi van ezzel fuldoklik?Ordog írta:Kristóf "Tehén" Péter
Az adott idézetet Somos Ákos követte el 2007. szeptemberében! Ő közvetítette ma a Dombóvár-Falco KC kosárlabda meccset az M1-en.Nóbi írta:Hajdú B. István volt az ha jól emlékszemDemonhunter írta:Még a hazai meccsünkön a Lyon ellen,nem tom hogy melyik kommentátor:Nem
jut a Lyon-el messzire ha nem figyel Lionel Messire.Ez nekem nagyon bejött.Le is írtam!![]()
![]()
Amúgy a megjegyzéssel és Hajdú B.-vel kapcsolatban írta egy fehérvári topikban:
Nem juthat a Lyon el messzire,
Ha nem figyel Lionel Messire...
Azt nem lehetett sejteni, hogy aktuális lesz-e a meccsen, de rímnek így is, úgy is jó.)
(Hajdú Pisti mondta egyszer, hogy neki is volt iylen, egy névre jól kitalált poénja, de persze adott pilanatban richtig elfelejtette bedobni. Már az is valami, ha ott és akkor eszébe jut az embernek.) Mondjuk nála spontán is megy a dolog. )
Nem valószínű. Egyrészt az útépítők nappal sem dolgoznak, nemhogy este, másrészt, nemhiszem, hogy csak azért odament volna hozzájuk.gergo9 írta:Az igaz hogy anno Knézy az útépítőknek beszólt hogy:"Jó estét jó SZURKOLást":D
Már az első percekben én is majd' lefordultam a székről! Mondtam is magamban: Húzd ki a mikrofont és köpjél egyet te tahó!Ordog írta: Viszont a mostani kommentátor mellett nem lehet elmenni szó nélkül.
Az úriember Kristóf "Tehén" Péter volt.Merthogy egész meccs alatt kérődzik.
Horvát bajusz Feri sosem volt perfekt, tőle kitellenek az ilyenek, mondott még pár baromságot, de most így hírtelen nem emlékszem rájuk konkrétan.Szandi írta:Tegnap világosított fel a kommentátor, h Belletti Olaszországban keresi a kenyerét!
Ezt az M1-es csávó,mondta a BL közvetítéswen a Lyon elleni meccsünkön.A 9 éves öcsém-aki nem szereti Messit-azt mondta hogy:Ez hülye???Azt hiszem ez mindent elárul.....Bányász írta:Hát nem tom aranyköpés e,de hallottam olyat is,h Messi ballal lő.....hát nem volt az igazi,azér neki a jobblába az igazi:D
Azért ez nem vicces annyira, mert félig szerb. Ez olyan, mint ha Ibrahimovicsra mondod, h bosnyák, abban is van igazság.messi1918 írta:Barcelona Real Madrid meccs összefoglalója,Világi Péter:Itt van Bojan krkic,a szerb fiatal ember,mindössze 17 éves![]()
![]()
![]()
![]()
Nem,nem biztos nem ő.Nóbi írta:Hajdú B. István volt az ha jól emlékszemDemonhunter írta:Még a hazai meccsünkön a Lyon ellen,nem tom hogy melyik kommentátor:Nem
jut a Lyon-el messzire ha nem figyel Lionel Messire.Ez nekem nagyon bejött.Le is írtam!![]()
![]()