Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rossz edzői húzásnak,legalábbis én,de azért a fórumon nem egy ember akarta,h menjen vissza Puyol oda,mert ,h neki az az igazi helyegrecki írta:
Jó, hogy szóba hoztad Puyolt. Te például azt milyen edzői húzásnak tartod, hogy a védelmünk oszlopát kirakta a szélre, és Puyi úgy szenvedett ott, mint a kutya. Miközben ott ült Zambrotta a padon...
Frányó István írta:Kedves grecki!
Persze, h a fociban, sőt sehol NINCS ÉRTELME a "ha"-val keződő mondatoknak! Mert akkor én is tudom azt mondani, h ha Iniesta belövi a 2 helyzetéből az egyiket, akkor nincs miről beszélgetni, de értelmetlen, mert nem lőtte be! Úgyh persze, h nincs értelme!
A védekezést illetően: ha nem ért hozzá, akkor miért jött be tegnap, akkor miért jött be a Milan ellen? Hiányolták az új taktikai elemeket, most itt van egy, ehhez meg nem értenek... Amit tegnap Puyolék játszottak hátul, az hibátlan volt!
Bocs, csak most olvastam végig...
Ha évek óta Rijkaard ellen kardoskodsz, akkor meg végképp nem értelek... Max. egy éve van okod ellene bmi rosszat szólni, előtte ha jól emlékszem elég sokat tett ezért a klubért. De én is tiszteletben tartom a te véleményed, sztem is jó, ha egy kérdést több szemszögből vizsgálunk!
Valljuk be lényegesen könnyebb úgy címeket nyerni, ha nálad játszik a világ legjobb játékosa (Ronaldinho), a legjobb irányítója (nem RiquelmeFrányó István írta:A "dilettáns Rijkaard"-ról meg csak annyit: ez a dilettáns edző mindent megnyert már nekünk
Igen, csak épp Ferguson igen jó edző, rijkaard meg nagyon nem, ezért sértés (Fergusonra nézve), ha a kettőt összehasonlítod.huszi írta:kedve antiimperilistamit ertesz ezalatt? tudtad h fergusson 86ban kerult a Muhoz es a legelso kupa amit megnyert az az FA kupa volt 90-ben.. elso bajnoksagot 93-ban nyerte... vagyis 7 evvel az odakerulese utan... elotte 67ben nyert utoljara bajnoksagot a MU... de gondolj bele kicsit h manapsag hany edzore varnak 7 evet h nyerjen vmit egy olyan szintu klubnal mint a MU?Valamint hogy mered rijkaardot Fergusonhoz hasonlítani
mit ertesz ezalatt? tudtad h fergusson 86ban kerult a Muhoz es a legelso kupa amit megnyert az az FA kupa volt 90-ben.. elso bajnoksagot 93-ban nyerte... vagyis 7 evvel az odakerulese utan... elotte 67ben nyert utoljara bajnoksagot a MU... de gondolj bele kicsit h manapsag hany edzore varnak 7 evet h nyerjen vmit egy olyan szintu klubnal mint a MU?Valamint hogy mered rijkaardot Fergusonhoz hasonlítani
Ok, rendben. A vélemény szabad, azzal sosem volt baj, ha nem értettünk egyet valamiben. Sőt, mi lenne az értelme ennek a fórumnak, ha mindenki bólogatós kutyaként igenezne a másiknak? Semmi.Frányó István írta:De perpillanat az EREDMÉNYESSÉG szempontjából akkor sem kritizálhatjuk az edzőt, mert ő meg fölmutatja a tabellákat, és neki lesz igaza. A tavalyiból meg sztem ne induljunk ki, mert akkor ilyen alapon kiindulhatunk a tavaly előttiből. De amint kiesünk GYENGE játékkal a BL-ből, vagy lélektelenül játszva vesztünk meccseket a bajnokságban, én is beállok a kritizálók népes táborába, de amíg állunk indenütt, addig hagyni kell a mestert dolgozni békében és nyugalomban.
Ez az én véleményem.
Szerintem nem csak a negatívumok kerülnek kiemelésre.Frányó István írta:Kedves grecki!
1. Az üzenet végére odaírtam, h lehet, h neki van igaza
2. Nem azt várja senki, h egy gyenge meccs után megdícsérjék a
csapatot, de ne CSAK a negatívumokat! Nem hiszem el, h meccsről
meccsre, sosem látnak pozitívumot a csapat játékában, mindig csak a
rosszat, meg h ez kevés lesz, meg h ez meg az ellen több kell! Több kell
minél??? A továbbjutásnál?
Tavaly nem az Espanyol ellen buktuk el a bajnokságot, hanem az előtte lévő kb. 10 meccsen! És azért mert akkor nem jött be a taktika, soha többé nem kéne alkalmazni? A Milan ellen meg bejött, akkor ugyanezt a rendszert dícsérte a világ, h világszínvonalú védekezést mutattak a srácok. És most is bejött!
Igen ,a ha visszaemlékszel, tavaly is ez volt, hogy akik védték rijkaardot, végig azzal jöttek, hogy "de még állunk mindhárom sorozatban", és ez működött is, addig, amíg el nem buktuk mindhármat...Frányó István írta:Kedves antiimperialista!
...
A másik vitában nem foglalnék állást, mindenkinek van némi igaza: huszi jól mondja, h nem kell mindig osztani ezt a csapatot! EMBEREK: kiestünk vhonnan??? Történt vmi??? Nem is értem, komolyan, az rendben van, h egy gyengébb meccs után kritizálunk, hirtelen fölindulásból, de h semmi sem elég jó nekünk, az már tényleg elég elszomorító!
...
A Madrid hány edzőt fogyasztott el? Ott is kirúgták Del Bosquet, mert nem nyert semmit egy idényben, türelmetlenek voltak, aztán szívtak évekig!
Egyáltalán nem vettem magamra.huszi írta:hh milyen jogon divatdrukkerezek le barkit is? egyszeruen mert ez a velemenyem.... ilyen alapon te milyen jogon mondasz barmit is?senkit nem neveztem meg nevszeirnt h ki divatdrukker.... tudod kinek nem inge... de ketten egybol raharaptatok...ha nem erzitek magatokat annak miert kellett felvenni? oromotoket lelitek abban h hetrol hetre alandoan csak szidjatok a csapatot?
Iván már százszor elmondta, hogy ez nem egy szurkolói oldal. Éppen ezért nem csak a mézes-mázas írások szerepelnek, hogy mennyire [auto_cenzúra] vagyunk, jó sok cukorsziruppal...Frányó István írta:Perrero!
Sztem éppen egy hivatalos oldalnak kéne tárgyilagosnak lennie, h aki nem látta a meccset, az objektíven tájékozódhasson, egy szurkolói oldalnak pedig, ha nem is elfogultnak, de pozitívnak, mive szurkolói oldal, szurkolni pedig roppant nehéz negatívan. De ez csak az én véleményem, aztán lehet, h neked van igazad!
Ez nagyon vicces felvetés. Milyen lenne már, ha a hivatalos oldalon nyíltan kritizálnának játékost, edzőt, elnököt, akármit. Szerinted meddig lenne a posztján az egyén? Nem sokáig, az fix.Frányó István írta:Ja, az tény, h elég negatívak, meg pesszimisták a szerkesztők... És nem értem, h miért jó ez, néha tényleg úgy érzem, h örömüket lelik abban, h rossz kritikát írhatnak a csapatról! Nézzétek meg a hivatalos honlapot, ott mindig pozitívan állnak hozzá a jövőhöz, meg a jó dolgokat ragadják ki a meccsből. Itt meg...
Ezt én is osztom!Frányó István írta:Ja, az tény, h elég negatívak, meg pesszimisták a szerkesztők... És nem értem, h miért jó ez, néha tényleg úgy érzem, h örömüket lelik abban, h rossz kritikát írhatnak a csapatról! Nézzétek meg a hivatalos honlapot, ott mindig pozitívan állnak hozzá a jövőhöz, meg a jó dolgokat ragadják ki a meccsből. Itt meg...