Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát-hát. Ha csöndben maradtál volna...messi1918 írta:De a DB sohasenem szerettem,csak azt nem értem,hogy hogy van ilyenkor lelkivilágod Db-t nézni???Mondjuk én most Kylie Minogue-ot hallgatok.
![]()
![]()
Az se sokkal jobb,de Pithagorasz-tételhez tökéletes!
Drigo írta:Messi, Ordog nem modi, nem kell neki nyalnodmessi1918 írta:szerk:Így kezdődnek a sírig tartó fórum barátságokremélem ez is az leszBár lehet, hogy örül a próbálkozásnak, ugyanis Vele nem barátkozik senki.
Igaz a DB Fan-okat nem szeretjük, így elhatárolódom magamtól, amilyért ilyen avatarom van, és amiért most DB-t nézek.
Messi, Ordog nem modi, nem kell neki nyalnodmessi1918 írta:szerk:Így kezdődnek a sírig tartó fórum barátságokremélem ez is az lesz
a nyelvtannal rám gondoltál???Mert én is feletem belőle és meglett,ha nem rám akkor szégyellem magam!Ordog írta:
Meglett amúgy a nyelvtan 5-ösöd félévre?:) mondtad hogy felelsz belőle...
Sz.ar ügy.Zozzy 5 írta:Még mindíg nem alszok, pedig holnap fél6kor kelek törit tanulni
Ahogy mondod. Volt benne olasz, dél-amerikai, és természetesen magyar. Jó ideig fúlynom kellett az orrom utána. Aztán mikor ledaráltam, utána bejöttek nagyszüleim a konyhába, akik egyből trüsszögni kezdtek.Tim írta:És mi volt a paprikával? Szárított erős paprikát daráltál,és felszippantottál egy adagot?
LESZ???Sharky írta:A DB film amerikai premierje.Zozzy 5 írta:Dani, mi lesz 2008.08.15-én? Furdal a kiváncsiság
Ezt még Ő írta tegnap zártba![]()