Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez az álom nem valósult meg...de majdnemGoDJonzen írta:Főleg ha ma a PArma lenne olyan szíves és megverné vagy legalább X-elne velük!
Onnan, ahol a bíró állt, kezezésnek lehetett látni. Elsőre én is egyszerre mondtam, hogy büntető, aztán nem volt az. De, a bíró nem hibáztatható - szerintem. A partjelzőnek látnia kellett volna.Oleguer írta:A Bírói segítésre gondolsz?Varga Tamás írta:Azért az Inter nem semmi.
Inter - Parma 3-2, de hogyan?
FORZA INTER!!!!!!
Így legyen.Game90 írta:Kiválóan sikerült az első meccse a Sao Paulóban Adrianónak, aki két gólt is szerzett a Guarantingueta elleni meccsen az állami bajnokságban. Az Intertől fél évre kölcsönbe érkezett támadó akcióból és szabadrúgásból is eredményes volt, ezzel a két góllal győzött a Sao Paulo. A jelentések szerint Adriano kiválóan mozgott az egész meccsen, s régi önmagát idézte.(calcio.hu)
Serie A - Champions Leaguebarca99 írta:Egyébként nincs vkinek vmi statja Giuly-ről, bajnokságban, BL-ben, kupában hány gólja ill. asszissztja van?
Áh, el is felejtettem ma ezt megkeresni (ugyanis tegnap sikerült a kapcsolgatási, másikcsatornánegypicitottmaradni képességemet a csúcsra járatni, és jó érzékkel lemaradni az összes gólról
Hát... szerintem ez egy nagy semmi volt, akit lerántanak az összeesik, és nem előre vetődik. szóval ennyi erről a srác nagyon esni akart látszott rajta.Boixos írta:egyértelműen megrántotta lanna, ilyenkor nagyon kevés olyan támadó van, aki nem esik el. amikor adriano anno úgy esett át milanoban a római hátvéd lábán, h kb másfél méterre volt a gyerektől, na, arra lehet tiltani.
ezt a tegnapi bugit 10ből, 10 bíró befújja. (szerintem még a napolinak is)
ráadásul Totti 200 Romában szerzett gólnál jár ezzel a kettővel!Boixos írta:FRANCESCO TOTTI
tegnap nemcsak a madrid zakózott, hanem a torino is
1-3ról, 4-0ra nyertük a visszavágót, így továbbjutott az ASR.
a capitano félig-meddig drótozva állt be a 60. perc környékén és ha már ott volt, bökött is kettőtaz i-re pedig GILI tette fel a pontot, akit a mister külön is megdicsért, cicinhoval együtt.
FORZA GRANDE ROMA!!!
Sok igazság van benne,szntem sem a legjobb megoldás,olyan kellene,hogy lenne ilyen szabály,h idegenbeli gól számít,és lenne olyan,h nem,meccs közben senki nem tudná melyik lesz érvényben,ezért kitenné mindkét csapat a belétLG írta: Nem kéne ujrajátxás. Simán jöhetne a hosszabitás. Sztem egy fasság ez a szabály. Egyik dolog, h nem tul jo annak a csapatnak, aki megszivja...gondolom emlékeztek, mikor 2-0-s idegenbeli vereség után a PSV lefocizta a Milant, mint a [auto_cenzúra]. Aztán az a szerencsétlen Ambrosini talált egy golt....és igy lett aztán a 3-1 vége, a milan vmi okádék játékkal továbbment, a jo PSV meg kiesett....
A másik meg, h nagyon lehet vele taktikázniHa az idegenben kezdő csapat talál egy korai golt, el is dőlhet minden
![]()
Nem igazságos ez a szabály