Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a deporral offline-ba 3-4-3-ba nyomom.gentdelbarca írta:A meccstaktikommal amit online használok megvertelek: 2-1 ide
visszavágon már direkt próbálgattam, hogy mi lehet még jó online és rájöttem, hogy a 3-4-3 nem jó online.
Főleg a 08ban, a tavalyiban jobban kijött a tudáskülönbség, bár nekem az volt az első gamembarca99 írta: Viszont továbbra is fenntartom, hogy nem sok különbség van fmező és fmező között, a nagyrésze makk.
Szerintem amí nem találod meg az igazi taktikát, addig a védekező felfogású 4-1-2-1-2 nagyon okéVictor_Valdes írta:taktika
A keret az alap mert még most kezdtem....csak breno-t meg banegát vettem meg!gentdelbarca írta:Én vagyok a csodadeporos, de a taktika az kerettől függ, ahoz kell alakítani. Nincs olyan taktika ami mindenre jó.
Van még a Machoz ami fifások társulatabarca99 írta:KHMMM.Frank Rijkaard írta:TPM meg a legjobb klán, tőlük a 0ás vereség se szégyen![]()
Há' me' má' mé'? Amúgy is az egyetlen klán.(na jó még vagytok ti meg mi, de mindkettő most alalkult).
Viszont továbbra is fenntartom, hogy nem sok különbség van fmező és fmező között, a nagyrésze makk.
KHMMM.Frank Rijkaard írta:TPM meg a legjobb klán, tőlük a 0ás vereség se szégyen
Akkor a wart is szombatra teszem, központo után jót fog tenni egy kis szórakozás isFrank Rijkaard írta:Csupán azért mert nem értem rá![]()
Következőre megpróbálom szabaddá tenni magam, csak ez a fos központi is szombaton lesz
Media Markt PcsVictor_Valdes írta:Sziasztok!!!
Honnan tudnám "megvenni az FM08-at" ? Segítsetek, köszi
Igazábol én még sehol nem láttam boltba!Tölsd le a linken amit adtak.Ronaldinho22 írta:Sziasztok!!!
Honnan tudnám "megvenni az FM08-at" ? Segítsetek, köszi
töltsd le a másodikat túl nagyot ilyen 1 gb-kat hülyeség letölteni csak az idő megy veleAdam04 írta:http://www.mininova.org/search/?search= ... manager+08
erről az oldalról melyiket érdemes letölteni????mer itt látok olyat hogy vmelyik 41 mb meg van olyan is ami 900 mb
Helyette: Football Manager 2008... Manageres játék, te vagy az edzője a csapatnak amit választasz. Te igazolhatsz gyúrókat, játékosokat és még sok mindenkit, a te taktikád alapján játszik a csapatod, tudsz a csapatodhoz bátorító vagy éppen lecs*sző beszédet intézni. Most nem sorolom tovább, hogy mennyi mindent tudsz csinálni ebben a játékban, mert fárasztó lenne visszaolvasni.Adam04 írta:Fifa 08 ManagerHaider írta:hy ez milyen jatek?
VictorValdes19 írta:válogassAdam04 írta:ti ezt a játékot honnan töltöttétek le?http://www.mininova.org/search/?search= ... manager+08
Köszi szépenVictorValdes19 írta:válogassAdam04 írta:ti ezt a játékot honnan töltöttétek le?http://www.mininova.org/search/?search= ... manager+08
válogassAdam04 írta:ti ezt a játékot honnan töltöttétek le?
Nekem a Balon öntötte a gólokat még a Tottenhammal...Frank Rijkaard írta:Te mit etetsz Dzsudzsákkal b+?Perrero írta:kezdtem 1 ujat a Hamburggal -a 7-0után 1 ujat, mert tul sok ligát töltöttem be oszt lassu volt
Barca vs Hamburg (Bar) 3:1 G.: Dzsudzsák
Hamburg vs Milan (Bar) 1:0 G.: Dzsudzsák
Hamburg vs vmi román (intertotó) 4:0 Dzsudzsák 4...![]()
Nálam is jó, de azért nem ennyire, a St. Paulimban meg egyelpre nem találom a helyét. Balszélső vagy TKP legyen?